Forumla ilgili bir sorunum var, lutfen iceri ------)

17.692 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

Arkadaslar selamun aleykum..

Ben foruma girdigimde, sag ust taraftaki "Bildilerimleriniz" bolumune girdigimde aynen su yaziyla karsilasiyorum..

Sayın KatrePare, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yoktur. Bunun nedeni aşağıdakilerden biri olabilir:

1.Bu bölüm forumdan kaldırılmış olabilir.
2.Bu uyarıyı foruma ekli bir dosyaya tıkladığınızda aldı iseniz, foruma ekli dosyalar kaldırılmıştır.
3.Kullanıcı izinleriniz veya üyesi olduğunuz grubun izinleri, bu sayfayı görüntülemenize izin vermiyor. Yada admin ayarlarıyla uğraşıyor olabilirsiniz ve izniniz olmadığından bu sayfayı görüntüleyemiyorsunuz.
4.Veya girmek istediğiniz konu forumdan kaldırılmıştır.

Neden boyle ? 2 yeni bildirim olmasina ragmen ulasamiyorum, yardim edin lutfen yoksa meraktan ikiye bolunecegim :a14:

أحمد

أحمد

Yeni Üye · 0 mesaj

Üyelerin o bölümü görmesi kısıtlanmış. "Yeni MesajlarYardımAjandaTopluluk Forum İşlemleri Yararlı Linkler Bağış YapınMesajlarım" bu sekmelerin olduğu yerden bildirimlerini bi şekilde bulabilirsin tahminimce..
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

Canım o bildirimler görünmüyor, Zaten mesajların sağ alt köşesinde ki like'ı tıklayınca oluşuyor.:)
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
KatrePare

KatrePare

Tesekkurler her ikinize de, olayi kavradim tam anlamiyla.. Cesmi kardesim forumdaki tecrubenle aydinlattigin de Allah razi olsun.:)
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

KatrePare, post: 1405131, member: 95935Tesekkurler her ikinize de, olayi kavradim tam anlamiyla.. Cesmi kardesim forumdaki tecrubenle aydinlattigin de Allah razi olsun.:)

Amin, ecmeın katre.
Forum diyemiyorum artık hayatımın bi parçası oldu. :)
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
KatrePare

KatrePare

Çeşm-i Bülbül, post: 1405216, member: 82164Amin, ecmeın katre.
Forum diyemiyorum artık hayatımın bi parçası oldu. :)

Ayneeeeen :D
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.