Dünyanın her türlü hali var. Günahkarı da , isyankarı da , tertemiz inananı da var.
Mü'min her hali ile örnek olmalı, isyankara bakıp isyan etmemeli ''Bu ne !'' dememeli , ardındaki hikmeti farkedip''vardır bunun hikmeti demeli'''
İnsanların kötülügüne bakıp kulların kötü yarabbi demekten Allah'a sığınırım.
Bugün günah işleyen, yARIN TÖVBEKAR OLUP inanalardan olabilir, ne biliyoruz
Edebi kimden öğrendin? Edepsizlerden demişler
Her olayda, her insanda ögrenilecek birşeyler vardır, önemli olan duruşumuz
Hadi günahkara Dua ! etmeyi dile, iste belki senin vesilenle, yada onun vesilesiyle yakınlaşmak mümkünkür, nerden biliyorsun?
Hem onlar bir ayna, sevdiklerini gösterir bir manada
Kimi seversin? bak da anla!
İman yolunda giderken, inkar edenler bayagı benimle ugraşmıştı, zorlanmıştım onlara cevap bulacagım diye arayışa girmiştim
(inanmaları için) ama gelgitlere neden oldular, sorgulara arayışlara ...
arada acabalar çoğalmıştı ??? Acaba ??? varmı??? yok olabilir ???? Tam bir cehennem yaşadım, onlara cennet olan hal, bana cehennem idi
Sadece inanan idim, sonradan İbrahim gibi arayıp iman eden eylediler
İman ve imansızlık kanadı tamamlandı
Sonrası tam iman, ama ne garip bu sefer buna engel olunmaya başlandı, gizli, gizli ibadet etmeye başladım, Muhammed aleyhisselam gibi
dört senelik bir mücadele ile sonunda emindim ben buyum dedim, gizlilikten çıktım açıkça ibadetlerimi uyguladım
Ne oldu? yollarımız ayrıldı ama umurumda mı? her zorlukta , her canım yandığımda , yüreğime dokunan Yari buldum
İmanın lezzeti sarınca, her zorluk lezzete döner (yuvamdan kovuldum yahu, olsun)
Kimseye kızgın değilim, aman Ya Rabbim yıllarca yüreğimden istedigim hale kavuştum, onlar gibi yollara düştüm
Ya Rabbim tüm kullarına hidayet eyle, bir bilselerdi? koşa koşa gelirlerdi ama imtihan tarlasında arayan, isteyen bulur
Rab katına arayanlar kavuşur...