nuresma yazdı:RABBİM RAZI OLSUN BİZLERDE SİZİ SEVİYORUZ RABBİM LİVAÜLHAMD ALTINDA SANCAĞI HEB BERABER OLMAYI NASİP EYLESİN DUA İLE
ablacım ben de sizi çook seviyorum. hiçbirinizi görmedim kardeşlerim ama Rabbim sizlerle birlikte ilerlemeyi bana nasip etti.Rabbime sonsuz şükürler olsun.inşallah dostluğumuz ahirete kadar devam eder ve orada da peygamber efendimizin şefaatine nail olmuş mesut kimseler olarak bu sevgi devam eder.HakkınızıB helal ediniz.selamun aleykum.B)
Haydi söyleyin sevdiklerinize: Seni seviyorum
11.360 görüntülenme · 72 yanıt
RE: Haydi söyleyin sevdiklerinize: Seni seviyorum
söyliyemezsin belki ama söyle bi adam varmış çoçuklarına hiç seviyorum demezmiş
bi gün kızı sormuş ben içimden diyorum demiş aradan zaman geçmiş adam hastalanmış herkes geçmiş olsun demiş ne kadar sevdiğini söylemiş ama kızı bişey dememiş adam sormuş bu sfer kız demişki ben içimden dedim babacım duymadınmı hayatda kimi seviyosan söyle belki yarın çok geç olabilir.ben bu kelimeyi söyliyebilmek için 2 sene bekledim ve bunu çok ii bilirim bi kardeş tavsiyesi kabul et ve sevdiğin herkese söyle insanlar bağzı zamanlar hareketleri anlıyamıyabiliyo yada duymak istiyo.bak ben seni çoooooooooook seviyorum tanımıyorum ama seviyorum (gülücük koycamda sen sevmiyosun o yüzden sana bi gül)B)
FATMA_ERGUN yazdı:
sevvalmina yazdı:
amin estafirullah cnm ben sadece üzülmene üzüldüm rabbim tüm kullarının yar ve yardımcısı olsun inşallah.
İNŞ NİŞ.AMA SENİ SEVİYORUM DEMEK DURURKEN İNSANLAR NEDEN BİRBİRLERİNİ ÜZERLERKİ.YADA BİZLER NEDEN FIRSATI VARKEN SÖYLEMİYORUZDA SONRADAN AHLAR VAHLAR ÇEKİYORUZ.HER KONUDA CESARETLİYİZDE SENİ SEVİYORUM DEMEKTEN NEDEN ACİZİZ.BEN BABAMA HİÇ DEMEDİM AMA BABAM ADI GİBİ EMİN.İLLAKİ DİLLE SÖYLEMEM GEREKMİYOR.HAL VE HAREKETLERİMLE BELLİ EDİYORUM.HERKESE SÖYLÜYE BİLİYORUM SENİ SEVİYORUM, BİR TEK BABAMA SÖYLİYEMİYORUM.
bi gün kızı sormuş ben içimden diyorum demiş aradan zaman geçmiş adam hastalanmış herkes geçmiş olsun demiş ne kadar sevdiğini söylemiş ama kızı bişey dememiş adam sormuş bu sfer kız demişki ben içimden dedim babacım duymadınmı hayatda kimi seviyosan söyle belki yarın çok geç olabilir.ben bu kelimeyi söyliyebilmek için 2 sene bekledim ve bunu çok ii bilirim bi kardeş tavsiyesi kabul et ve sevdiğin herkese söyle insanlar bağzı zamanlar hareketleri anlıyamıyabiliyo yada duymak istiyo.bak ben seni çoooooooooook seviyorum tanımıyorum ama seviyorum (gülücük koycamda sen sevmiyosun o yüzden sana bi gül)B)
sevvalmina yazdı:çok tşk sevval kardeşim yorumunuz için burda herkes birbirini seviyor ne güzel bir kardeşlik birbirimiz için dua edelim
FATMA_ERGUN yazdı:
sevvalmina yazdı:
amin estafirullah cnm ben sadece üzülmene üzüldüm rabbim tüm kullarının yar ve yardımcısı olsun inşallah.
İNŞ NİŞ.AMA SENİ SEVİYORUM DEMEK DURURKEN İNSANLAR NEDEN BİRBİRLERİNİ ÜZERLERKİ.YADA BİZLER NEDEN FIRSATI VARKEN SÖYLEMİYORUZDA SONRADAN AHLAR VAHLAR ÇEKİYORUZ.HER KONUDA CESARETLİYİZDE SENİ SEVİYORUM DEMEKTEN NEDEN ACİZİZ.BEN BABAMA HİÇ DEMEDİM AMA BABAM ADI GİBİ EMİN.İLLAKİ DİLLE SÖYLEMEM GEREKMİYOR.HAL VE HAREKETLERİMLE BELLİ EDİYORUM.HERKESE SÖYLÜYE BİLİYORUM SENİ SEVİYORUM, BİR TEK BABAMA SÖYLİYEMİYORUM.
Allah (cc) ve Rasulünün (sas) hoşuna gidecek bu hadisi uygulayalım ve sevdiklerimize onları sevdiğimizi haykıralım... Alemlerin Rabbi ve Rahmet Peygamberinin (sas) razı olması için haykıralım meleklerin bizlere gıpta etmesi için şeytanın kahrından çatlaması için haykıralım. Kalplerde sevgi tomurcuklarının açması için, katı yüreklilerin merhamete gelmesi için kalplerdeki nefretin kaybolması için haykıralım: Seni seviyorum
SİZİ SEVİYORUM İNSANLAR YARADANDAN ÖTÜRÜ
sivetokÇok güzel bir konu paylaşmışsınız kardeş.R<bbim cümlemizden razı olsun kardeşim ,SENİ SEVİYORUM demek ağır geliyor bizlere ensar ile muhacirinin muhabbetini tadabilmemiz duası ile
Ellerinize sağlık Allah (c.c.) razı olsun.
Her şeye rağmen "seni seviyorum" diyebilmeli insan.
selennyallah razı olsun çok güzel ve önemli bir paylaşım olmuşRabibim cümlemizden razı olsun kardeşim bizde sizleri Allah için seviyoruz.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
burada bulunan bütün herkesi çok seviyorum iyiki varsınız canlarım benim a.e.o:H
dolunayhilalAllah (cc) ve Rasulünün (sas) hoşuna gidecek bu hadisi uygulayalım ve sevdiklerimize onları sevdiğimizi haykıralım... Alemlerin Rabbi ve Rahmet Peygamberinin (sas) razı olması için haykıralım meleklerin bizlere gıpta etmesi için şeytanın kahrından çatlaması için haykıralım. Kalplerde sevgi tomurcuklarının açması için, katı yüreklilerin merhamete gelmesi için kalplerdeki nefretin kaybolması için haykıralım: Seni seviyorumRabbim razı olsun kardeşim temennileriniz çok güzel,bizlerde sizi Allah için çok seviyoruz.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/7683-haydi-soyleyin-sevdiklerinize-seni-seviyorum · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.