Dualarda buluşalım.
1.654 görüntülenme · 21 yanıt
Ve aleykum selam kardeşim. Allah işlerini inşAllah hayırla, rahmetle sonuçlandırır.
Tavsiyem aşağıdaki duayı sıkça okuman yönündedir.
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr.
Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır.
merveneva, post: 1429740, member: 37970ciddi bir sıkıntım var arkadaşlar bir an önce hayırla sonuçlanması için dualarınızı rica ediyorum.
Allah yardimciniz olsunn en kisa zamanda sikintinizi hayirlasonuclandirsin insallah
kardelele, post: 1429806, member: 96895Allah yar ve yardımcınız olsun.Allah razı olsun kardeşim. Çok sağol Rabbim seninde kalbine göre versin.
Salatı tefriciye okudum.
Allah kabul etsin.
Yolunuzu açsın inşallah.
Selametle kalın.
TakeOneVe aleykum selam kardeşim. Allah işlerini inşAllah hayırla, rahmetle sonuçlandırır.Allah sendende razı olsun. Duasini esirgemeyen tüm kardeşlerimden Allah razı olsun inşallah.
Allah yardımcınız olsun
Sıkıntınız her ne ise tez vakitte hayırla sonuçlansın.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Sıkıntınız her ne ise tez vakitte hayırla sonuçlansın.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Allah yardımcınız olsun allahım dünyada ve ahirette sıkıntılarınızı gidersin hayırlısıyla
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah.
Konunuzu ilgili bölüme taşıdım..iyi paylaşımlar diliyorum..
Konunuzu ilgili bölüme taşıdım..iyi paylaşımlar diliyorum..
Allahım sen içimdeki derdi biliyorsun. Sıkıntımı sana havale ettim yarabbi. Senki birşeye ol deyiverince o şey olur. Eğer bu iş benim dünyam ve ahiretim için hayırlı ise engelleri aşabilmemiz için bize yardım et. Yok eğer bu iş benim dünyam ve ahiretim için hayırlı değilse beni ondan onu benden uzak eyle. Amin
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/80692-dualarda-bulusalim · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.