Vatanımızda icra edilen tüm TERÖR faaliyetlerinin hitama ermesi,engellenmesi için
6.413 görüntülenme · 82 yanıt
ırkçıların propagandasını yapmayın...Bu dine hıyanettir Allahın gazabını üzerinize çekersiniz sonra Allah korusun
İbn Abdilvahhabırkçıların propagandasını yapmayın...Bu dine hıyanettir Allahın gazabını üzerinize çekersiniz sonra Allah korusun
Ne alakası var hepimiz türküz onunla ilgili bi video paylaştım propagandacılıkla alakası yok
melek4545, post: 1399589, member: 77577Ne alakası var hepimiz türküz onunla ilgili bi video paylaştım propagandacılıkla alakası yok
Hepimiz türk değiliz.Arabıda yaşıyor kürdüde yaşıyor bu topraklarda...Kaldı ki ozan arif Türk ırkçısıdır..Müzik haram söyledikleri sözler haram...Burda 2 haram işlenmiş hali ile sen bu 2 haramdan da payına düşeni alacaksın.Tövbe edip bunları yaymazsan eğer,Allah çok bağışlayıcıdır affedicidir.
İbn Abdilvahhab, post: 1399601, member: 58938Hepimiz türk değiliz.Arabıda yaşıyor kürdüde yaşıyor bu topraklarda...Kaldı ki ozan arif Türk ırkçısıdır..Müzik haram söyledikleri sözler haram...Burda 2 haram işlenmiş hali ile sen bu 2 haramdan da payına düşeni alacaksın.Tövbe edip bunları yaymazsan eğer,Allah çok bağışlayıcıdır affedicidir.
Ben sizin gibi düşünmüyorum hepimiz bu ülkede yaşıyoruz ve hepimizde türküz kürdüde çerkeside arabıda TÜRK
İbn Abdilvahhab, post: 1399601, member: 58938Hepimiz türk değiliz.Arabıda yaşıyor kürdüde yaşıyor bu topraklarda...Kaldı ki ozan arif Türk ırkçısıdır..Müzik haram söyledikleri sözler haram...Burda 2 haram işlenmiş hali ile sen bu 2 haramdan da payına düşeni alacaksın.Tövbe edip bunları yaymazsan eğer,Allah çok bağışlayıcıdır affedicidir.
hepimiz hrant dink'iz desek daha hoş olacak:)TÖVBE ESTAĞFİRULLAH!!!!!!!!!!!!!!
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR TÜRKLERİN KALACAK.TC VATANDAŞLIĞINI KABUL ETMEYEN BU VATANIN BİR KARIŞ TOPRAĞINDAN KANLI ELLERİNİ ÇEKSİN.
YA ALLAH BİSMİLLAH ALLAHUEKBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
Bismillahirrahmanirrahim
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah................
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah................
Bismillahirrahmanirrahim
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah................
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah................
Bismillahirrahmanirrahim
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah................
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah................
Ya Allah
ya Allah
ya Allah
ya Allah
ya Allah
ya Allah
ya Allah.......Bismillah Allahuekber
ya Allah
ya Allah
ya Allah
ya Allah
ya Allah
ya Allah.......Bismillah Allahuekber
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
melek4545, post: 1399614, member: 105948Ben sizin gibi düşünmüyorum hepimiz bu ülkede yaşıyoruz ve hepimizde türküz kürdüde çerkeside arabıda TÜRK
Allah sana selamet versin...Vallahi o kabre girince Türklüğünde t.c vatandaşlığında sana ve hiçbirimize bir faydası olmayacak..Allah'a yemin olsun ki amellerine göre muamele göreceksin milletine göre değil...
firdes, post: 1399617, member: 81595hepimiz hrant dink'iz desek daha hoş olacak:)TÖVBE ESTAĞFİRULLAH!!!!!!!!!!!!!!
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR TÜRKLERİN KALACAK.TC VATANDAŞLIĞINI KABUL ETMEYEN BU VATANIN BİR KARIŞ TOPRAĞINDAN KANLI ELLERİNİ ÇEKSİN.
YA ALLAH BİSMİLLAH ALLAHUEKBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Allah selamet versin.
Bismillahirrahmanirrahim
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah................
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah................
İbn Abdilvahhab, post: 1399709, member: 110887Allah sana selamet versin...Vallahi o kabre girince Türklüğünde t.c vatandaşlığında sana ve hiçbirimize bir faydası olmayacak..Allah'a yemin olsun ki amellerine göre muamele göreceksin milletine göre değil...
Hepimiz Türküz diyoruz bunla ölümün ne alakası var anlamadım neyse kapatalım bu konuyu herkesin müslümanlığıda kendine
Allaha emanet olun
Bismillahirrahmanirrahim
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah................
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah................
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/77490-vatanimizda-icra-edilen-tum-teror-faaliyetlerinin-hitama-ermesi-engellenmesi-icin · 18.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.