🔒 SON SOZLER
221.970 görüntülenme · 3.019 yanıt
RE: Gülmezseniz Paranız İade :)
BU ÇOK GÜZELDİ İŞTE..(Söylemesemiydim ne) ÖZELLİKLE BURASI.AMA BENİM LAFIMI ÇALMIŞSINIZ VE ŞUDUR LAF AGIZDAN ÇIKTI BİR KERE:):)
xtar yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
guler yazdı:
kardeşleirm ya aslında çok komik.şahsen ben çok beğendim..hemşerum madem aslen finduk şehri ciresun ee artık islamiyet.gen.tr ailesini fınduklarimizi bekleruz da...:D:D((benum finduklarım foşa fınduği olsun da gardaşum:D:D
ONASIL KONUŞMAK :):):):):) GÜLER BAK BU GÜZELDİ GÜLDÜM.EVET FINDIK İSTERİZ.ZATEN EVDEDE BİTMİŞTİ:):)
Aha bu alıntıyıda yaptım evet evet artık bende alıntı yapabiliyorum. Fındık inşallah yollarız dediğm gibi. Yalan yok. Laf ağızdan çıktı bikere.(Söylemesemiydim ne) Şaka yapıyorum yollarım inş.
Allah razı olsun kardeşler siz mutlu olun yeterki benim bi çıkarım yo para kazanmıyorum.:) size bi tebessüm ettirebilyorsa ne mutlu.
BU ÇOK GÜZELDİ İŞTE..(Söylemesemiydim ne) ÖZELLİKLE BURASI.AMA BENİM LAFIMI ÇALMIŞSINIZ VE ŞUDUR LAF AGIZDAN ÇIKTI BİR KERE:):)
Fatma hanım sözümüz söz yallarız inş. Telsime hemen finduk. Bide sizin lafınız neymiş hangisini çalmışım.;)
Fatma hanım sözümüz söz yallarız inş. Telsime hemen finduk. Bide sizin lafınız neymiş hangisini çalmışım.;)
EVET PARALARI ALALIM, FIKRA BAŞINA NE KADARDI?:D
Ben bunu düşünmememiştim. Beğenmediniz mi:(
zeynep44 yazdı:
Ben bunu düşünmememiştim. Beğenmediniz mi:(
SELAM, YOK YOK KARDEŞİM BEĞENDİM TABİ AMA O KADAR ÇOK DEĞİL. BELKİ DE ÇOK İDDİALI Bİ ŞEY YAZMIŞTIN ONA KAPTIRDIM KENDİMİ. ONDANDIR YANİ AMA 3.FIKRA ÇOK GÜZELDİ. ALLAH'A EMANET OL KARDEŞİM, KIRDIYSAM SENİ KUSURA BAKMA..
SELAM, YOK YOK KARDEŞİM BEĞENDİM TABİ AMA O KADAR ÇOK DEĞİL. BELKİ DE ÇOK İDDİALI Bİ ŞEY YAZMIŞTIN ONA KAPTIRDIM KENDİMİ. ONDANDIR YANİ AMA 3.FIKRA ÇOK GÜZELDİ. ALLAH'A EMANET OL KARDEŞİM, KIRDIYSAM SENİ KUSURA BAKMA..
Estağfirullah kırılmam için çooook kötü bişey yapmanız lazım. Herkes beğenecek diye bişey yok tabi biraz iddaalı oldu. Sabah sabah insanlarda tebesssüm oluşturmak içindir belki. Ama diğerleride hoştur yani. :)
zeynep44 yazdı:
Estağfirullah kırılmam için çooook kötü bişey yapmanız lazım. Herkes beğenecek diye bişey yok tabi biraz iddaalı oldu. Sabah sabah insanlarda tebesssüm oluşturmak içindir belki. Ama diğerleride hoştur yani. :)
ALLAH RAZI OLSUN GÜLÜMSETTİN TABİ HEPSİ DE GÜZELDİ AMA 3. ÇOK HOŞUMA GİTTİ. HER ZAMAN BEKLERİM FIKRALARINI, HAYATA SAYENDE BİRAZ DA GÜLÜMSEYAREK BAKIYORUM. SELAMETLE VE DUA İLE..
ALLAH RAZI OLSUN GÜLÜMSETTİN TABİ HEPSİ DE GÜZELDİ AMA 3. ÇOK HOŞUMA GİTTİ. HER ZAMAN BEKLERİM FIKRALARINI, HAYATA SAYENDE BİRAZ DA GÜLÜMSEYAREK BAKIYORUM. SELAMETLE VE DUA İLE..
RE: ARANIYOR !!!
sert yazdı:AFEDERSİNİZ AMA (SÖZÜM MECLİS DIŞ)MAYUNLARDA GÜLER.UNUTMAYALIM.BENC O UZAYLİ İNSAN DEĞİLKİ.
Sizce bu insan(?) niye gülüyor olabilir? Acaba Cenneteki yerini garantilediğini mi öğrendi (Haşa) ;)
Uzaylımı nerde insan mı var orda pardon.
Uzaylımı nerde insan mı var orda pardon.
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM YA.BOŞVERİN BU ADAMI YA.İÇİM KARARDI GÖRÜR GÖRMEZ.GÜZEL FORUMLARIMIZI BU ADAM İLE ÇİRKİNLEŞTİRMEYELİM.SELAM VE DUA İLE
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM YA.BOŞVERİN BU ADAMI YA.İÇİM KARARDI GÖRÜR GÖRMEZ.GÜZEL FORUMLARIMIZI BU ADAM İLE ÇİRKİNLEŞTİRMEYELİM.SELAM VE DUA İLE
Abd_Rana
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
RE: Ünlülerin GoogLe Aramaları
arkadaşar bende yeliz yeşilmen bölümde :):):):):) kırıldım
Yeliz yeşilmen
-empiüç ara
Google
-Hınk!?!?!?!
ellerinize sağlık.Allah hep yüzümüzü güldürsün...sağolun...
arkadaşar bende yeliz yeşilmen bölümde :):):):):) kırıldım
Yeliz yeşilmen
-empiüç ara
-Hınk!?!?!?!
ellerinize sağlık.Allah hep yüzümüzü güldürsün...sağolun...
ayyy cok komikti yaa hele emraha bayildim yanii:D:D:D
ayyy cok komikti yaa hele emraha bayildim yanii:D:D:D
RE: Bu resimdeki ayrıntıyı görebildiniz mi?
Hoşbulduk evet ciddiyim gölge şeklinde yapılmış başka bişey farkedemedim
Biraz geç oldu ama güç olmasın:)
Hoşbulduk evet ciddiyim gölge şeklinde yapılmış başka bişey farkedemedim
Biraz geç oldu ama güç olmasın:)

SİNEK
SİNEK
Her ülkeden araştırma için bir hayvan vermişler.
Bizim Temel'e de sinek çıkmış.
Sineği almış eline uç demiş uçmuş.
Sonra kanadının tekini koparmış,
uç demiş yarım yamalak uçmuş.
Sonra diğer kanadını koparmış, uç demiş uçmamış, uç demiş sıçramış.
Sonra rapor etmiş:
Sinekler iki kanadı da olmayınca sağır oluyorlar.:)
SİNEK
Her ülkeden araştırma için bir hayvan vermişler.
Bizim Temel'e de sinek çıkmış.
Sineği almış eline uç demiş uçmuş.
Sonra kanadının tekini koparmış,
uç demiş yarım yamalak uçmuş.
Sonra diğer kanadını koparmış, uç demiş uçmamış, uç demiş sıçramış.
Sonra rapor etmiş:
Sinekler iki kanadı da olmayınca sağır oluyorlar.:)
RE: SİNEK
Haklısnı bi sağırlık vuruyo onlara neden ? ;) :) :):)
Haklısnı bi sağırlık vuruyo onlara neden ? ;) :) :):)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8074-son-sozler · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.