Ebubekir Sıddık'ın İnceliği

1.561 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
tevbekarım

tevbekarım

Yeni Üye · 0 mesaj

Sahabelerden biri Hz. Ebubekir'in (ra) yanına gelerek: “Çok günahkârım der. Benim için dua eder misin?” Hz. Ebu Bekir (ra): “Yârabbi der. Bir günahkâr bir diğerinden dua istiyor. İkisini de affeyle...
beyazkus58

beyazkus58

Yasaklı Kullanıcı · • Üye · 30 mesaj

tevbekarım, post: 1393449, member: 60957

Sahabelerden biri Hz. Ebubekir'in (ra) yanına gelerek: “Çok günahkârım der. Benim için dua eder misin?” Hz. Ebu Bekir (ra): “Yârabbi der. Bir günahkâr bir diğerinden dua istiyor. İkisini de affeyle...

Selamün Aleyküm. Sevgili Tevbekar kardasim. Burada Yüce Rabbim Hz, Ebubekiri Konusturmus,Hz. Peygamberden (s.a.a) sonraki günaglarini katarsak dogru söylemis demek geliyor icimden.Halifelik ve Halifeligi döneminde düstügü suclari ögrenmek istersen Tabii.Allaha emanet ol.Selametle..
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

beyazkus58, post: 1400540, member: 106297Selamün Aleyküm. Sevgili Tevbekar kardasim. Burada Yüce Rabbim Hz, Ebubekiri Konusturmus,Hz. Peygamberden (s.a.a) sonraki günaglarini katarsak dogru söylemis demek geliyor icimden.Halifelik ve Halifeligi döneminde düstügü suclari ögrenmek istersen Tabii.Allaha emanet ol.Selametle..

Ve Aleykum Selam Kardeşim,
Hangi sıfatla bu şekilde konuşabiliyorsunuz bilmiyorum.Ama A ŞERE'i MÜBEŞŞEREYİ biliyormusunuz.Ben size bunu sormak istiyorum.Lütfet birşeyleri yazarken dikkatli olalım.
Selam ve Dua ile
kimkimdir

kimkimdir

Mübarek Üye · 6.610 mesaj

beyazkus58, post: 1400540, member: 106297Selamün Aleyküm. Sevgili Tevbekar kardasim. Burada Yüce Rabbim Hz, Ebubekiri Konusturmus,Hz. Peygamberden (s.a.a) sonraki günaglarini katarsak dogru söylemis demek geliyor icimden.Halifelik ve Halifeligi döneminde düstügü suclari ögrenmek istersen Tabii.Allaha emanet ol.Selametle..

Hz Ebubekr efendimize kara çalmaya çalışan alçak mahluk...
CEHENNEME KADAR YOLUN VAR...
AYETLE SABİT HZ EBUBEKRİN SAHABELİĞİ...
KURANA KARŞI GELMEK KAFİRLERİN,MÜNAFIKLARIN VE GULATLARIN ŞİARIDIR...
ALLAHCC İSLAM DÜŞMANLARINI KAHRU PERİŞAN EYLESİN İNŞAALLAH...
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

O Ebu Bekir'dir.. Bu soz, O'nu anlatmaya yeterdir. Allah ondan razi olsun insaAllah..
tevbekarım

tevbekarım

Yeni Üye · 0 mesaj

KatrePare, post: 1401647, member: 105948O Ebu Bekir'dir.. Bu soz, O'nu anlatmaya yeterdir. Allah ondan razi olsun insaAllah..

Allah celle şanuhü sizdende razı olsun inşaallah...
tevbekarım

tevbekarım

Yeni Üye · 0 mesaj

Aleykümselam(selamı almak farz olduğundan aldım selamınızı)Rabbim size hidayet versin inşaallah. H.z Ebu Bekir ...Sıddık makamındadır onda dil uzatmak cehalettir.Hz Ebu Bekir Sıddık başımızın tacıdır...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.