Esmaül hüsnadan hediye zinciri

2.826 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Esmaül hüsnadan hediye zinciri

Arkadaşlar ALLAHIN her isminde mutlak suretle bir hikmet bir lütuf bir sır vardır hepimizi onun ismi şerif,i ile inşaallah onun rızkıyla bu sırlara nail olabilelim ben benden sonraki dostum için

100 ADET YA RAHMAN OKUYARAK BU ZİNCİRİ BAŞLATIYORUM İNŞAALLAH DEVAMININ GELMESİ DİLEĞİYLE

Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Hayırlı sabahlarınız olsun.
Allah kabul etsin.
Bende 100 adet okudum.
Emeğinize yüreğinize sağlık.
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

Hayirli gunler Hafize anne (:
Yine guzel bir vesile ve ben de katilanin.. 100 tane Es-Selam'da ben alayim (: Devami gelir tabii ki ..
Allah kabul etsin..
tuareg

tuareg

Kıdemli Üye · 364 mesaj

100 Ya Rahim okudum.Yüce Rabbim kabul etsin.
esraisra

esraisra

Kıdemli Üye · 337 mesaj

duanıza benide ekleyn inş
esraisra

esraisra

Kıdemli Üye · 337 mesaj

1000 tane salavat cekerim inş
arzu74

arzu74

Mübarek Üye · 2.336 mesaj

Ya vedüd okudum rabbim kabul etsin selamlar b)b)b)
hafize

hafize

benden sonraki arkadaşıma on ihlas sresi okuyorum hediye ediyorum

Mevlana'dan

Bana

Nadas06

Nadas06

Mübarek Üye · 4.313 mesaj

Benden sonraki kardeşim için 100 ya fettah okuyorum.
Rabbim kabul buyursun.
özgeöz

özgeöz

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 186 mesaj

selamu aleykum. ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama, sevaplar salih ameller yalnız Allah Azimüşşan içindir. yani şu kişi için yasin okuyorum şu kişi için ya Habir tesbihi çekiyorum falan gibi şeyler gizli şirktir. nasıl ki Allahu Teala haricinde üzerine yemin ettiğimiz şeyler gizli şirkse, bu da öyledir. ancak şöyle dersek duamızdan önce, Rabbim sevabımda falan kişiyi de ortak et.., o zaman sorun kalmaz sanırım. niyetinizi anlıyorum tabiki çok hoş, maşallah, ama nolur nolmaz uyarayım dedim. sevgilerimle..
hafize

hafize

özgeöz, post: 1416521, member: 51820selamu aleykum. ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama, sevaplar salih ameller yalnız Allah Azimüşşan içindir. yani şu kişi için yasin okuyorum şu kişi için ya Habir tesbihi çekiyorum falan gibi şeyler gizli şirktir. nasıl ki Allahu Teala haricinde üzerine yemin ettiğimiz şeyler gizli şirkse, bu da öyledir. ancak şöyle dersek duamızdan önce, Rabbim sevabımda falan kişiyi de ortak et.., o zaman sorun kalmaz sanırım. niyetinizi anlıyorum tabiki çok hoş, maşallah, ama nolur nolmaz uyarayım dedim. sevgilerimle..

Aleykümselam Özgeöz buda bir nevi hediyeleşmektir okuduklarımızı arkadaşımıza hediye ediyoruz nasılki ölmüşlerimize okuyup sevabını onlara bağışlıyorsak buda aynı şeydir yani birbirimize dua ediyoruz Rabbim katında kabul eylesin kimin duası kabul olur onu bilemeyiz onun yüzüsuyu hürmetine bizim dualarımızda kabul olur inşaallah Amin

Ömer (r.a.) Umre haccı yapmak üzere Resûlüllah ile vedalaşırken Resûlüllah(s.a.v) ona şöyle söylemişti:

"Ey kardeşim beni de duadan unutma!"(Ebu Davud Vitir: 23; Tirmizi Deavat: 199; İbn Mace Menasik: 5)

Anlaşılıyor ki Allah'ın Rasûlü (s.a.v) ümmetinden kendisi için dua etmesini istemiştir.
Fakat bu istek ümmetin istediği biçimde bir istek değildir. Bu ümmetin amel ettiklerinde ve sevap kazandıkları diğer emirlerde olduğu gibi ümmetine vermiş olduğu emirlerden bir emirdir. Allah'ın Rasulüne de emirleri ile hareket eden ümmetinin kazandığı ecir kadar sevap ve mükafat ihsan buyrulur.

Mevlana'dan

Bana

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.