RE: yılın kazası
tesekurler
sıteye uzun zamandır gımıyordum
bugun gırınce kendımı gurbetten donmus gıbı hıssettım aro.
221.969 görüntülenme · 3.019 yanıt
elzem yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
elzem yazdı:
ay sen daha burdamısın .bende seni muaz kardeşimin formunda uğurlamıştım
ALLAHA emanet
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
:D:D:D artık forumdan uğurlamalar başladı :D:D:D:D
ne yapalım bizimkisi de böyle gidiyorum dedi ee uğurlamasak olurmu
elzem yazdı:
ee yani öğretmenim bu ara da hoş geldin.
elzem yazdı:
ALLAH razı olsun seni sormalı sınavlar dersler nasıl geçti.acaba diyorum XTAR kardeşim bu muhabbetimize ne tepki verir diyorum
nuresma yazdı:
ben girsem muhabbetinize :) sakıncası olur mu acep?? bu arada örmenlerin örtmenler günü mutlu olsunnn:)B)
nuresma yazdı:
ben girsem muhabbetinize :) sakıncası olur mu acep?? bu arada örmenlerin örtmenler günü mutlu olsunnn:)B)
siyah_beyaz yazdı:
elzem yazdı:
ALLAH razı olsun seni sormalı sınavlar dersler nasıl geçti.acaba diyorum XTAR kardeşim bu muhabbetimize ne tepki verir diyorum
Bilmem ki ne der acaba? Uyarı almayalım aman, öyle olunca ben çok üzülüyorum.
İdare eder bile değil, o kadar çalıştım 2 soru sordu 50'şer puan ... Bilmiyorum eksik oldu ikisi de, soru tarzı garip geldi ...
elzem yazdı:
dur bi çağırayım.Nuresmaaaaaa hadi ama nerdesin
takan yazdı:
SİYAH BEYAZ:BİZ HASRETİ SEVDİK,ÇİLEYİ SEVDİK,GÖZYAŞI İLE FİDAN BÜYÜTMEYİ SEVDİK.
O'NUN RIZASI İÇİN DERDİ SEVDİK, DERTLENENLERİ SEVDİK..EY GELECEĞİN ÖĞRETMENİ ÖĞRETMENLER GÜNÜN KUTLU OLSUNBU ARADA BEN DE ÖĞRETMEN ADAYIYIM
elzem yazdı:
takan yazdı:
SİYAH BEYAZ:BİZ HASRETİ SEVDİK,ÇİLEYİ SEVDİK,GÖZYAŞI İLE FİDAN BÜYÜTMEYİ SEVDİK.
O'NUN RIZASI İÇİN DERDİ SEVDİK, DERTLENENLERİ SEVDİK..EY GELECEĞİN ÖĞRETMENİ ÖĞRETMENLER GÜNÜN KUTLU OLSUNBU ARADA BEN DE ÖĞRETMEN ADAYIYIM
zeynep hakkını helal et bende senin formu ele almış gibi olmuyayım.
takan kardeşim öğretmen adayı olsanızda ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZÜ kutlarım
takan yazdı:
FIKRADA ÇOK GÜZELDİ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8074-son-sozler · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.