Ayrilmaz ikilileri yazalim.
18.128 görüntülenme · 194 yanıt
deniz yıldızı, post: 1448770, member: 3585alalaaa herkes onun avukatı kesildi benim tarafıma geçin çabuk :D :D
Aa ! Ben karsi tarafta degilim ki, Ahmet agabeyin basinin altindan cikiyor hep bunlarrr :D Dur ben bi kizayim : Kotu Ahmet agabey, kotu cocuktu eskiden :D
KatrePare, post: 1448773, member: 76690 Aa ! Ben karsi tarafta degilim ki, Ahmet agabeyin basinin altindan cikiyor hep bunlarrr :D Dur ben bi kizayim : Kotu Ahmet agabey, kotu cocuktu eskiden :D
:D sende olmasan napardım cansınnn :D
deniz yıldızı, post: 1448770, member: 3585alalaaa herkes onun avukatı kesildi benim tarafıma geçin çabuk :D :D
kızdırmayın arkadaşımı sinir ediyo onu ne yapsın:D
.................
KatrePare, post: 1448773, member: 76690 Aa ! Ben karsi tarafta degilim ki, Ahmet agabeyin basinin altindan cikiyor hep bunlarrr :D Dur ben bi kizayim : Kotu Ahmet agabey, kotu cocuktu eskiden :D
2 kelime yetiyor insanın kalbini kırmaya, sonra roman yazsan ne fayda (şaka tabii ki de) :D :D :D
2 sn yetiyor insanı, sırtından bıçaklamaya... :D :D :D
KatrePare, post: 1448756, member: 3585 Ne guzel uyumlar masaAllah:)
Bende soyle dusundum nedense Sufi ve Guzel Koku...
Ney sesi ve Ben (gerci bu tek bir eslesme ama olsun)..
Ben ve Beyaz rengi...
Ben ve salep :)
Nakşi ve kadiri farkı sanırım:)Çay yerine salep ,def yerine ney:)
sufi,misku amber,misvak sarık:)
ahmet_99, post: 1448780, member: 481922 kelime yetiyor insanın kalbini kırmaya, sonra roman yazsan ne fayda (şaka tabii ki de) :D :D :D
2 sn yetiyor insanı, sırtından bıçaklamaya... :D :D :D
Agabey sen kac yasindasin ALLAH askina soyle, Halil Sezai'yle basladin suphelendim bak :D
Kirilma ya Hu, surda ablamizin kalp tamiratini yapiyoruz :)
KatrePare, post: 1448783, member: 76690 Agabey sen kac yasindasin ALLAH askina soyle, Halil Sezai'yle basladin suphelendim bak :D
Kirilma ya Hu, surda ablamizin kalp tamiratini yapiyoruz :)
ne tamiri katree :D görende yas tutuyoz sancak :D
deniz yıldızı, post: 1448782, member: 110005dimiii nedir benim bu gslilerden çektiğim hep etrafımda bitiyolar :D
sen bi içinizde geçenleri yazın bölümüne geç sana bi yazı gönderim bak ozaman kim kimi sinir ediyor:D
.................
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/80103-ayrilmaz-ikilileri-yazalim · 18.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
diyorsun yani :D :D