Evlenmene çok sevindim, hazırlıkların vardı, elhamdülillah nihayete ermiş, Rabbim evliliğini hayırlı, iman dolu, sağlıklı eylesin inşAllah.
*ayşe*, post: 1403960, member: 110005tekrar aramıza hosgeldın kardesım. ben de uzun bır suredır sıtemızde bulunamıyordum.dugun hazırlıkları,dugun,tasınma derken uzuuuuun bir süre gecti. Allah anneli babalı buyutsun, Rabbim kızınızı da sızı de nazarlardan korusun ınsalllah.
Selametle..
mavci, post: 1403965, member: 59734Ve Aleykumselam değerli kardeşim...
Hoşgeldiniz...
Kızınıza da Rabbim hayırlı ve güzel bir ömür versin inşallah...
Sağlık, huzur ve mutluluğumuz daim olsun inşallah...
HAYIRLI CUMALAR...
Selam ve DUA ile...
TakeOne, post: 1403969, member: 110005Tekrardan hoşgeldiniz kardeşim. Hayır ve rahmet üzerinizden eksik olmasın.
kardelele, post: 1403997, member: 54102Hayırlı cumalar,
hayırlı paylaşımlar diliyorum.
Tekrar hoşgeldiniz gönül dostluğuna...
Allaha emanet olun.
Selametle kalın.
Siz de hoşgeldiniz değerli kardeşim, tesettür konusundaki paylaşımlarınızı takip ediyorum, bizler yokken devam etmişsiniz, hayırlara vesile olmuşsunuz, Rabbim daim etsin inşAllah, Allah Celle Celalühu razı olsun inşAllah. Kuzumun ismi
SARE MERYEM
KatrePare, post: 1404063, member: 60957 Tekrar hosgeldin abla (:
Allah anali babali buyutsun, ismini ne acaba?
Selam ve dualarla..
_YUSUF_, post: 1404131, member: 71093Ve AleykumSelam
Hoş geldinizi kardeşim
Selam ve dua ile
KaLBuN_KeSiR, post: 1404133, member: 105948Ve aleykum selam ceylentur kardeşim.. Ben tek_dileğim ( :
Hoş geldiniz tekrardan.. Rabbim kızınızı analı babalı, hayırlısıyla büyütmenizi nasip etsin..
Hayırlı paylaşımlar dilerim..
Allah Celle Celalühu razı olsun hepinizden, sağolun. Ailemi ne kadar özlediğimi şimdi daha iyi anladım. Rabbim işlerinizi rast getirsin, hayırlı günler