RE: ÇOCUKLARIN GÜNAHI NE!!
Melaike_binti_Haci yazdı:
Evet neler olmuyorki, birde bunu okuyun....
Canavar anne
BAĞCILAR'da oturan tekstil işçisi 40 yaşındaki Ayla K. ile kayınbiraderi Ergün K. arasında başlayan yasak aşk korkunç sonla noktalandı. 12 yaşındaki oğlu Can K.'yı da yanına alarak evden kaçan Ayla K. ile kayınbiraderi Ergün K., Sultanbeyli'de ev tutarak birlikte yaşamaya başladı. Yenge-kayınbirader, bir süre sonra küçük Can'dan 'bizi ele verir' korkusuyla tedirgin olmaya başladı.
KORKUNÇ PLAN
Can'ı ortadan kaldırmak için korkunç bir plan yapan iki aşık, 7 Ekim'de küçük çocuğu evlerinde acımadan bıçaklayarak öldürdü. Cinayetten sonra Ergün K. kayıplara karışırken, gözaltına alınan Ayla K., kayınbiraderi ile birlikte kaçtığını kabul ederek şunları söyledi:
'Banyodan çıkınca Ergün'e Can'ı sordum. Bana internet cafeye gittiğini söyledi. 1-2 saat sonra 'niye gelmedi' diye sorduğumda Ergün bana 'sana aşığım seni kimseye yar etmem' diyerek, çocuğu öldürdüğünü söyledi. Bu sırada beni de bıçakla boğazımdan yaraladı' dediği öğrenildi. İfadeleri çelişkili bulunan Ayla K., ikinci sorgusunda cinayeti itiraf ederek, öz oğlunu kendilerini ele verir düşüncesiyle kayınbiraderi ile birlikte öldürdüklerini söyledi. Canavar kadın, olayın üzeri kapandıktan sonra aşığı Ergün K.'nın saklandığı yere gideceğini söylediği bildirildi.
RABBİM ISLAH ETSİN. NE İSTİYORLAR ÇOCUKLARDAN ANLAMIYORUM..
BİR ANNE ÇOCUĞUNA NASIL KIYAR. ÇOCUĞUNDAN DAHA ÖNEMLİ NE OLABİLİR BİR ANNENİN....