"iYi aKşAmLaR / iYi gEcELer" Hayırlı Sabahlar TOpiĞi :
13.562 görüntülenme · 122 yanıt
behiye, post: 1445894, member: 77577herkeze Allah rahatlık versin iyi geceler
Amin.. hepimize inşallah
selamu aleykum herkeze
GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN
Güzel bir gün, umut dolu, neşe dolu, arkadaşça, yaşam dolu, değerli bir gün, ılımlı, nedensiz bir gün olması dileği ile günaydınlar olsun
GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN
Güzel bir gün, umut dolu, neşe dolu, arkadaşça, yaşam dolu, değerli bir gün, ılımlı, nedensiz bir gün olması dileği ile günaydınlar olsun
.................
behiye, post: 1445953, member: 94448selamu aleykum herkeze
GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN
Ve aleyküm selam kardeşim :)
Yazdığın güzel dileklerin hepsi senin ve tüm kardeşlerimizin olsun :)
Nadas06, post: 1445955, member: 114154Ve aleyküm selam kardeşim :)
Yazdığın güzel dileklerin hepsi senin ve tüm kardeşlerimizin olsun :)
amin inşallah:)
nasısınız bugün:)
.................
Nadas06, post: 1445961, member: 99124
Bugün ve tüm günler çok şükür iyiyim kardeşim :)
Seni sormalı kardeşim :)
düne göre daha iyiyim:)aslında iyi olamaya çalışıyorum
.................
Nadas06, post: 1445966, member: 84894Okudum kardeşim dün attığın mesajları geçmiştir inşaAllah sıkıntıların :)
yokya sadece dünyanın imtihan olduğunu ve dünyada rahat olmadığını bildiğim için kendimi daha iyi hissediyorum
mevlam neylerse güzel eyler
.................
behiye, post: 1445968, member: 84894yokya sadece dünyanın imtihan olduğunu ve dünyada rahat olmadığını bildiğim için kendimi daha iyi hissediyorum
mevlam neylerse güzel eyler
Rabbim sevdiği kullarına dert sıkıntı verirmiş kardeşim :)
Ne mutlu sana:)
Nadas06, post: 1445971, member: 82164Rabbim sevdiği kullarına dert sıkıntı verirmiş kardeşim :)
Ne mutlu sana:)
inşallah bizi sınadığı imtihanla sabır tevvekkül içinde Allah sığınıyorum:)
.................
behiye ↗inşallah bizi sınadığı imtihanla sabır tevvekkül içinde Allah sığınıyorum:)
inşaAllah kardeşim :)
Sıradan bir cümle gibi olacak ama dert sıkıntı hastalık herkes de var kardeşim :)
İnsan kardeşlerinin sıkıntılarını duyunca kendi sıkıntısını hastalığını unutuyor :)
Rabbim yar ve yardımcısı olsun tüm kardeşlerimizin :)
Nazlı nebinin , yetimler padişahının çektiği sıkıntıları unutturmasın Allah bize :)
O çekmişse bunca sıkıntıyı bize laf söylemek düşmez :)
Nadas06, post: 1445981, member: 108427inşaAllah kardeşim :)
Sıradan bir cümle gibi olacak ama dert sıkıntı hastalık herkes de var kardeşim :)
İnsan kardeşlerinin sıkıntılarını duyunca kendi sıkıntısını hastalığını unutuyor :)
Rabbim yar ve yardımcısı olsun tüm kardeşlerimizin :)
Nazlı nebinin , yetimler padişahının çektiği sıkıntıları unutturmasın Allah bize :)
O çekmişse bunca sıkıntıyı bize laf söylemek düşmez :)
est abi olurmu hiç :)
düşünüp yazmanınz bile güzel:)Allah razı olsun :)
.................
hafize, post: 1408966, member: 103504![]()
hepinize iyi geceler
herkeze iyi geceler Allah rahatlık versin
.................
hafize, post: 1404381, member: 96684
GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN
.................
selamu aleykum herkeze
GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN
Güzel bir gün, umut dolu, neşe dolu, arkadaşça, yaşam dolu, değerli bir gün, ılımlı, nedensiz bir gün olması dileği ile günaydınlar olsun CUMANIZ MUBAREK OLSUN
BUGUNKU KAHVATTI VE ÇAYINIZ BENDEN OLSUN

GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN
Güzel bir gün, umut dolu, neşe dolu, arkadaşça, yaşam dolu, değerli bir gün, ılımlı, nedensiz bir gün olması dileği ile günaydınlar olsun CUMANIZ MUBAREK OLSUN
BUGUNKU KAHVATTI VE ÇAYINIZ BENDEN OLSUN

.................
deniz yıldızıcümleteeenn iyi akşamlar ;)
behiyeyahu ne akşamı daha akşam ezanı bile okunmadı:D
Sana da iyi akşamlar hemşerim :a26:
Şimdi diyebiliriz sanırım Behiye kardeşim :) Akşam şerifleriniz hayırlı ve huzur dolu olsun inş..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/78688-iyi-aksamlar-iyi-geceler-hayirli-sabahlar-topigi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.