Ben de iki avatar arasında kaldım.. Kime vereceğimi bilemiyorum.. Karar veremiyorum.. :a32:
Forum Islamiyet 2. AVATAR YARISMASI
4.129 görüntülenme · 86 yanıt
Tüm avatarlar çk güzel. Bu yarışma benim için daha zor oldu..
Ben de iki avatar arasında kaldım.. Kime vereceğimi bilemiyorum.. Karar veremiyorum.. :a32:
Eee adayların vaadleri falan yok mu :D
Kazanan napacak foruma :D
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
Çeşm-i BülbülEee adayların vaadleri falan yok mu :D
Evet ya (: Gecenkinde boyle bir sey aklina gelmedi iyi ki (:
Bende oyumu kime versem diye dusunurken, girdim konuya. Seyren ablamiz farki acmis. Rana onu takip ediyor. (: Son gunlerde verecegim ben oyumu (:
KatrePareEvet ya (: Gecenkinde boyle bir sey aklina gelmedi iyi ki (:
Bende oyumu kime versem diye dusunurken, girdim konuya. Seyren ablamiz farki acmis. Rana onu takip ediyor. (: Son gunlerde verecegim ben oyumu (:
Yok geldi de yazmak nasip olmamış (;
Çok çekişmeli olacak gibi geliyor :D
.....
NFK
NFK
Nadas06, post: 1421443, member: 5415http://forum.islamiyet.gen.tr/resimler/94557-uyelerin-cocukluk-fotolari-burdaa-36.html
-Ammar Bin Yasir- kardeşimin avatar resmini ben eklemiştim buraya Katrepare kardeşim alırsın buradan :)
yasasin kardeslik :)
Nadas06İki avatar arasında kaldım...
O mu bu mu ...
Hmm ...
Benim oyum -Ammar Bin Yasir - kardeşimin avatarına :)
cok mutevasisin kardesim :) sen zaten kazandin kardeslik yarisini:a11::a11:
Eee adayların vaadleri falan yok mu :D
:a41:Ben bol bol dulara ortak olur kazansamda kazanmasamda dualarımda olursunuz.
:a44:
İş siyasi kısma kayarsa siyasetçilerin yaptığı gibi 3 anahtar diyorum daha ne olsun.:a21::a21::G
Seyren:a41:Ben bol bol dulara ortak olur kazansamda kazanmasamda dualarımda olursunuz.
İş siyasi kısma kayarsa siyasetçilerin yaptığı gibi 3 anahtar diyorum daha ne olsun.:a21::a21::G
(: Sevgili basbakanimiz gibi de dindar nesil vaad ediyorsaniz oyum hepinize (:
Seyren:a41:Ben bol bol dulara ortak olur kazansamda kazanmasamda dualarımda olursunuz.
ALLAH razı olsun ablam....
3 anahtar ne ola ki ? :)
.....
NFK
NFK
Çeşm-i BülbülALLAH razı olsun ablam....
3 anahtar ne ola ki ? :)
Anlasilan onemli vaad :D
Bu arada anketi ve konuyu acan akli baska yerde KatrePare'niz, anketi suresiz yapmis :a11:
Ohomm ohomm bu yuzden "Bitti" dedigim anda "bitti arhadaslar taamm mi daha fazla uzatmayacik (: -Rezil olunca sivede degisiyor haliyle :D-
öhm öhm :a11: avatarı değiştirme zamanı gelmiş :D
gel gelelim vaat işlerine eğer 1. olursam "zaten olamam problem yok :D" ayda bir kez nick değişimi :D "admin görmesinde :D" + forum çok hızlı olup forumda grup kurulması sağklanacak bununla beraber forumumuzun cafesi 1 yıl boyunca bedava olacak "bunuda patronla katre duymasın :D"
gel gelelim vaat işlerine eğer 1. olursam "zaten olamam problem yok :D" ayda bir kez nick değişimi :D "admin görmesinde :D" + forum çok hızlı olup forumda grup kurulması sağklanacak bununla beraber forumumuzun cafesi 1 yıl boyunca bedava olacak "bunuda patronla katre duymasın :D"
İnsan beğenmez.
ibraöhm öhm :a11: avatarı değiştirme zamanı gelmiş :D
:a22: Katre duymasin mi? Konuyu ben actim ibra :D Nasil duymayacagimi dusunebiliyorsun anlamiyorum. Ama vaad sonucta benden desteklisin sen :a21: Ama Patroncegizimi bilemem :D
KatrePareOnemi yok.. Sende tipki Nadas06 agabeyim gibisin. (Bu arada Nadas agabey ismini bildigim halde kullanamamak aci verici :D)
:) öyledir
:D benimkini biliyorsunuzda kullanıyormusunuz yada ben bildiklerimi kullanıyormuyum :D böyle nick daha iyi oluyor :)
İnsan beğenmez.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/80254-forum-islamiyet-2-avatar-yarismasi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.