RE: ZEKA
Temel ve Dursun trenle yolculuk yaparken,bir sığır çiftliğinin önünden hızla geçiyormuş.Temel tahmin etmiş
-Dursun burada tam 397 sığır var..
-Ula Temel,nasıl saydın?Vızz diye geçtuk daa..
-Kolaydur..Ayaklarını sayıp dörde bölüyorum.
221.968 görüntülenme · 3.019 yanıt
siyah_beyaz yazdı:
NASRETTİN HOCA birgün ölmüş öbür dünyaya gitmiş MELEK NASRETTİN HOCA'ya sorar:
_CENNET'emi gitmek istersin yoksa CEHENNEM'emi gitmek istersin.Hangisine gitmek istersin?
HOCA bir bakmış CENNET'te herkes tespih çekiyormuş ama CEHENNEM'de herkez müzik açmış oynuyormuş.NASRETTİN HOCA MELEGE cevabın verir:
_CENNET'te benim canım sıkılır CEHENNEM'de ise canım sıkıldıkça oynarım.Demiş.Ve cehennemi tercih etmiş.Tam cehennemin kapısından girmışki:ŞEYTAN(Eylenme bitti herkes kazanlaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
siyah_beyaz yazdı:
elzem yazdı:
takan yazdı:
elzem yazdı:
takan yazdı:
BUGÜN DE BENDEN BU KADAR ÇOK HASTAYIM DEĞİLSE OKURDUM BUNLARI AMA
ÖLECEM GALİBA, OKUDUKLARIMA GÜLEMİYORUM BİLE
SİYAH BEYAZ'A TEŞEKKÜRLER.
öyle kaçmak yok bende hastyım ama burdayım.bu ara da geçmiş olsun
TEŞEKKÜRLER.. YAZAMIYORUM BİLE ELLERİM TİTRİYO..
tekradan geçmiş olsun.Zeynebimi yalnız bırakmayın amaa sonra tek başına ne yapar burda
Tekrar geçmiş olsun ... Allah yardımcınız olsun, Nuran'a da söyledim size de söylüyorum ... Sağlığınıza dikkat edin ... Hayırlı geceler ....
enis1981 yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
elzem yazdı:
takan yazdı:
elzem yazdı:
takan yazdı:
BUGÜN DE BENDEN BU KADAR ÇOK HASTAYIM DEĞİLSE OKURDUM BUNLARI AMA
ÖLECEM GALİBA, OKUDUKLARIMA GÜLEMİYORUM BİLE
SİYAH BEYAZ'A TEŞEKKÜRLER.
öyle kaçmak yok bende hastyım ama burdayım.bu ara da geçmiş olsun
TEŞEKKÜRLER.. YAZAMIYORUM BİLE ELLERİM TİTRİYO..
tekradan geçmiş olsun.Zeynebimi yalnız bırakmayın amaa sonra tek başına ne yapar burda
Tekrar geçmiş olsun ... Allah yardımcınız olsun, Nuran'a da söyledim size de söylüyorum ... Sağlığınıza dikkat edin ... Hayırlı geceler ....
siyah_beyaz yazdı:
Aşırı derece de duyma özürlü olan Temel dede yi dükkana çağıran tezgahtar,dışardan hiç farkedilmeyen bir duyma cihazını kulağına yerleştirdi.Bir hafta sonra Temel dede,yeniden dükkandaydı.
Tezgahtar, ''nasıl?''dedi,''Kulak cihazı iyi çalışıyor mu?''
-Harika! dedi Temel dedi...
-Umarım ailenizde mutlu olmuştur,dedi satıcı...
-Onların haberi bile yok,dediTemel dede,Bu aleti taktığımdan bu yana vasiyetimi iki kez değiştirdim
takan yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
NASRETTİN HOCA birgün ölmüş öbür dünyaya gitmiş MELEK NASRETTİN HOCA'ya sorar:
_CENNET'emi gitmek istersin yoksa CEHENNEM'emi gitmek istersin.Hangisine gitmek istersin?
HOCA bir bakmış CENNET'te herkes tespih çekiyormuş ama CEHENNEM'de herkez müzik açmış oynuyormuş.NASRETTİN HOCA MELEGE cevabın verir:
_CENNET'te benim canım sıkılır CEHENNEM'de ise canım sıkıldıkça oynarım.Demiş.Ve cehennemi tercih etmiş.Tam cehennemin kapısından girmışki:ŞEYTAN(Eylenme bitti herkes kazanlaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
:D:DYİNE GÜLDÜRDÜNÜZ BENİ HELAL OLSUN
elzem yazdı:
arkadaşlar bu fıkralar bölümündeki yorumlar için İlbeyi abimiz bi form açmıştı
okuyunca üzüldüm açıkcası
takan yazdı:
YİNE HARİKASINIZ FIKRALARDA BİRDE BEN GÖNDEREYİM İSTERSENİZ TAM OLSUN
NE DERSİNİZ
elzem yazdı:
zeynepciğim forma bak oku İLBEY abimizin yorumunu
siyah_beyaz yazdı:
elzem yazdı:
zeynepciğim forma bak oku İLBEY abimizin yorumunu
Okudum kardeşim ...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8074-son-sozler · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.