Leyla-1 Dogum günü.....
4.340 görüntülenme · 38 yanıt

Yüreği güzel, samimi, candan Leyla ablam..
Rabbim sana sağlıklı-sıhhatli, huzurlu, hayır dolu nice güzel seneler nasip etsin inşaallah..
Her daim sevdiklerinle beraber... Rabbim o güzel gönlünde ne dileğin, ne duan var ise, sana onu nasip etsin inşaallah..
Bu site benim,özelim ve gerçeğim,tüm kardeşlerimide ayrı ayrı çok seviyorum.Fakat sen ilklerimdensin, ilk tanıştıklarımdan.Birbirimizi görmeden tanıyıp sevenlerdeniz inş.
Özel ve güzel kardeşim,yeni yaşın sana iki cihan saadeti getirsin,her türlü sıkıntıların geride kalmış olsun inş.
Selam ve dua ile
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
**RaNa**, post: 1391657, member: 59734
Dogum Günün kutlu olsun Leyla abla : )
Seni tanıdıgım için çok mutluyum
Bu siteyle karşılaştıgım için de çok şanslıyım....
: )
**RaNa**, post: 1391658, member: 59734
Benim dogum günü hedim
100 Fatiha olsun
Rabbim senı hep mutlu etsin
hep güldürsün, sıkıntılarımdan kurtarsın
Annene şifa versin inşallah.....
**RaNa**, post: 1391818, member: 3585Ne cok sevenın var bak
Bence bunun için mutlu olmalısın :)
Amin
Allah razı olsun canım benim emeklerine gönlüne sağlık kalbi gönlü güzel kardeşim inşallah hep beraber ailemizle sevdiklerimizle sizlerle sağlıklı huzurlu mutlu nice yıllar günler geçirmek nasip etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.Yeni yaşımız hepimiz için hayırlara vesile olur inşallah.Allah iyilikler güzellikler nasip etsin inşallah..
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
kimkimdir, post: 1391751, member: 111045Allahcc,hayırlı,uğurlu ve bereketli eylesin inşaALLAH...
Rabbimize emanetsiniz...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE...SELAM...DUA...
Amin Amin Amin
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimize sağlıklı mutlu nice hayırlı günler nasip etsin ailemizle sevdilerimizle sizlerle nice yıllar birlikte olmak nasip etsin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
KaLBuN_KeSiR, post: 1391769, member: 103783
Yüreği güzel, samimi, candan Leyla ablam..
Rabbim sana sağlıklı-sıhhatli, huzurlu, hayır dolu nice güzel seneler nasip etsin inşaallah..
Her daim sevdiklerinle beraber... Rabbim o güzel gönlünde ne dileğin, ne duan var ise, sana onu nasip etsin inşaallah..
Amin Amin Amin
Selam Aleyküm canım benim Allah razı olsun o senin kalbinin gönlünün güzelliğinden kaynaklanıyor tatlım.Rabbim hepimize sağlıklı mutlu nice hayırlı günler nasip etsin ailemizle sevdiklerimizle sizlerle nice yıllar birlikte olmak nasip etsin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet ol seninde herşey o güzel gönlüne göre versin inşallah:)
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Mihrace24, post: 1391771, member: 69715selamun aleykum leyla ablacım dogum gunun kutlu olsun hayırlı,sağlıklı,bereketli,imanlı,Kur an lı ömrün olsun inşallah.
Amin
Allah razı olsun canım benim hep beraber ailemizle sevdiklerimizle sizlerle sağlıklı huzurlu mutlu nice yıllar günler geçirmek nasip etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.Yeni yaşımız hepimiz için hayırlara vesile olur inşallah.Allah iyilikler güzellikler nasip etsin inşallah..
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
hanife deniz, post: 1391773, member: 103783Selamun Aleykum Canım,
Bu site benim,özelim ve gerçeğim,tüm kardeşlerimide ayrı ayrı çok seviyorum.Fakat sen ilklerimdensin, ilk tanıştıklarımdan.Birbirimizi görmeden tanıyıp sevenlerdeniz inş.
Özel ve güzel kardeşim,yeni yaşın sana iki cihan saadeti getirsin,her türlü sıkıntıların geride kalmış olsun inş.
Selam ve dua ile
Amin Amin Amin
Aleyküm Selam canım ablam Allah razı olsun canım benim emeklerine gönlüne sağlık kalbi gönlü güzel ablam hepinizi çok seviyorum hepinizin yeri çok ayrı ama sen benim için o kadar değerli ve özelsin ki ve her zamanda öyle kalacaksın her zaman her yerde beni yalnız bırakmayan can ablam benim.
Allah sağlıklı huzurlu mutlu nice yıllar günler geçirmek nasip etsin Rabbim hep beraber ailemizle sevdiklerimizle sizlerle inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet o bitanem herşey gönlümüzce olsun inşallah:)
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
salavatqetir, post: 1391804, member: 102061Yeni yaşınız hayırlı olsun.
Amin Amin Amin
Allah razı olsun kardeşim Allah hepimize ailemizle sevdiklerimizle sizlerle sağlıklı huzurlu mutlu nice yıllar günler geçirmek nasip etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
-Ammar Bin Yasir-, post: 1391827, member: 54443selamun aleyküm kardesim hayirli olsun yeni yasiniz huzur ve mutluluk versin Cenabi Hak
Amin Amin Amin
Aleyküm Selam Allah razı olsun kardeşim emeklerinize gönlünüze sağlık yeni yaşımız hayırlara vesile olur inşallah.Allah hepimize ailemizle sevdiklerimizle sizlerle sağlıklı huzurlu mutlu nice yıllar günler geçirmek nasip etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
kasım hadi, post: 1391833, member: 60957ALLAH hayırlı ömürler nasip etsin.amin
Amin Amin Amin
Aleyküm Selam Allah razı olsun kardeşim emeklerinize gönlünüze sağlık yeni yaşımız hayırlara vesile olur inşallah.Allah sağlıklı huzurlu mutlu nice yıllar günler geçirmek nasip etsin Rabbim sevdiklerimizle ailemizle sizlerle hep beraber inşallah.Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/77289-leyla-1-dogum-gunu · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.