RE: KOPYA MUHABBETLERİ
RE: KOPYA MUHABBETLERİ
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
'Seda SAYAN' yine bi sabah elleri belinde, programını sunuyor. O sırada bi canlı bağlantı olur ve...
Seda SAYAN:
- AAloooğğğ kiminle görüşüyoruz ?
- Ben Mustafa
- Naber lan Mustafa ?
- Nerden arıyosun bizi Mustafa ?
- Şişli'den.
- Ne iş yapıyon lan Mustafa?
- Belediye başkanıyım... (Mustafa SARIGÜL)
hocam boylemı konışmış gercekten ya..agır kadın bellı..ya akıl vermek gıbı olmasın sız su kızın msn sı yokmu yıne mı kustu ya...oy oy necekıyoz :D:D
Bilmiyorum aslında okudum dedim paylaşayım ...
Bilmiyorum msn'si var mı yok mu? Küs değil zannetmiyorum ... Sizin ona kızgın olduğunuzu düşünüyordu ama dün siz açıkladınız ... Bilmiyorum ne oldu ... bende merak ediyorum keşke olsaydı msn'si bilseydim ....
hocam msn yı kendıme ıstemedım yanlışlık olmasın sızde varsa ogrenırız..demıştım sakın yanlış anlaşılmasın yanı yıne ben salakca konuşmuşum eksık eksık ya..edbıyatım zayıftır..aman yanlış anlamayın sakın..:D:D
Estagfurullah ... ben yanlış bi şey anlamadım vallahi ... keşke bende olsaydı bi konuşurdum, istemeye çekiniyorum verir mi, vermez mi?
Esra Ceyhan'ın programında da böle anlardan çok yaşanmıştır şöyle ki,
yeni piyasaya çıkmış birini konuk etmiştir Esra hanım, sohbet ederler,
Esra hanım her zamanki gibi başlar yalakalıklarına, kasetiniz çok güzel olmuş geçen hafta aldım evde arabada her yerde dinliyorum demesi
üzerine yeni yetme “ kasetim daha çıkmadı haftaya çıkacak” demiş
ya bu nekadar komık hocammm..gulmekten kasıldım ya...yazamıyorum vallahı..hocam sıze vermeyecek kıme verecek belkıde oda aynı şeyı duşunuyodur..ılk atak sızden gelsın bence bana gore ona gore cok degerlısınız..tabı bıze gorede..hocam..selametle..B)
Vallahi heveslendim şimdi görsem istiycem ...
Teşekkür ederim beni değerli gördüğünüz için ... Allah razı olsun ... Emin olun, inanın bana sizlerde benim için çok değerlisiniz ...
sizi güldürebiliyorsam ne mutlu ...
-----------------------
Mustafa Denizli'nin ATV de bizim stadyumu sunduğu dönemdeki hakemliği yeni bırakan Erman Toroğlu'nu anons ederken "tartışmasız Türkiye'nin en büyük düdüğü" demesi Erman Toroğlu'nun afallaması
Bir Cevizkabuğu programı, konuk Zekeriya Beyaz
ZB: Şimdi, sayın cevizkabuğu...
HC: Cevizoğlu efendim.