slm alykm
5.008 görüntülenme · 16 yanıt
TURKTICARET.Net Ticareti Kolaylaştırma Merkezi
Yukarıdaki linkten öncelikle kendinize bir alan adı satın alabilirsiniz.
Yukarıdaki linkten öncelikle kendinize bir alan adı satın alabilirsiniz.
TakeOneDüğündüğünüz acaba yeni bir web sitesimidir ?
Şayet böyle ise, öncelikle bir alan adı satın alıp hosting üzerinize almanız gerekmektedir. Sonrası kolay.
çok da kolay olmasa gerek :D
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
esraisraçokk zorr yaaa
bir web sitesi yapmak istiyorsanız öncelikle NE İÇİN, HANGİ AMAÇLA yapacağınızı belirlemeniz gerekiyor. Burası gibi demişsiniz ancak bu tür bir forum yeni başlayan birisi için oldukça komplike gelebilir.
sonrasında amacınıza uygun başka bir ifadeyle sitenizi tanımlayan-tanıtan bir alan adı almanız gerekir. tabi sizden önce birileri özellikle istediğiniz adı almamış ise.
bundan sonra ya çeşitli editörlerde (Dreamweaver, Adobe Dreamweaver CS, flash editörleri, asp ya da microsoftun web developer vb. programlar yardımı ile ya da bunlara hiç bulaşmadan çeştili content manager programları ile joomla, wordpress gibi sitenizi oluşturmanız gerekir.
tabi burası bir forum olduğu ve sizind buna benzer bir yer düşündüğünüz için database(PHP Myadmin ,olabilir) ve MySQL bilgisi de mutlaka gerekicek.
eğer gerçekten ilgi duyuduğunuz bir konu ise size html kodlarından başlamanızı ve çok basit uygulamalardan sonra komplike yapılara geçmenizi öneririm.
örnek oluşruması açısından bir sıralama yapmak gerekirse : HTML<Frontpage<Dreamweaver<asp - php bilgisi<veri tabanı ve MySQL bilgisi<sunucu (Server) yönetim bilgisi<........
selamlar..
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
bu durumda konuya oldukça uzaksınız gibi görünüyor, profosyonel yardım almanızı öneririm.
1. bilgisayar ve web tasarımı eğitimleri
2.bu işi ücreti karşılığı yapan firmalar da var.
1. bilgisayar ve web tasarımı eğitimleri
2.bu işi ücreti karşılığı yapan firmalar da var.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/78830-slm-alykm · 31.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- PC yardım - DESTEK ! Bilgisayar Destek 74 cevap
- Google Yazısını Değiştirin Bilgisayar Destek 65 cevap
- FORMAT ATAMIYORUM YARDIIIIIMMM :( Bilgisayar Destek 62 cevap
- Bilgisayar Nasıl Bozulur Bilgisayar Destek 61 cevap
- avatarları göremiyorum. Bilgisayar Destek 48 cevap
- Windowsun hiç bilinmeyen özelliği Bilgisayar Destek 39 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.