Meşgulümm :))
3.875 görüntülenme · 40 yanıt
ahmet_99, post: 1443608, member: 98799kardeşim geçmiş olsun, mideniz mi :( :(
evet bu aralar çok sık ağrıyor eskiden bu kadar olmazdı
yani ölüm nedenim mide ağrısından olacak...
.................
behiye, post: 1443615, member: 85566evet bu aralar çok sık ağrıyor eskiden bu kadar olmazdı
Allah korusun kardeşim böyle demeyin ama :( :( Allah tez vakitte şifanızı verir kardeşim inş.. Ayet-i Kerime de “Rahmetim her şeyi kuşatmıştır.” diye buyurmuştur Rabbimiz.. İnş rahmetini tez vakitte sıhhatinize yağdırır ve iyileşirsiniz inş..
behiye, post: 1443615, member: 85566evet bu aralar çok sık ağrıyor eskiden bu kadar olmazdı
geçmiş osun behiye Allah şifa versin.
ahmet_99, post: 1443618, member: 103783Allah korusun kardeşim böyle demeyin ama :( :( Allah tez vakitte şifanızı verir kardeşim inş.. Ayet-i Kerime de “Rahmetim her şeyi kuşatmıştır.” diye buyurmuştur Rabbimiz.. İnş rahmetini tez vakitte sıhhatinize yağdırır ve iyileşirsiniz inş..
inşallah ama gerçekten çok kötü bir ağrı ya günde sadece bir öğün yiyorum oda sadece atıştırıyorum
eskiden bu kadar olmazdı bir aydır musallat oldu
salavatqetir, post: 1443619, member: 103783geçmiş osun behiye Allah şifa versin.
teşekkür ederim allah razı olsun
amin
.................
behiye, post: 1443622, member: 103783inşallah ama gerçekten çok kötü bir ağrı ya günde sadece bir öğün yiyorum oda sadece atıştırıyorum
eskiden bu kadar olmazdı bir aydır musallat oldu
teşekkür ederim allah razı olsun
amin
kardeşim hiç duydunuz mu bilmiyorum, benim annanemin midesinde ülser varmış, ve tedavi olarak kaplıca tavsiye etmişler. kaplıcanın şifalı suyundan bir hafta boyunca içip, yediklerine de çok dikkat edip bir nevi perhiz yapıyorsun, 1 haftada miden tertemiz oluyor ve tüm hastalıklar geçiyormuş. bir araştırmanızı tavsiye ederim. geniş fırsatım olduğu bir vakitte sizin için ben de araştıracağım bu konuyu..
ahmet_99, post: 1443624, member: 37970kardeşim hiç duydunuz mu bilmiyorum, benim annanemin midesinde ülser varmış, ve tedavi olarak kaplıca tavsiye etmişler. kaplıcanın şifalı suyundan bir hafta boyunca içip, yediklerine de çok dikkat edip bir nevi perhiz yapıyorsun, 1 haftada miden tertemiz oluyor ve tüm hastalıklar geçiyormuş. bir araştırmanızı tavsiye ederim. geniş fırsatım olduğu bir vakitte sizin için ben de araştıracağım bu konuyu..
teşekkürler sizden haber beklicem çok iyi olur derim hatta yanlız ben nerden bakabilirim
.................
melek4545, post: 1443628, member: 84228Geçmiş olsun kardeşim
sağol teşekkür ederim
.................
ibra, post: 1426763, member: 1037833 harflilerle uğraşıyorum :D
yanlış anlamayın :) ygs :D
varya çok güldüm bu hasta halimle:a15:
.................
ibra, post: 1443959, member: 59734Hasta halinizle güldüğünüze sevindim :)
Geçmiş olsun :)
teşekkürler ortak ::D
.................
**RaNa**, post: 1444115, member: 54443Çabuk bıtır temızlıgını :D
yardım edersen neden olmasın:a26:
.................
**RaNa**, post: 1444123, member: 79477ay ben oraya gelene bıtırırsın :D
bahanende hemen hazır:D
.................
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/80551-mesgulumm · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
hastayım