Somali Gerçeği ?
765 görüntülenme · 2 yanıt
Selamun aleyküm ;
Emeğinize sağlık...
Bu gerçeklerİ herkesin göremesi bilmesi gerekiyor aslında..
Ben izninizle bir şey soracaktım bende bir video paylaşımı yapmak istiyorum fakat daha yeni üye olduğumdan açıkcası beceremedim yardımcı olurmusunuz ?
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...
Emeğinize sağlık...
Bu gerçeklerİ herkesin göremesi bilmesi gerekiyor aslında..
Ben izninizle bir şey soracaktım bende bir video paylaşımı yapmak istiyorum fakat daha yeni üye olduğumdan açıkcası beceremedim yardımcı olurmusunuz ?
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Ödül
- 36
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.197 mesaj
DAğdaki domuzu vurmayın ! yazıktır günaHTIR CANI ACIR.
kafirin domuzunu nerde bulursanız vurun.
Kafirin uslusunu da vurmayın sadece DOMUZ olanları vurun.
Nedir kafirin domuz olan cinsi:
1. islama aleni düşman olanlar. (islam beldelerini kirletenler Allahsızlıkla sömürenler) islama silah doğrultan.
2. teroristlik yapanlar. ( israil teroristtir. pkk terorissttir. Hatta teroristlikle kafiri dahi vuran olay cıkaran kuranın emrine göre
arzı fesada verenler; kafirin yaşlı cocuk ve mazlumlarına dokunmayın umulurki birgün mimin olurlar)
3. fukarayı sömürenler ; sömürüp sömürüp domuz gibi yiyenler.
bu tip domuzu vurmak farzdır.
sakın dağdaki domuz hayvanını dahi ellemeyen bizim dinimizde o yazıktır masumdur.
kafirin domuzunu nerde bulursanız vurun.
Kafirin uslusunu da vurmayın sadece DOMUZ olanları vurun.
Nedir kafirin domuz olan cinsi:
1. islama aleni düşman olanlar. (islam beldelerini kirletenler Allahsızlıkla sömürenler) islama silah doğrultan.
2. teroristlik yapanlar. ( israil teroristtir. pkk terorissttir. Hatta teroristlikle kafiri dahi vuran olay cıkaran kuranın emrine göre
arzı fesada verenler; kafirin yaşlı cocuk ve mazlumlarına dokunmayın umulurki birgün mimin olurlar)
3. fukarayı sömürenler ; sömürüp sömürüp domuz gibi yiyenler.
bu tip domuzu vurmak farzdır.
sakın dağdaki domuz hayvanını dahi ellemeyen bizim dinimizde o yazıktır masumdur.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/77338-somali-gercegi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- SOMALİ GERÇEĞİ Nasihatler 2 cevap
- İnsan ve insanın gerçeği ile din ve islam gerçeği üzerinde konuşalım mı ? Nasihatler 8 cevap
- Somali'de SALİH MİRZABEYOĞLU su kuyusu açıldı. Etkinlikler 2 cevap
- Somali teskeresi israil için.... Edebiyat 48 cevap
- somali için dua Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
- Hadis Gerçeği ; Hadis-i Şerif 34 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.