Alttaki, gel bugun bir bardak soguk su icerken susuz Peygamber Gulu'nun sehitligini dusunelim ve hicbir ayrim gozetmeden dualar edelim..
Alttaki boş durma ...:)
16.812 görüntülenme · 210 yanıt
Aglayalim Hafize anneeeeem, Caferi, sii, sunnu hic farketmez. Biz Huseyin'imize aglayalim.. CAN'imizin (s.a.v) Can Parcasina aglayalim :a03:
Alttaki, gel bugun bir bardak soguk su icerken susuz Peygamber Gulu'nun sehitligini dusunelim ve hicbir ayrim gozetmeden dualar edelim..
dökerim hem lokmalarımın çok güzel olduğunu söylerler Buyrun soframıza afiyetli ve bereketli olsun...
Sevgiler

İSTEYENE ÇAY İSTEYENE AYRAN
Alttaki boş durma giy eşofmanlarını yağmurda koşalım
Sevgiler

İSTEYENE ÇAY İSTEYENE AYRAN
Alttaki boş durma giy eşofmanlarını yağmurda koşalım
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
esraisrayaa bende gelmk istiyorummm
Esracım gel ama üşümeyesin hasta olursan üzülürüm biraz havalar açsın emi torunum bak katrepare yemek istemiş acıkmış yazık
:a03:
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
hafizeEsracım gel ama üşümeyesin hasta olursan üzülürüm biraz havalar açsın emi torunum bak katrepare yemek istemiş acıkmış yazık
:a03:
Aman da Hafize annem beni mi dusunurmus (: Yedim yemegimi ben :D
Alttaki bos durma Hafize anneye oturmaya gidelim.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/78506-alttaki-bos-durma · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.