Eee sen bana polyannacilik yapacagim hicbir sey soylememissin, yeterince Polyyannayim galiba :D
Alttaki lunaparkta gondoldan dustun ne yaparsin? :D
24.777 görüntülenme · 293 yanıt
Çeşm-i Bülbül, post: 1404970, member: 84894:D Çok duygulandım bak şimdi, ne kadar düşüncelisin. :P
Bunlar hep senin başının altından çıkıyor :D
KatrePare, post: 1404980, member: 103504Himmm neyse ki seker var bagajda :D
Egitim sistemi kisacasi disiplinsiz! Gunde en az 2 ogretmen gelmiyor. Sozum ona tam gun okuyoruz. Ve kesinlikle cok basit dersler. Bunlarin lisesi bizim ilkokul derslerini Goruyor :D
Alttaki deprem oldu, 12. Katta asili kaldin alt taraf yiginti :) nolcak :)
KatrePare, post: 1405072, member: 54443 Iste 07.30'da ders basliyor, iki ders sonra 15 dakika teneffus, iki ders daha isliyoruz, 12.35'te yemek saati, bazen degistigi, daha erken olduguda oluyor. 13.55'te okulda, sonra en gec 17.05'te ders bitiyor. Ama her zaman birkac ders bos oluyor onu soyleyim. (:
Eee sen bana polyannacilik yapacagim hicbir sey soylememissin, yeterince Polyyannayim galiba :D
Alttaki lunaparkta gondoldan dustun ne yaparsin? :D
KatrePare, post: 1405130, member: 89918aaaa cok marjinal bunu hic unutmicaam :D not: cildirtan pollyanna ben :D
alttaki coook onemli seylerin sirlarinin bulundugu gunlugun babanin eline gecti ne yaparsin?
KatrePare, post: 1403045, member: 95935Neyseki hepsinin yedeği var ayrıca polis ne güne duruyor? :)
alttaki benimle tesadüf bir yerde karşılaştın ve tanıdın nitekim aramızda otoban var ne yapacaksın? :)
_semra_valla su pıskolojodı bende katılırım kafam dagılır:)
Altakı dagın basndasın kar var ve benzın bıttı arabada naparsn
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/78608-pollyannacilik-oynuyoruzz · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.