"Gece Namazı" Seferberliği

55.959 görüntülenme · 577 yanıt

Paylaş:
yakais

yakais

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj

Genede sorumlu arkadaşa uymak lazım ....eğer değişmezse fark etmez ek saati hediye olarak alabilirsiniz...Biz sadece sunduk ve çekildik ...alan alabilir...Nasibi olana diyelim...
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

O zaman her gece kilabilirim... sorun yok
yakais

yakais

Hayret ve zorlandığım bir konuyu hatırladım...Bize... bilen buyurmuştu...Uyumayın , sabah namazı kılınana kadar...Günlerce tabiri caiz ise sürünmüş tük...Normale dönünce öyle şükürler ettik ki anlatamam...
yakais

yakais

melissa26, post: 1510985, member: 105115O zaman her gece kilabilirim... sorun yok

Her gece değil Perşembe / Cuma gecesi ...Aslında o da... her hafta değil ama.... takibi zor... o yüzden yazmadık ...Her hafta bir gece kolay olur... diye böyle yazdık...
yakais

yakais

O gece emri Allah C.C. na aittir...''An Bu an ...Zaman Bu zaman ...dile dilediğini iste istediğini '' ... zamanı
melissa26

melissa26

Tamam , zorlastirmayayim kendime sonra yapamazsam çok aci çekiyorum
yakais

yakais

Yalnız verdiğimiz gün ve saati doğrudur... Endişe yok..İnşallah...
melissa26

melissa26

yakais, post: 1510989, member: 106972O gece emri Allah C.C. na aittir...''An Bu an ...Zaman Bu zaman ...dile dilediğini iste istediğini '' ... zamanı

Ne istenir bilmem? o an utancimdan ne isteyecegimi bilmem , herseyi veren Rabbimden yine ne isteyeyim?
O an gelince oyle dokuluyor ki kelimeler ben bile sasarim , sanki kalbime duser damlalar gibi ...
herkes için istemek kolay , bana da verir istedigimi elbet, neistersin?

Cemalini seyretmek...Rabbim lutfen.. daha erken , olsun isterim en guzel hayalim
yakais

yakais

Sabır ...sabır...sabır...İstemek devamlı ama sabır mutlaka şart... Biz 30 sene sabrettik ...
~Leyfunnur~

~Leyfunnur~

Mübarek Üye · 1.059 mesaj

Esselamu aleykum Hafize ablacim, çok guzel dusunmussun, konuyu yeni farkettim,
Allah c.c nasip ederse bende bu seferberlige katilmak istiyorum,
Hayirli geceler ablacim
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Utanıyorum, uykumu ibâdetime tercih ettiğim gecelere..
Rabbe en yakın vakit gecedir, bunu bile bile hemde..
Duanın red olunmadığı, o eşsiz gece vakitlerinde,
Alnımı seccademde yeterince tutamadım diye..
Elimi dua için açamadığım gün ve gecelere...
Utanıyorum, Rabbimin ve Resûlünün (sallallahu aleyhi ve sellem) adını yeterince anamadım diye..
Yemek yerken, aç kalanları hatırlıyamadığım günlere..

Bir kaç hurma ile doyan Resûl-i Ekrem'i ve Ashabını bilince..
Sıkıntıyı dert ettiğim "sıkıntısız" hâlime..
"Sıkıntı nedir, bilmedik ki..." gerçeğini bilince hemde..
Şükretmeyi unuttuğum anlara, acziyetime..
Affet,,,
Ve
N'olur beni dostluğuna kabul et...

ALINTI_ ( Kardele)

mir_erhan

mir_erhan 🛡

~Leyfunnur~ Esselamu aleykum Hafize ablacim, çok guzel dusunmussun, konuyu yeni farkettim,
Allah c.c nasip ederse bende bu seferberlige katilmak istiyorum,
Hayirli geceler ablacim

Ve Aleyküm Selam...
Hoş geldiniz kardeşimiz...
Rabbimiz nasib edecektir inşallah...

Selam ve dua ile
mir_erhan

mir_erhan 🛡

(KaLBuN_KeSiR)

Her İnsanın Bir Gece Hayatı Olmalı..
Mesela Teheccüde Kalkmalı..

Bu Cuma ve Her Cuma Gecesi
Teheccüd Vaktinde Evlerimizin Işıkları Yansın..
Namazlarımız Gecemize Nurlar Katsın..

B) .. B)
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

arkadaşlar sevgili büyüğümüz sayın yakais'in dile getirdiği bir mevzuyu güncellemek için yazıyorum.her cuma gecesi teheccüd namazımızın kılınma saatinin 01:00'da olması gerektiğini belirtmiş. ''O gece emri Allah C.C. na aittir...''An Bu an ...Zaman Bu zaman ...dile dilediğini iste istediğini '' ... zamanı (yakais) ''.eğer sizlere uyarsa saati değiştirmek istiyorum,sizlerde fikrinizi belirtin ki bi konuda mutabık olalım.elçiye zeval olmaz diyorum ve büyüğümüzün isteğini dile getiriyorum bilginize lütfen...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

B)B)B)

B)B)B)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
nazlım

nazlım

Kıdemli Üye · 164 mesaj

şükürler olsun bi gisayar geldi ve sizlerle beraberim bende varım teheccüde.rabbim dualarımızı kabul etsin.
melissa26

melissa26

nazlımşükürler olsun bi gisayar geldi ve sizlerle beraberim bende varım teheccüde.rabbim dualarımızı kabul etsin.

Ne guzel kardesim, sevindim bizlerle olabilecegine, amin. amin Rabbim dualarimizi kabul etsin(hayira cevirsin, her duamizi)
Yarin Insallah...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

arkadaşlar sevgili büyüğümüz sayın yakais'in dile getirdiği bir mevzuyu güncellemek için yazıyorum.her cuma gecesi teheccüd namazımızın kılınma saatinin 01:00'da olması gerektiğini belirtmiş. ''O gece emri Allah C.C. na aittir...''An Bu an ...Zaman Bu zaman ...dile dilediğini iste istediğini '' ... zamanı (yakais) ''.eğer sizlere uyarsa saati değiştirmek istiyorum,sizlerde fikrinizi belirtin ki bi konuda mutabık olalım.elçiye zeval olmaz diyorum ve büyüğümüzün isteğini dile getiriyorum bilginize lütfen...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

arkadaşlar sevgili büyüğümüz sayın yakais'in dile getirdiği bir mevzuyu güncellemek için yazıyorum.her cuma gecesi teheccüd namazımızın kılınma saatinin 01:00'da olması gerektiğini belirtmiş. ''O gece emri Allah C.C. na aittir...''An Bu an ...Zaman Bu zaman ...dile dilediğini iste istediğini '' ... zamanı (yakais) ''.eğer sizlere uyarsa saati değiştirelim diyorum,sizler de fikrinizi belirtin ki bi konuda mutabık olalım.elçiye zeval olmaz diyorum ve büyüğümüzün isteğini dile getiriyorum bilginize lütfen...

B)B)B)

B)B)B)
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Selamün Aleyküm...
Kardeşlerimiz bu konuda fikir belirtirlerse güzel olur..
Birde KALBUN KESİR kardeşimiz inşallah uğrarda o da bize bu konuda yardımcı olur..
benim için bir sakıncası yoktur..
Ama Amaç teheccüd ise.. saat bir uygunmu? onuda sevgili büyüklerimizden bu konuda bize yardımcı olmalarını bekliyoruz inşallah...

Selam ve dua ile
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.