Askerim Duanıza İhtiyacım Var

4.471 görüntülenme · 66 yanıt

Paylaş:
GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

selamünaleyküm...

Sizinle birlikte tüm askerlerimize Allah Celle Celalüh kolaylıklar versin, hayırlı teskereler nasip etsin değerli kardeşimiz.
İnşaAllah ailenize sağ salim ve afiyet içinde kavuşursunuz.

Rabbimize emanet olunuz.
asker_seko

asker_seko

Aktif Üye · 51 mesaj

ya sabır ya selamet......
Gün_Işığı

Gün_Işığı

Kıdemli Üye · 441 mesaj

Allah celle celaluhu yardımcınız olsun 5000 Ya Fettah celle celaluhu okudum
asker_seko

asker_seko

Aktif Üye · 51 mesaj

Gün_IşığıAllah celle celaluhu yardımcınız olsun 5000 Ya Fettah celle celaluhu okudum

ALLAH razı olsun..
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Selamun Aleykum Kardeşim
Nasılsın,Rabbim senin ve tüm asker evlatlarımızın Yar ve Yardımcısıolsun,Hayırlısıyla yuvalarına dönmeyi nsibetsin.
Selam ve Dua ile
asker_seko

asker_seko

Aktif Üye · 51 mesaj

hepiniz ALLAH a emanet olun inş en kısa zamanda yeniden aranıza dönerim dualarım sizlerle..sizde duanızı eksik etmeyin inşş
Golden Rose

Golden Rose

Aktif Üye · 77 mesaj

Selamun aleyküm:)
Benim de akrabam asker. Niğde'ye dağıtımı yapıldı. Allah tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun.
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

asker_sekoAllaha şükür yeniden burdayım
dualarınızı eksik etmeyin gerçekten zor bi askerlik bizimkisi okadar çok art niyetli rütbelinin arasında psikolejisi bozulan arkadaşlarım var ):

Tum askerler duamda
Rabbım sabır vrsın yardımcınız olsun
asker_seko

asker_seko

Aktif Üye · 51 mesaj

bu gün tam 5 aylık oldum ALLAH a şükür...
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Rabbim yardımcın olsun kardeşim.. Rabbim iç sıkıntılarını gidersin, feraha erdirsin inşaAllah..

asker_seko

asker_seko

Aktif Üye · 51 mesaj

KaLBuN_KeSiR, post: 1418134, member: 96359Rabbim yardımcın olsun kardeşim.. Rabbim iç sıkıntılarını gidersin, feraha erdirsin inşaAllah..

aminn Yarabbimm..
HÜDAVENDİGAR

HÜDAVENDİGAR

Mübarek Üye · 735 mesaj

asker_seko, post: 1411799, member: 17694 aylık askerim ilk iznimi kullandım çarşamba yeniden teslim oluyorum içim acayip sıkılıyo daralıyo çok fenayım duanıza muhtacım...sabırlı olmam lazım ferahlamak istiyorum ALLAH ın izniyle...
ALLAH hepinizden razı olsun..!

Savaşa mı gidiyorsun da canın sıkılıyor tertibim..!Gideceğin yeri bildirmemişsin.Canın sıkılmasın.

Vatan için ölüp şehit olmak herkese nasip olmaz.Yardan, serden, anadan, babadan geçmek gerek.Bunları düşünürsen askerliği kolayca bitiremezsin.Bana, "şu an da askere gider misin" deseler Vallahi hiç arkama bakmadan giderim.Yeter ki bu vatan sağ olsun.Benim gücüme giden şey, tuzukuruların para yatırıp askere gitmemeleridir.Bu askerlik işi fakir ve garibanlara mı kaldı?.Tuzukuruların hepsinin kıçına şaplak vurup taa Doğu'ya sürmek lazımki anlasınlar vatanın kıymetini...
HÜDAVENDİGAR

HÜDAVENDİGAR

Mübarek Üye · 735 mesaj

asker_seko, post: 1411833, member: 110525bana önerebileceğiniz dua varmı gitmeden hepsini not almak istiyorum

Allah yar ve yardımcınız olsun.Şu dua seni her türlü belalardan ve kazalardan Allah'ın izniyle korur.

BİSMİLLAHİLLEZÎ LA YEDURRU MEASMİHİ ŞEY'ÜN FİL ARD.VE LA FİSSEMÂİ VE HÜVESSEMÎL ALÎM...

Manası : Allah'ın ismiyle başlarım.. O yüce Allah ki, O'nun mübârek ismiyle hareket edildiği (O'nun ismi söylendigi) vakit, yerde ve gökte hiçbir sey okuyana zarar veremez. O yüce Allah, her seyi en iyi işiten ve her şeyi bilendir.

Bu duanın akşam sabah okunması tavsiye edilmektedir.
**RaNa**

**RaNa**

5 ay geride kalmış Rabbım sbır versın : )

nerde yapıyorsunuz askerlıgı merak ettim
esraisra

esraisra

Kıdemli Üye · 337 mesaj

rabbm yardım etsn kardesm inş hayrlı bir sekilde gelirsin
asker_seko

asker_seko

Aktif Üye · 51 mesaj

cümleten S.Aleyküm
Seyren

Seyren

Mübarek Üye · 1.036 mesaj

Aleykümselam asker kardeşim.Rabbim yar ve yardımcın olsun.Seni ve tüm askerlerimize güç kuvvet versin.ALLAH DEVLETİMİZE MİLLETİMİZE ZEVAL VERMESİN.
**RaNa**

**RaNa**

asker_seko, post: 1426975, member: 111641cümleten S.Aleyküm

Aleykum selam abı bugun aklıma geldın sıteyı açarken :) nasıl gidiyor askerlık
gurbette

gurbette

Mübarek Üye · 2.850 mesaj

Allah yar ve yardimciniz olsun kardesim
ne demisler askerlikte " az kelam cok selam" böyle devam edelim insaALLAH
ibn Abdilvahhab

ibn Abdilvahhab

Kıdemli Üye · 154 mesaj

HÜDAVENDİGAR, post: 1418197, member: 111685
Vatan için ölüp şehit olmak herkese nasip olmaz.

Bir Müslümanın Vatan(toprak) için ölmesi gerektiği nerde yazıyor ?

ve vatan için(toprak) için ölenin şehit olacağı hangi ayet veya hadiste yazıyor
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.