Abdest
3.038 görüntülenme · 4 yanıt
Ve Aleyküm Selam ;
Bendede bu vesvese oluyordu ve ben artık abdest alırken,almadan önce şöyle diyorum ' Aklında fikrinde ne varsa at,sen ALLAH (c.c) İÇİN ABDEST ALIP , NAMAZ KILACAKSIN,KUR'AN okuyacaksın diyorum kendime derin bi nefes alıp,niyet ediyorum,besmelemi çekiyorum ve alıyoru abdesttimi..
Ben vesveseye kapılmııyorum artık şükürler olsun ..İnşallah sizde kapılmazsınız..
Dualarım sizinle.
ALLAH (C.C) YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH...
Bendede bu vesvese oluyordu ve ben artık abdest alırken,almadan önce şöyle diyorum ' Aklında fikrinde ne varsa at,sen ALLAH (c.c) İÇİN ABDEST ALIP , NAMAZ KILACAKSIN,KUR'AN okuyacaksın diyorum kendime derin bi nefes alıp,niyet ediyorum,besmelemi çekiyorum ve alıyoru abdesttimi..
Ben vesveseye kapılmııyorum artık şükürler olsun ..İnşallah sizde kapılmazsınız..
Dualarım sizinle.
ALLAH (C.C) YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH...
Brüksel, post: 1392102, member: 84894Selamun aleykum,
ben abdest alirken vesveseye kapiliyorum, defalarca abdest aliyorum, bittigi zamanda rahat olmuyorum sanki eksik yada bozuldu, Allah rizasi için bana yardimci olurmusunuz, nasil kurtulabilirim???
Allah razi olsun sizden kardesim bendede ayni durum var rabbim yar ve yardimiz olsun insallah
selam ve dua ile
allaha emanetsiniz
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/77334-abdest · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- 3-5 Yaş İçin Abdest Namaz oyunları... Çocuk Oyunları, Bilmeceler, Tekerlemeler 3 cevap
- Abdest Duasi Dua Listesi 20 cevap
- Abdest almanin sevabı... İslami Bilgi ve Kaynaklar 4 cevap
- Abdest Duaları Tasavvûf 1 cevap
- Her abdest bir yemindir... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Kıbleye Dönerek Abdest Bozmak Dini sohbet 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.