"Gece Namazı" Seferberliği

55.961 görüntülenme · 577 yanıt

Paylaş:
yakais

yakais

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj

''Allahumme inneke Afuvvun Kerimin tuhubbul affa fafu anni ''
''Allah 'ım Af edicisin affı seversin o halde beni de af et''
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

KaLBuN_KeSiR

31 OCAK GECESİ ve her Cuma gecesi SAAT: 03.00-03.30 arasında,

teheccüd namazı ve ardından yapacağımız dualarla siz de aramızda yer almak ister misiniz?

HER İNSANIN BİR GECE HAYATI OLMALI...
TEHECCÜDE KALKMALI MESELA..

Bende varım seve seve fazla ilgi olmayınca bırakmıştım o kadar çok sevindimki anlatamam Allah Razı Olsun sizden 31 ocak akşamı hep beraber dualarda buluşalım :a35:
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Rabbe Yakarış

Yine dergâhındayım, açtım ellerimi yakarışlarımın senin katından geri çevrilmeyeceğine inanarak, bilerek ve can-ı gönülden isteyerek…
Sensin "Duâ eden yok mu, duâsını kabul edeyim, benden isteyen yok mu istediğini vereyim diyen, işte bunu bilerek geldim kapına dilim lal, sinem püryan, gözlerim yaşlı, içimdeki sızımla...
Ümitliyim affedersin diye bir o kadar da korkuyorum, ya affetmezsen?

Korkuyorum Rabbim… Kullarının arasında girememekten, isyana düşüp sana asi olmaktan, Rahmetine mazhar olamamaktan korkuyorum, azabından yine sana sığınıyorum. Ve hep dualarımı şu sonla bitiriyorum, sen kabul et…
¨Ya Rab günahlarımı(zı) affet, b(izi)eni kendine kul kabul et
Emanetini kabzetmek zamanına kadar b(izi)eni bu emanette emin kıl...¨

Güzel Allahım !
Sen bütün noksan sıfatlardan münezzehsin, hiç bir dil yok ki senin şanını tarif etsin… En güzel isimler sende, en güzel sıfatlardır sende olan, seni anlatan…
Rabbim beni öyle kullarından eyle ki dünyada ve ukbada huzuru bulayım. Seni anan, seni anlayan ve seni anlatan mübarek kullarından eyle beni. Her daim tefekkürde kalan, seni hiçbir zaman unutmayan, her türlü musibet karşısında sabreden, hata ve günahlarını düşünüp tevbe etmesini bilen, kendisine verilen nimetlerin şükrünü eda edebilen, ibadetlerinde hudu ve huşuyu tadan ve büyük iştiyak içinde abid kullarından olmayı bana nasip eyle… Dünya meşgalesine dalıp, ahireti için çalışmayı bırakanlardan eyleme, dünyada ve ahirette saadete erdir beni…

Amellerim kendimi selamete çıkarmaya kafi değil. Selamet senin rahmetinde Rabbim, beni rahmetinin o engin deryasına dalanlardan eyle.. Şeytanın şerrinden, nefsimin kötü istek ve arzularına riayet etmekten sana sığınıyorum, beni şeytanla, şeytanlaşmış insanlarla bir lahza baş başa bırakma ve bunların şerrinden beni islamiyet gen tr ailemi ümmeti Muhammedi muhafaza eyle…AMİNNN

Y
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

hafizeRabbe Yakarış

Yine dergâhındayım, açtım ellerimi yakarışlarımın senin katından geri çevrilmeyeceğine inanarak, bilerek ve can-ı gönülden isteyerek…
Sensin "Duâ eden yok mu, duâsını kabul edeyim, benden isteyen yok mu istediğini vereyim diyen, işte bunu bilerek geldim kapına dilim lal, sinem püryan, gözlerim yaşlı, içimdeki sızımla...
Ümitliyim affedersin diye bir o kadar da korkuyorum, ya affetmezsen?

Korkuyorum Rabbim… Kullarının arasında girememekten, isyana düşüp sana asi olmaktan, Rahmetine mazhar olamamaktan korkuyorum, azabından yine sana sığınıyorum. Ve hep dualarımı şu sonla bitiriyorum, sen kabul et…
¨Ya Rab günahlarımı(zı) affet, b(izi)eni kendine kul kabul et
Emanetini kabzetmek zamanına kadar b(izi)eni bu emanette emin kıl...¨

Güzel Allahım !
Sen bütün noksan sıfatlardan münezzehsin, hiç bir dil yok ki senin şanını tarif etsin… En güzel isimler sende, en güzel sıfatlardır sende olan, seni anlatan…
Rabbim beni öyle kullarından eyle ki dünyada ve ukbada huzuru bulayım. Seni anan, seni anlayan ve seni anlatan mübarek kullarından eyle beni. Her daim tefekkürde kalan, seni hiçbir zaman unutmayan, her türlü musibet karşısında sabreden, hata ve günahlarını düşünüp tevbe etmesini bilen, kendisine verilen nimetlerin şükrünü eda edebilen, ibadetlerinde hudu ve huşuyu tadan ve büyük iştiyak içinde abid kullarından olmayı bana nasip eyle… Dünya meşgalesine dalıp, ahireti için çalışmayı bırakanlardan eyleme, dünyada ve ahirette saadete erdir beni…

Amellerim kendimi selamete çıkarmaya kafi değil. Selamet senin rahmetinde Rabbim, beni rahmetinin o engin deryasına dalanlardan eyle.. Şeytanın şerrinden, nefsimin kötü istek ve arzularına riayet etmekten sana sığınıyorum, beni şeytanla, şeytanlaşmış insanlarla bir lahza baş başa bırakma ve bunların şerrinden beni islamiyet gen tr ailemi ümmeti Muhammedi muhafaza eyle…AMİNNN

Y

Amin ......amin...... amin....
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

TEHECCÜD NAMAZI benim için öle değerliki her dar anımda bana yetişen
bende varım ALLAHIN İZNİYLE
dualarım biraz dünyevi olacak ama çok skıntılıyım:(
KATILIM LİSTEMİZ
1.yakais :
2.Kalbun_Kesir :Annem ve kendim için şifa, eşim ile birlikte hacca gidebilme, Rabbimizin razı olacağı hayırlı ameller, hayırlı kul olabilme..
3.tsunami : Kişisel duam kizima sifa , Kur'an-i Kerimi hakkiyla okumak, bir de kabede namaz kilmak insaAllah.
4.hicranfarukyavuz :Tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...
5.mir_erhan :
6.nemire :
7.melissa26 :
8.berat05 :
9.nazlım :
10. buket: eşimle aramızda kötü olan ne varsa unutulması beni çok sevmesi huzurumuzun bozulmaması, kızıma ve eşime şifa,kardeşime hayırlı iş, ailelerimize ve bize hac nasip olması babamın içkiden kurtulması, ve yeni başladığımız bir iş var ondan hayırlı kazanç elde etmemiz
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Hayırlı sabahlar diliyorum.
Allaha emanet olun.
Selametle kalın.
11-kardelen

bende sağlık huzur ,bereket,
helal kazanç,
tüm müslüman kardeşlerim ve benim için istiyorum.
Son nefesimize kadar rabbim yolundan ayırmasın.
Selametle kalın.
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

Masallah bu gece baya kalabalik olacagiz insallah.selametle.dua ile...
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

TEHECCÜD NAMAZI benim için öle değerliki her dar anımda bana yetişen
bende varım ALLAHIN İZNİYLE
dualarım biraz dünyevi olacak ama çok skıntılıyım
KATILIM LİSTEMİZ
1.yakais :
2.Kalbun_Kesir nnem ve kendim için şifa, eşim ile birlikte hacca gidebilme, Rabbimizin razı olacağı hayırlı ameller, hayırlı kul olabilme..
3.tsunami : Kişisel duam kizima sifa , Kur'an-i Kerimi hakkiyla okumak, bir de kabede namaz kilmak insaAllah.
4.hicranfarukyavuz ez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...
5.mir_erhan :
6.nemire :
7.melissa26 :
8.berat05 :
9.nazlım :
10. buket: eşimle aramızda kötü olan ne varsa unutulması beni çok sevmesi huzurumuzun bozulmaması, kızıma ve eşime şifa,kardeşime hayırlı iş, ailelerimize ve bize hac nasip olması babamın içkiden kurtulması, ve yeni başladığımız bir iş var ondan hayırlı kazanç elde etmemiz
11. kardele:sağlık huzur ,bereket,
helal kazanç,
Son nefesimize kadar rabbim yolundan ayırmasın.

canım kardeşlerim mehtap kardeşimizide duamıza ekleyelim lütfen bebeği ile ilgili bir problem varmış ilk bebeğini de o yüzden kaybetmiş onun içinde bebeğini sağlıklı ve hayırlı kucağına alması için dua edelim olurmu
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

KATILIM LİSTEMİZ
1.yakais :Duamız Önce Cariyeli Güzin Efendilerimize ...Muhammed Mustafa A.S. 'ın ÜMMETİNE ve Siz katılımcılarımız için olacak İnşallah...
2.Kalbun_Kesir annem ve kendim için şifa, eşim ile birlikte hacca gidebilme, Rabbimizin razı olacağı hayırlı ameller, hayırlı kul olabilme..
3.tsunami :
Kişisel duam kizima sifa , Kur'an-i Kerimi hakkiyla okumak, bir de kabede namaz kilmak insaAllah.
4.hicranfarukyavuz
tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...
5.mir_erhan :
6.nemire :
7.melissa26 :
8.berat05 :
9.nazlım :

11. kardele:sağlık huzur ,bereket,
helal kazanç,
Son nefesimize kadar rabbim yolundan ayırmasın
.
12.mehtap58:bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almak inşallah
13.repsol: Rabbimden sağlık sıhhat huzur ve Rabbime layıkıyla kul olabilmek için yapmam gerekenleri huzurla yapabilmek istiyorum
14.hafize anne:
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
yakais

yakais

Fırsat bu fırsat ne Mutlu katılanlara ...
Selam olsun...Muhammed Mustafa A.S. Efendimize...
NUR dağında...Hıra Mağarasından NUR dağıtır...İnşallah...
Duamız Önce Cariyeli Güzin Efendilerimize ...Muhammed Mustafa A.S. 'ın ÜMMETİNE ve Siz katılımcılarımız için olacak İnşallah...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

yakaisFırsat bu fırsat ne Mutlu katılanlara ...
Selam olsun...Muhammed Mustafa A.S. Efendimize...
NUR dağında...Hıra Mağarasından NUR dağıtır...İnşallah...
Duamız Önce Cariyeli Güzin Efendilerimize ...Muhammed Mustafa A.S. 'ın ÜMMETİNE ve Siz katılımcılarımız için olacak İnşallah...

amin inşallah...gecemizde dualarda buluşmak üzere....
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
yakais

yakais

hicranfarukyavuz;

4.hicranfarukyavuz tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...

İnşallah Efendim...Hiç merak etmeyiniz... Mutlaka ki ...; Allah C.C. sizin duanızı duymuştur...

İnşallah hem yuvanıza kavuşursunuz hemde rahatsızlığınız hemen geçecektir...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

yakaishicranfarukyavuz;

4.hicranfarukyavuz tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...

İnşallah Efendim...Hiç merak etmeyiniz... Mutlaka ki ...; Allah C.C. sizin duanızı duymuştur...

ondan hiç şüphem yok inşallah duamı kabul buyurur da sıkıntılarım sona erer.ben inanıyorum önce allahın izniyle ve tabiki siz dostların duasıyla bişeyler yoluna girecek inşallah... rabbim cümlemizin dualarını kabul buyursun... aminnn
yakais

yakais

yazı çekildi...
yakais

yakais

Mükerrer yazıldı...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

yakaishicranfarukyavuz;

İnşallah hem yuvanıza kavuşursunuz hemde rahatsızlığınız hemen geçecektir...

inşallah.... amin amin amin...
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

bende kalkarım inşallah Rabbimin izniyle arkadaşlar Rabbimden sağlık sıhhat huzur ve Rabbime layıkıyla kul olabilmek için yapmam gerekenleri huzurla yapabilmek istiyorum birde anacığım için dua istiyorum inşallah Rabbim sağlık sıhhat versin anneme ve şifa bekleyen nerde varsa Rabbimden isteyen herkese
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

KATILIM LİSTEMİZ
1.yakais :
2.Kalbun_Kesir: annem ve kendim için şifa, eşim ile birlikte hacca gidebilme, Rabbimizin razı olacağı hayırlı ameller, hayırlı kul olabilme..
3.tsunami :
Kişisel duam kizima sifa , Kur'an-i Kerimi hakkiyla okumak, bir de kabede namaz kilmak insaAllah.4.hicranfarukyavuz :tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...
5.mir_erhan :
6.nemire :
7.melissa26 :
8.berat05 :
9.nazlım :

10. buket:
eşimle aramızda kötü olan ne varsa unutulması beni çok sevmesi huzurumuzun bozulmaması, kızıma ve eşime şifa,kardeşime hayırlı iş, ailelerimize ve bize hac nasip olması babamın içkiden kurtulması, ve yeni başladığımız bir iş var ondan hayırlı kazanç elde etmemiz
11. kardele:
sağlık huzur ,bereket,
helal kazanç,
Son nefesimize kadar rabbim yolundan ayırmasın
.
12.mehtap58:bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almak inşallah
13.repsol:
Rabbimden sağlık sıhhat huzur ve Rabbime layıkıyla kul olabilmek için yapmam gerekenleri huzurla yapabilmek istiyorum birde anacığım için dua istiyorum inşallah Rabbim sağlık sıhhat versin anneme ve şifa bekleyen nerde varsa Rabbimden isteyen herkese
14.hafize anne:

15.merve_talat:Allahım helalinden ver haramdan koru kendinden başka kimseye muhtaç etme allahım cümlemizin dertlerine deva hastalarına şifa borçlarına edalar ver allahım sen tevbelerimizi kabul et settar ismin hürmetine günahlarımızı ört kuddus ismin hürmetine bizi temizle selam ismin hürmetine selamete çıkar doğru yolundan bizi ayırma cümlemizin yuvasına huzur mutluluk sağlık sıhhat ver yuvalarımızı cennetten bir köşe haline getir inşallah amin
merve_talat

merve_talat

Kıdemli Üye · 211 mesaj

Allah razı olsun vesile olduğunuz için inşaallah hep beraber kalkarız
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

merve_talatAllah razı olsun vesile olduğunuz için inşaallah hep beraber kalkarız

amin cümlemizden kardeşim seni de ekliyorum listemize duanıda not edelim yaz istersen
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.