zümra kardeşimin dikkatine!!

1.401 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
tevbekarım

tevbekarım

Yeni Üye · 0 mesaj

selamün aleyküm kardeşim
kaç gündür içimde bunun sıkıntısı dağ gibi oldu ben senin için okumaya niyetlendiğim salatı tefriciyeyi bazı sebeblerden dolayı okuyamadım çok istedim ama okuyamadım sayıyı tamamlayamadım :(:(:( o kadar üzgünüm ki hakkını helal eder misin ? bunu istemeye yüzüm yok aslında ama hesaplaşma mahşere kalmasın...yapmamı istediğin bişi olursa yada ben bu hakkı nasıl ödeyebilirim bana bi ol gösterirmisin:(:(:(
tevbekarım

tevbekarım

Yeni Üye · 0 mesaj

Hakkını helal eder misin kardeşim:(:( ben çok huzursuzum
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Selamün Aleyküm.
Sevgili kardeşimiz Ben bu konuya müdahil olmak istemeden
Tevbekar kardeşimize elimden gelen yardımı yapmak için geldim.
Sevgili Zümra ablamız Senin yüreğini kalbini biliyor seni Allah rızası için sevdiğimizi söylüyoruz.

Sevgili TEVBEKAR kardeşim bir fikrim var bir hafta içerisinde Zümra ablamız için bir daha okuyalım.
en güzel telefisi bu olur. tanıdık bir kaç kişiye dağıtırsın. bende bol bol okurum inşallah bir hafta sürmeden okur teslim ederiz.
Tabbiki yine de siz bilirsiniz. benimki bir fikir.

selam ve dua ile
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Zümra abla şuan online güncelleyim dedim :)

ALLAH günahlarımızı bağışlasın.
İnsan beğenmez.
tevbekarım

tevbekarım

Yeni Üye · 0 mesaj

selamün aleyküm hayırlı geceler Rabbim gecenizi gecemizi mübarek etsin inşallah mir erhan kardeşim ve ibra kardeşim Rabbim sizleden ve cümle dua dostlarımızdan razı olsun inşallah zümra kardeşimden tek bir cevap bekliyorum müsadesi olursa ben baştan okutayım... selam ve dua ile.
tevbekarım

tevbekarım

Yeni Üye · 0 mesaj

:(:(:( çevrımdışı olmuş ben bu yazdıığımı görmesi için Allah biliyor ki çok uğraştım ve çok üzgünüm ama okuyamamak keyfi değildi çok uğraştım ama sayıyı bi türlü denk getiremedim...ve hiç içimden çıkmıyor.hanife deniz ablamdan tekrar okutmak için rica edecem inşallah tekrar okuyabiliriz ve inşallah hakkını helal eder:(:(:( Hayırlı geceler...
tevbekarım

tevbekarım

Yeni Üye · 0 mesaj

Selamün Aleyküm Hayırlı Cumalar dua kardeşim...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.