RE: GüLmEk İsTeYeN VaR Mı? Varsa buyrun ...
çok güzel olmuş elinize sağlık:D:p:)
221.960 görüntülenme · 3.019 yanıt
emengen yazdı:
Allah razı olsunEMEĞİNE BEREKET....
Gerçektende öyle...:p:);)B)
Dualarınızda bulunmak ümidi ile...B)
mustafa_xtar yazdı:
http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=7548&k_A=jannisary
KOPYALA - YAPIŞTIR
Bu teyzeye 5 dk daha verseler sunucuyu deli ederdi...
:D:D:D:D:D:D:D:D
mustafa_xtar yazdı:benden daha açık konuştun.demek istediğimde buydu..olabilir yani o an bayan derdini anlatmış olabilir..insnaların bunu dalgaya alması çok ağrıma gitti o kadar..girdiğim her sitede aynı şeyle karşılaşmam beni üzdü birde burda görünce:(Allaha emanet ol kardeşim...dua ile kal
Sağolasın kardeşim heyecanda olabilir aklıma dalga geçebilirler diyede geliyor
bilmem katılırmısınız
Ecrin Hicran yazdı:kesınlıkle sıze katılıyorum.İzledım ve komık olmadığını gördüm sızınde dediğniz gibi orda kadın derdını anlatmaya çalısıyor neyse fazla uzatmıyorum.HERKESIN BAKIŞ AÇISI FARKLIDIR NEDE OLSA DİMİ :( allah razı olsun
mustafa_xtar yazdı:benden daha açık konuştun.demek istediğimde buydu..olabilir yani o an bayan derdini anlatmış olabilir..insnaların bunu dalgaya alması çok ağrıma gitti o kadar..girdiğim her sitede aynı şeyle karşılaşmam beni üzdü birde burda görünce:(Allaha emanet ol kardeşim...dua ile kal
bilmem katılırmısınız
paryosa_t yazdı:doğrudur kardeşim herkesin bakış açısı farklıdır:)Allaha emanet ol kardeşim.görüşmek üzere:)
Ecrin Hicran yazdı:kesınlıkle sıze katılıyorum.İzledım ve komık olmadığını gördüm sızınde dediğniz gibi orda kadın derdını anlatmaya çalısıyor neyse fazla uzatmıyorum.HERKESIN BAKIŞ AÇISI FARKLIDIR NEDE OLSA DİMİ :( allah razı olsun
bilmem katılırmısınız
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8074-son-sozler · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.