"Gece Namazı" Seferberliği

55.960 görüntülenme · 577 yanıt

Paylaş:
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

:a15:Hayırlı günler diliyorum.
11 de ben kayıtlıydım .silinmiş mi?
Anlayamadım.kontrol edebilirmisiniz.
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

HER İNSANIN BİR GECE HAYATI OLMALI...
TEHECCÜDE KALKMALI MESELA..

_GECEMİZ NUR OLSUN_

Her Cuma gecesi SAAT: 03.00-03.30 arasında,

teheccüd namazı ve ardından yapacağımız dualarla siz de aramızda yer almak ister misiniz?

KATILIM LİSTEMİZ
1.yakais :
Duamız Önce Cariyeli Güzin Efendilerimize ...Muhammed Mustafa A.S. 'ın ÜMMETİNE ve Siz katılımcılarımız için olacak İnşallah...
2.Kalbun_Kesir (DileK): Annem ve kendim için şifa, eşim ile birlikte hacca gidebilme, Rabbimizin razı olacağı hayırlı ameller, hayırlı kul olabilme, günahlarımızın affı, tevbelerimizin kabulü..
3.tsunami : Kişisel duam kizima sifa , Kur'an-i Kerimi hakkiyla okumak, bir de kabede namaz kilmak insaAllah.
4.hicranfarukyavuz : Tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...
5.mir_erhan : Oğlunun şifası, hastalara şifa, borçlulara ödeme kolaylığı ve Rabbimizin razı olacağı, hayırlı bir ömür.. (şimdilik ben yazdım. Kardeşimiz gelince duasını değiştirir inşaAllah)
6.nemire :
Rabbenağfirliy ve livâlideyye ve lil mü'miniyne yevme yekumul hisab.
(Anlamı : Ey Rabbimiz. Beni, annemi ve babamı ve bütün müminleri hesap gününde bağışla.)

7.melissa26 :
8.berat05 :
"Ailesi ve sevdikleriyle birlikte hayırla geçecek bir ömür - Allah'ın c.c. rızasını kazanmış olarak ailesi ve sevdikleriyle müslüman olarak ölmek."
9.nazlım : Ailemle geçireceğim Rabbimin razı olacağı hayırlı bir ömür..
10. buket:
Eşimle aramızda kötü olan ne varsa unutulması beni çok sevmesi huzurumuzun bozulmaması, kızıma ve eşime şifa,kardeşime hayırlı iş, ailelerimize ve bize hac nasip olması babamın içkiden kurtulması, ve yeni başladığımız bir iş var ondan hayırlı kazanç elde etmemiz
11. kardele: Sağlık huzur ,bereket,helal kazanç,tüm müslüman kardeşlerim ve benim için istiyorum.
Son nefesimize kadar rabbim yolundan ayırmasın
12.mehtap58: Bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almak inşallah
13.repsol: Rabbimden sağlık sıhhat huzur ve Rabbime layıkıyla kul olabilmek için yapmam gerekenleri huzurla yapabilmek istiyorum birde anacığım için dua istiyorum inşallah Rabbim sağlık sıhhat versin anneme ve şifa bekleyen nerde varsa Rabbimden isteyen herkese
14.hafize anne:
15.merve_talat:
Allahım helalinden ver haramdan koru kendinden başka kimseye muhtaç etme allahım cümlemizin dertlerine deva hastalarına şifa borçlarına edalar ver allahım sen tevbelerimizi kabul et settar ismin hürmetine günahlarımızı ört kuddus ismin hürmetine bizi temizle selam ismin hürmetine selamete çıkar doğru yolundan bizi ayırma cümlemizin yuvasına huzur mutluluk sağlık sıhhat ver yuvalarımızı cennetten bir köşe haline getir inşallah amin
16.vuslat_ül şehadet: RABBİMİN yolunda şehit olmak...
17.setenay_eslem:
18.efsunlu98: Hayırlısıyla bir iş bulabilmek için..
19.meanihta (nesibe):
20.emcankel:
21.Leyla ablam:
Annesine acil şifalar. Sıkıntılarından kurtulması..Borçlarından kurtulması.
Hayırlı bir iş, hayırlı rızık kapısı.. (DUALARIMIZIN FAZLASINI HAKEDEN ABLAMIZ.Rabbim kendisinden razı olsun.Kalbun_Kesir)
22.mavci : Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...

Ve adını sayamadığımız tüm islamiyet.gen.tr ailesi için..
Bizlerin biraraya gelmesine vesile olan yöneticilerimiz, mavci abimiz, muhtazaf, gurbette, kimkimdir abilerimiz, hanife deniz ablamız, Leyla ablamız, Zümra ablamız, Çeşmi Bülbül, salavatgetir, smmys, Vaveyla, bir_umut, KatrePare, kalbinur, ibra, Nadas, Seda, Su-eda, Rana, Gül Berra, Paradise,GülünsanAşkı,Receb-i Kamer,ahmet99,Yagmurbey ve aklıma gelmeyen tüm aile üyelerini dualarımızda unutmayalım..
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Kıymetli mavcı hocam,
çok hızlısınız maaşallah..
Allah razı olsun.
Selametle kalın.
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

kardeleleKıymetli mavcı hocam,
çok hızlısınız maaşallah..
Allah razı olsun.
Selametle kalın.

Rabbim cümlemizden razı ve hoşnut olsun inşallah kardeşim...
Demek ki bazı kardeşlerimiz kopyala yapıştır yaparken eksik olmuş bazı kişiler...
Son durumu güncelledim ben sadece...
Biraz da düzeltme yaptım...
Rabbim tüm ibadet ve dualarımızı en güzel ve hayırlı bir şekilde kabul buyursun inşallah...
Selam ve DUA ile...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.768 mesaj

Güncelleme

Güncelleme

KATILIM LİSTEMİZ
1.yakais :
Duamız Önce Cariyeli Güzin Efendilerimize ...Muhammed Mustafa A.S. 'ın ÜMMETİNE ve Siz katılımcılarımız için olacak İnşallah...
2.Kalbun_Kesir (DileK):Annem ve kendim için şifa, eşim ile birlikte hacca gidebilme, Rabbimizin razı olacağı hayırlı ameller, hayırlı kul olabilme, günahlarımızın affı, tevbelerimizin kabulü..
3.tsunami (nuray):Kişisel duam kizima sifa , Kur'an-i Kerimi hakkiyla okumak, bir de kabede namaz kilmak insaAllah
4.hicranfarukyavuz :Tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...
5.mir_erhan :Oğlunun şifası, hastalara şifa, borçlulara ödeme kolaylığı ve Rabbimizin razı olacağı, hayırlı bir ömür.. (şimdilik ben yazdım. Kardeşimiz gelince duasını değiştirir inşaAllah)
6.nemire :Rabbenağfirliy ve livâlideyye ve lil mü'miniyne yevme yekumul hisab.
(Anlamı : Ey Rabbimiz. Beni, annemi ve babamı ve bütün müminleri hesap gününde bağışla.)
7.melissa26 :
8.berat05 :Ailesi ve sevdikleriyle birlikte hayırla geçecek bir ömür diliyorum." Rabbenağfirliy ve livâlideyye ve lil mü'miniyne yevme yekumul hisab."
9.nazlım :Ailemle geçireceğim Rabbimin razı olacağı hayırlı bir ömür..
10. buket:Eşimle aramızda kötü olan ne varsa unutulması beni çok sevmesi huzurumuzun bozulmaması, kızıma ve eşime şifa,kardeşime hayırlı iş, ailelerimize ve bize hac nasip olması babamın içkiden kurtulması, ve yeni başladığımız bir iş var ondan hayırlı kazanç elde etmemiz
Sağlık huzur ,bereket,helal kazanç,tüm müslüman kardeşlerim ve benim için istiyorum.

12.mehtap58:Bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almak inşallah
13.repsol:Rabbimden sağlık sıhhat huzur ve Rabbime layıkıyla kul olabilmek için yapmam gerekenleri huzurla yapabilmek istiyorum birde anacığım için dua istiyorum inşallah Rabbim sağlık sıhhat versin anneme ve şifa bekleyen nerde varsa Rabbimden isteyen herkese
14.hafize anne:
15.merve_talat: Allahım helalinden ver haramdan koru kendinden başka kimseye muhtaç etme allahım cümlemizin dertlerine deva hastalarına şifa borçlarına edalar ver allahım sen tevbelerimizi kabul et settar ismin hürmetine günahlarımızı ört kuddus ismin hürmetine bizi temizle selam ismin hürmetine selamete çıkar doğru yolundan bizi ayırma cümlemizin yuvasına huzur mutluluk sağlık sıhhat ver yuvalarımızı cennetten bir köşe haline getir inşallah amin
16.vuslat_ül şehadet:RABBİMİN yolunda şehit olmak..
17.setenay_eslem:
Hayırlısıyla bir iş bulabilmek için..
19.meanihta (nesibe):
20.emcankel:
21.Leyla ablam: Annesine acil şifalar. Sıkıntılarından kurtulması..Borçlarından kurtulması.
Hayırlı bir iş, hayırlı rızık kapısı.. (DUALARIMIZIN FAZLASINI HAKEDEN ABLAMIZ.Rabbim kendisinden razı olsun.Kalbun_Kesir)

22.mavci : Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..

Bizlerin biraraya gelmesine vesile olan yöneticilerimiz; Erkan,Admin,Yusuf,KaanErdem,mavci abimiz, Gevher,Takeone,Serap8191,muhtazaf, gurbette, kimkimdir abilerimiz, hanife deniz ablamız, Leyla ablamız, Zümra ablamız, Çeşmi Bülbül, salavatgetir, smmys, Vaveyla, bir_umut, KatrePare, kalbinur, ibra, Nadas, Seda, Su-eda, Rana, Gül Berra, Paradise,GülünsanAşkı,Receb-i Kamer,ahmet99,Yagmurbey ve aklıma gelmeyen tüm aile üyelerini dualarımızda unutmayalım.katilimlarinizi bekliyoruz hadi arkadaslar dua gecesinde bulusmak dilegiyle.

Bu arada ben "nemire "büyüğümüzden "hep bildiğimiz" duayı kopyaladım...Allah c.c. razı olsun kendisinden vesile olduğu için.
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

berat05KATILIM LİSTEMİZ
1.yakais :
2.Kalbun_Kesir (DileK):Annem ve kendim için şifa, eşim ile birlikte hacca gidebilme, Rabbimizin razı olacağı hayırlı ameller, hayırlı kul olabilme, günahlarımızın affı, tevbelerimizin kabulü..
3.tsunami (nuray):Kişisel duam kizima sifa , Kur'an-i Kerimi hakkiyla okumak, bir de kabede namaz kilmak insaAllah
4.hicranfarukyavuz :Tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...
5.mir_erhan :Oğlunun şifası, hastalara şifa, borçlulara ödeme kolaylığı ve Rabbimizin razı olacağı, hayırlı bir ömür.. (şimdilik ben yazdım. Kardeşimiz gelince duasını değiştirir inşaAllah)
7.melissa26 :
8.berat05 :Ailesi ve sevdikleriyle birlikte hayırla geçecek bir ömür diliyorum." Rabbenağfirliy ve livâlideyye ve lil mü'miniyne yevme yekumul hisab."
10. buket:Eşimle aramızda kötü olan ne varsa unutulması beni çok sevmesi huzurumuzun bozulmaması, kızıma ve eşime şifa,kardeşime hayırlı iş, ailelerimize ve bize hac nasip olması babamın içkiden kurtulması, ve yeni başladığımız bir iş var ondan hayırlı kazanç elde etmemiz
Sağlık huzur ,bereket,helal kazanç,tüm müslüman kardeşlerim ve benim için istiyorum.

13.repsol:Rabbimden sağlık sıhhat huzur ve Rabbime layıkıyla kul olabilmek için yapmam gerekenleri huzurla yapabilmek istiyorum birde anacığım için dua istiyorum inşallah Rabbim sağlık sıhhat versin anneme ve şifa bekleyen nerde varsa Rabbimden isteyen herkese
14.hafize anne:
15.merve_talat: Allahım helalinden ver haramdan koru kendinden başka kimseye muhtaç etme allahım cümlemizin dertlerine deva hastalarına şifa borçlarına edalar ver allahım sen tevbelerimizi kabul et settar ismin hürmetine günahlarımızı ört kuddus ismin hürmetine bizi temizle selam ismin hürmetine selamete çıkar doğru yolundan bizi ayırma cümlemizin yuvasına huzur mutluluk sağlık sıhhat ver yuvalarımızı cennetten bir köşe haline getir inşallah amin
17.setenay_eslem:
19.meanihta (nesibe):
20.emcankel:
21.Leyla ablam: Annesine acil şifalar. Sıkıntılarından kurtulması..Borçlarından kurtulması.

22.mavci : Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..

Bizlerin biraraya gelmesine vesile olan yöneticilerimiz; Erkan,Admin,Yusuf,KaanErdem,mavci abimiz, Gevher,Takeone,Serap8191,muhtazaf, gurbette, kimkimdir abilerimiz, hanife deniz ablamız, Leyla ablamız, Zümra ablamız, Çeşmi Bülbül, salavatgetir, smmys, Vaveyla, bir_umut, KatrePare, kalbinur, ibra, Nadas, Seda, Su-eda, Rana, Gül Berra, Paradise,GülünsanAşkı,Receb-i Kamer,ahmet99,Yagmurbey ve aklıma gelmeyen tüm aile üyelerini dualarımızda unutmayalım.katilimlarinizi bekliyoruz hadi arkadaslar dua gecesinde bulusmak dilegiyle.

Bu arada ben "nemire "büyüğümüzden "hep bildiğimiz" duayı kopyaladım...Allah c.c. razı olsun kendisinden vesile olduğu için.

11. sırada kardele arkadaşımız yok abla,mavici abinin listesinden güncelle istersen işine karışmak gibi olmasın ama... :)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Bu Gece Dualarda Buluşacağız Rabbimizin Huzurunda Birlikte Olacağız..

Katılımları Bekliyoruz...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

KaLBuN_KeSiRBu Gece Dualarda Buluşacağız Rabbimizin Huzurunda Birlikte Olacağız..

Katılımları Bekliyoruz...

inşallah canım... içim kıpır kıpır biran evvel gece olsun istiyorum... :)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

_GECEMİZ NUR OLSUN_

Teheccüd namazı ve ardından yapacağımız dualarla

siz de aramızda yer almak ister misiniz?

KATILIM LİSTEMİZ

1.yakais :
2.Kalbun_Kesir (DileK): Annem ve kendim için şifa, eşim ile birlikte hacca gidebilme, Rabbimizin razı olacağı hayırlı ameller, hayırlı kul olabilme, günahlarımızın affı, tevbelerimizin kabulü..
3.tsunami : Kişisel duam kizima sifa , Kur'an-i Kerimi hakkiyla okumak, bir de kabede namaz kilmak insaAllah.
4.hicranfarukyavuz :
Tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...
5.mir_erhan : Oğlunun şifası, hastalara şifa, borçlulara ödeme kolaylığı ve Rabbimizin razı olacağı, hayırlı bir ömür.. (şimdilik ben yazdım. Kardeşimiz gelince duasını değiştirir inşaAllah)
6.nemire :
Rabbenağfirliy ve livâlideyye ve lil mü'miniyne yevme yekumul hisab.

7.melissa26 :Hayırla, Rabbimizin razı olacağı şekilde bir hayat sürmek. (Ben yazdım, geçici olarak: Kalbun_Kesir)
8.berat05 :
"Ailesi ve sevdikleriyle birlikte hayırla geçecek bir ömür - Allah'ın c.c. rızasını kazanmış olarak ailesi ve sevdikleriyle müslüman olarak ölmek."
9.nazlım : Ailemle geçireceğim Rabbimin razı olacağı hayırlı bir ömür..
10. buket:
Eşimle aramızda kötü olan ne varsa unutulması beni çok sevmesi huzurumuzun bozulmaması, kızıma ve eşime şifa,kardeşime hayırlı iş, ailelerimize ve bize hac nasip olması babamın içkiden kurtulması, ve yeni başladığımız bir iş var ondan hayırlı kazanç elde etmemiz
11. kardele: Sağlık huzur ,bereket,helal kazanç,tüm müslüman kardeşlerim ve benim için istiyorum.
12.mehtap58: Bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almak inşallah
13.repsol: Rabbimden sağlık sıhhat huzur ve Rabbime layıkıyla kul olabilmek için yapmam gerekenleri huzurla yapabilmek istiyorum birde anacığım için dua istiyorum inşallah Rabbim sağlık sıhhat versin anneme ve şifa bekleyen nerde varsa Rabbimden isteyen herkese
14.hafize anne:
Tüm sıkıntılarımın geçmesi, hayırlı Rabbimizin razı olacağı bir kul olabilme, hayırlı ameller.. (Geçici olarak ben yazdm: Kalbun Kesir)
15.merve_talat:
Allahım helalinden ver haramdan koru kendinden başka kimseye muhtaç etme allahım cümlemizin dertlerine deva hastalarına şifa borçlarına edalar ver allahım sen tevbelerimizi kabul et settar ismin hürmetine günahlarımızı ört kuddus ismin hürmetine bizi temizle selam ismin hürmetine selamete çıkar doğru yolundan bizi ayırma cümlemizin yuvasına huzur mutluluk sağlık sıhhat ver yuvalarımızı cennetten bir köşe haline getir inşallah amin
16.vuslat_ül şehadet: RABBİMİN yolunda şehit olmak...
17.setenay_eslem:
18.efsunlu98: Hayırlısıyla bir iş bulabilmek için..
19.meanihta (nesibe):
20.emcankel:
21.Leyla ablam:
Annesine acil şifalar. Sıkıntılarından kurtulması..Borçlarından kurtulması.
22.mavci : Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..

Bizlerin biraraya gelmesine vesile olan yöneticilerimiz, muhtazaf, gurbette, kimkimdir abilerimiz, hanife deniz ablamız, Leyla ablamız, Zümra ablamız, Çeşmi Bülbül, salavatgetir, smmys, Vaveyla, bir_umut, KatrePare, kalbinur, ibra, Nadas, Seda, Su-eda, Rana, Gül Berra, Paradise,GülünsanAşkı,Receb-i Kamer,ahmet99,Yagmurbey ve aklıma gelmeyen tüm aile üyelerini dualarımızda unutmayalım..
Rabbim kabul eylesin..

berat05

berat05 🛡

KATILIM LİSTEMİZ
1.yakais :
7.melissa26 :

14.hafize anne:
17.setenay_eslem:
19.meanihta (nesibe):
20.emcankel:

DEĞERLİ kardeşlerim , aklımıza gelen diğer yönetici yada kardeşlerimizide listeye ekleyebiliriz.ben aklıma gelenleri ekledim bu şekilde çıktı alacağım...

Gece gönüllerde buluşmak duasıyla :)
berat05

berat05 🛡

Değerli kardeşlerim

Konumuz ÖNEMLİ kısmında En üst yere taşınmıştır..

Bizlere katılacak kardeşlerimizi bekliyoruz...En üstte ....göze çarpacak yerdeyiz ;)
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

KATILIM LİSTEMİZ
1.yakais :Duamız Önce Cariyeli Güzin Efendilerimize ...Muhammed Mustafa A.S. 'ın ÜMMETİNE ve Siz katılımcılarımız için olacak İnşallah...
7.melissa26 :
14.hafize anne:
17.setenay_eslem:
19.meanihta (nesibe):
20.emcankel:

Bizlerin biraraya gelmesine vesile olan yöneticilerimiz; Erkan,Admin,Yusuf,KaanErdem,mavci abimiz, Gevher,Takeone,Serap8191,muhtazaf, gurbette, kimkimdir abilerimiz, hanife deniz ablamız, Leyla ablamız, Zümra ablamız, Çeşmi Bülbül, salavatgetir, smmys, Vaveyla, bir_umut, KatrePare, kalbinur, ibra, Nadas, Seda, Su-eda, Rana, Gül Berra, Paradise,GülünsanAşkı,Receb-i Kamer,ahmet99,Yagmurbey, hira06 ve aklıma gelmeyen tüm aile üyelerini dualarımızda unutmayalım.katilimlarinizi bekliyoruz hadi arkadaslar dua gecesinde bulusmak dilegiyle.

hira kardeşimide ekledim onuda unutmayalım inşallah hayırlısıyla buluşalım dualarda
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.743 mesaj

ALLAH'ım (c.c.) Bütün müminlerin ve bu sitedeki yönetici ve üyelerin ve listede olan bütün kardeşlerimin Dertlilerine deva borçlularına eda hastalarına şifa evlerinde huzur Kalblerindeki hayırlı isteklerini kabul et. ALLAH'ım sevdiğin kullarınla karşılaştır. Onlardan feyz almayı ve senin yolunda senin sevdiğin kullarının arasına ilhak eyle. Sevaplarımız az günahlarımız çok günahlarımızı affetmen için vesileler nasip eyle. Hakkımızda ne hayırlı ise onu nasip eyle. Amin.
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

3.30 da dualarda buluşalım
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Muhtazaf, post: 1506083, member: 91898ALLAH'ım (c.c.) Bütün müminlerin ve bu sitedeki yönetici ve üyelerin ve listede olan bütün kardeşlerimin Dertlilerine deva borçlularına eda hastalarına şifa evlerinde huzur Kalblerindeki hayırlı isteklerini kabul et. ALLAH'ım sevdiğin kullarınla karşılaştır. Onlardan feyz almayı ve senin yolunda senin sevdiğin kullarının arasına ilhak eyle. Sevaplarımız az günahlarımız çok günahlarımızı affetmen için vesileler nasip eyle. Hakkımızda ne hayırlı ise onu nasip eyle. Amin.

amin amin amin.....
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

hafize, post: 1506087, member: 1084273.30 da dualarda buluşalım

selamun aleyküm,
inşallah rabbim dualarımızı kabul buyursun....
hafize

hafize

Ali b. Dekkak (k.s): “Kırk seneden beri beni üzen tek şey, sabahın olmasıdır.”
Fudayl b. İyaz: “Güneş batarken, Allah’ımla başbaşa kalacağım diye sevinirim. Güneş doğarken de, insanlarla başbaşa kalacağım diye üzülürüm.”

İbn Münkedir (k.s): “Dünya lezzetinden üç şey kalmıştır:
1- Gece kıyamı,
2- Dostlarla buluşma,
3- Cemaatle namaz kılma.”
Gece; âşıkın husûsi tecelliye mazhar olduğu, marifetin nihai makamına erdiği, sevgilinin yanında kadrini bildiği andır.

Mevlana'dan

Bana

hafize

hafize

hicranfarukyavuz, post: 1506089, member: 74557selamun aleyküm,
inşallah rabbim dualarımızı kabul buyursun....

Aleykümselam amin inşaallah

Mevlana'dan

Bana

Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

_GECEMİZ NUR OLSUN_

teheccüd namazı ve ardından yapacağımız dualarla siz de aramızda yer almak ister misiniz?
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

Rabbim kalkip namazlarini eda edebilen kardeslerimizin duasini kabul etsin niyetlenip kalkamayanlardan razi olsun yine nasip etsin selametle dua ile...cok sukur ya rab...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.