smyyes, post: 1387303, member: 103504
yardım istemeyecekse demişsiniz.meded ya xxxxx diyorlar mesela o yardım istemek yani şirk mi oluyor ki.Allah tan
şirke düşmekten korkuyorum sadece.:(:(
5. (Rabbimiz!) Ancak sana kulluk ederiz ve yalnız senden medet umarız. (fatiha)
Kuran hocanızmış maşallah.... hakkınıa girmeyeyim...ama insana bakılır bir insan tağutu destekliyorsa, o partiyi şu partiyi sözde şeriat getirecekler diye destekliyorsa ve s şirki küfrü varsa açıkcası o insan Allahin rasulu sav haytta görse neolur, rüyasında görse neolur...Allah rasulu sav ondan beri, o da Allah ve rasulunden sav beridir...
bir de kardeşim sen rasule ban sav...örenğin O mu? sav ...elinde kuran ve sünnet var siyer kitaplari var....aç oku rabıta yapmış mı? rabıtadan kasıt nedir önemli olan nokta bu?....
şirkte düşmekten korkmak, imanimizin olduğunu gösterir...en büyük zulum şirktir...Allah azze ve celleye ortak koşmaktır....
Gerçekten, Allah, kendisine şirk koşulmasını bağışlamaz. Bunun dışında kalanı ise, dilediğini bağışlar. Kim Allah'a şirk koşarsa, doğrusu büyük bir günahla iftira etmiş olur. (nisa 48)
tavsiyem arama motruna Tevhid dersleri yaz...orada ebu hanzala (Allah esaretten kurtarsin) kardeşin dersleri var siyer dersleri, tevhidin şartlari, güncel meseleler ve s...dinle...Kuran ve sünnet üzere ise al, değilse terk et...yani ben kardeşi temize çıkarmıyorum...ama Allah için seviyorum...