Pkk'nın güç kaybetmesine üzülen chpli,Yalçın Küçük

1.352 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
zekaikc

zekaikc

Mübarek Üye · 903 mesaj

İbretle izleyin izlettirin kardeşler

hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Allah razı olsun kardeşim,bu vidooları, internete taşıyamazmısın.
Selam ve dua ile
zekaikc

zekaikc

Mübarek Üye · 903 mesaj

Cümlemizden. İşte elimden geldiği kadar forumlarda paylaşmaya çalışıyorum. Herkes böyle yaparsa iyi daha çok insan izler.
hanife deniz

hanife deniz

Tabiki,ben daha fazla kitlelere ulaşmasını,faceye taşınmasını da istiyorum,aslında bilgisayar sertifikamda var,bilgisayarda her türlü işlemi de yapabiliyordum,fakat hamdolsun,birtakım rahatsızlıklardan dolayı artık bunları yapamıyorum,çok şükür elim ayağım tutuyor ama hatırlayamıyorum.Daha çok kitlelere taşınması için siz gençlerden rica etsem kardeşim.
Allah razı olsun.
Selam ve Dua ile
zekaikc

zekaikc

Mübarek Üye · 903 mesaj

hanife denizTabiki,ben daha fazla kitlelere ulaşmasını,faceye taşınmasını da istiyorum,aslında bilgisayar sertifikamda var,bilgisayarda her türlü işlemi de yapabiliyordum,fakat hamdolsun,birtakım rahatsızlıklardan dolayı artık bunları yapamıyorum,çok şükür elim ayağım tutuyor ama hatırlayamıyorum.Daha çok kitlelere taşınması için siz gençlerden rica etsem kardeşim.
Allah razı olsun.
Selam ve Dua ile

Allah razı olsun sizden, Allah niyetinizi halis ve sabit kılsın herzaman inşallah, ben üyesi olduğum 15 civarı forumda paylaştım, facedede dünya gerçekleri realities of the world grubunda var ziyadesiyle.
hanife deniz

hanife deniz

Allah razı olsun, hemen bakıyor ve paylaşıyorum inş.
Selam ve dua ile
hanife deniz

hanife deniz

Allah razı olsun .Buldum.
melek4545

melek4545

Mübarek Üye · 3.460 mesaj

Allah razı olsun kardeşim

Böle insanları Allah ıslah etsin (Amin)

Selam ve dua ile...
cemcemil

cemcemil

Kıdemli Üye · 177 mesaj

şehitlere kelle diyenlerde var apoya sayın diyenlerde hemde bunlar mecliste ama neyse uyumaya devam nasılsa iç savaş çıkınca herkes uyanıcak o zaman çok geç olucak
zekaikc

zekaikc

Mübarek Üye · 903 mesaj

cemcemilşehitlere kelle diyenlerde var apoya sayın diyenlerde hemde bunlar mecliste ama neyse uyumaya devam nasılsa iç savaş çıkınca herkes uyanıcak o zaman çok geç olucak

bana ırkçı mhpli yada islam düşmanı aydın doğan medyası ağzıyla gelme kardeşim,
bunlardan başka söyleyebilecekleriniz yok sizin
cemcemil

cemcemil

Kıdemli Üye · 177 mesaj

bdpli ağızıyla konuşmuşun sende bravo.evine taş atılıp molotof atılınca,onca yıl para biriktirip güç bela aldığın araba yada v.s malın yakılırsa,askerlerimizi şehit edenlere metroda meydanlarda destek verenlere kimse karışmaz polis bu atan kişilere dokunmaz ertesi gün yüzüne kıs kıs gülerek geçerlerse ne demek istediğimi anlarsın.
Haci Bayram

Haci Bayram

Yeni Üye · 7 mesaj

Selamlar,
Bana kalirsa bu Hain Pislikleri tek kursun temizler!Devletin Parasini yeyin ve Hainlik yapin!Bunun sülalesi kesin bozuktur !
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.