Hz. Muhammed (asm) şöyle dua ederdi: “Allah’ım, bana öğrettiğinden beni faydalandır. Fayda verecek bilgiyi bana öğret ve ilmimi arttır. Fayda vermeyen ilimden, korku duymayan kalpten, kabul edilmeyen duadan, doymayan nefisten, insanı maddi ve manevi huzursuzluğa düşüren açlıktan, hıyanetten, tembellikten, cimrilikten, korkaklıktan, düşkün ihtiyarlıktan, sıkıntılı yaşlılıktan… Sana sığınırım.”
Allah´im sana signirim
745 görüntülenme · 2 yanıt
rabbim cümlemizden razi olsun amin ecmain kardesim
allah c.c. emanet olun insallah
selam ve dua ile
allah c.c. emanet olun insallah
selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/79434-allah-im-sana-signirim · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ALLAH'ım sana hamdler, sana övgüler Dua Listesi 10 cevap
- İşte yine Sana döndüm, Sana geliyorum ya Rab! (cc) Allah (c.c) Hazretleri 8 cevap
- Ey İnternet!!! Bu Mektubum Sana...Bu Yazım Sana!!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- Selam sana Ebu Ubeyde, selam sana yetimler ordusunun komutani Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Bizler Sana Hasret Kaldik Ya Resulullah Bu Form Sana Hediyemiz Olsun Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 7 cevap
- Sana sana yakını bir bilseydin.... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.