nurcu32 yazdı:
aleyküm selam.... onlar Peygamber efendimizden sonra Allah yolunda insanları imana getirmeye çalışan mübarek kişiler.. Onlar kadar olamasakta Allah bize de nasip etsin..İnşaallah...
Allah razı olsun kardeşim hoş geldiniz
3.757 görüntülenme · 32 yanıt
nurcu32 yazdı:
aleyküm selam.... onlar Peygamber efendimizden sonra Allah yolunda insanları imana getirmeye çalışan mübarek kişiler.. Onlar kadar olamasakta Allah bize de nasip etsin..İnşaallah...
mustafa_xtar yazdı:
nurcu32 yazdı:
Allah razı olsun kardeşim hoş geldiniz
seher vakit yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN EMGINE SAGLIKB)B)B)
arikurinshika yazdı:
Allah razı olsun paykaşım için,Allah bütün müslümanlara salih amel işlmeyi nasip etsin inşallah.Benim en çok zorlayan gıybet konusu,çok korkuyorum bu yüzden nr kadar yemin etsemde bi şekilde birilerini alıyorum ağzıma.Allah bizleri sakındırsın inşallah.
aminenur________selamun aleykum degerli kardeşim
**O** diyarın sakinleri ile bu diyarın sakinleri arasında aramızda ne çok fark var degilmi...
rabbim bizleri şuurlandırsın inşaALLAH
emegine saglık güzel kardeşim
çok güzeldi
selam ve dua ile__________
erdalAllah c.c razı ve hoşnut olsun sizlerden ...
Sahabe yaşantısını tekrar hatırlattınız bizlere...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/7682-asri-saadete-donusturen · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.