hergün bir kişiye dua edelim:)
35.209 görüntülenme · 531 yanıt
**RaNa**, post: 1386016, member: 110005:) ay ne biliyim yaaa :S
kusura bakma abla diyelim o zaman :)
Yok ne kusuru.
Biz de geçtik bu yollardan abiye abla ablaya abi olur böyle şeyler:)
ama abla demenede gerek yok ama istersen diyebilirsin tabi :D
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
Çeşm-i Bülbül, post: 1386018, member: 110005Yok ne kusuru.
Biz de geçtik bu yollardan abiye abla ablaya abi olur böyle şeyler:)
ama abla demenede gerek yok ama istersen diyebilirsin tabi :D
istediğini derim de isim ne merak ettim tabi kusuru yoksa :)
**RaNa**, post: 1386019, member: 104820istediğini derim de isim ne merak ettim tabi kusuru yoksa :)
Yok ya ne kusuru sakladığım birşey değil zaten . Şöyle bir geçmişe baktığım da baya bir bilgi vermişim zaten:)
Hatice:)
.....
NFK
NFK
Çeşm-i Bülbül, post: 1386021, member: 82164Yok ya ne kusuru sakladığım birşey değil zaten . Şöyle bir geçmişe baktığım da baya bir bilgi vermişim zaten:)
Hatice:)
hmm hatice güzel isim :)
ben 18 yaşındayım artık ablamı desem sen karar ver yaşını söyleme istemiyorsan :D
**RaNa**, post: 1386022, member: 102034hmm hatice güzel isim :)
ben 18 yaşındayım artık ablamı desem sen karar ver yaşını söyleme istemiyorsan :D
Evet güzel isim Hatice Kübra olaydı daha güzel olurdu:)
Bak bunu söylemiyim işte:)
Ama abla demene gerek yok sonra birgün yaşımı öğrenince abes kaçar:D
.....
NFK
NFK
Çeşm-i Bülbül, post: 1386028, member: 110845Evet güzel isim Hatice Kübra olaydı daha güzel olurdu:)
Bak bunu söylemiyim işte:)
Ama abla demene gerek yok sonra birgün yaşımı öğrenince abes kaçar:D
hmm tmm :) o zaman hatice
benim kalkmam lazım ya :)
Kemahlı_24, post: 1385854, member: 109962Es Selamun aleyküm
ya Rezzak 400
ya Nur 400
ya Fettah 400
ya Kadir 400
ya Metin 400
Estafurullah Allahüekber Elhamdilillah 200 er adet
hz.yunus duası 50 adet
ALLAH kabul etsin inşaALLAH..
Çeşmi-i Bülbül KARDEŞ
yukarıdaki okuduklarım senin niyetin içindi ALLAH kabul etsin..
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj
Selam Aleyküm Çeşm-i Bülbül kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah ne muradınız ne dualarınız varsa Allah bu mübarek günlerin okunan dualar yüzü gözü hürmetine Allah kabul etsin inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
7 Felak Süresi, 7 Nas Süresi, 11 Ayetel Kürsi, 11 Fatiha Süresi, 11 İhlas Süresi, 200 Ya Fettah okudum Allah kabul etsin.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Allah ne muradınız ne dualarınız varsa Allah bu mübarek günlerin okunan dualar yüzü gözü hürmetine Allah kabul etsin inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
7 Felak Süresi, 7 Nas Süresi, 11 Ayetel Kürsi, 11 Fatiha Süresi, 11 İhlas Süresi, 200 Ya Fettah okudum Allah kabul etsin.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
tevbekarım
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Esselamün aleyküm dostlar ben geldim:) baktımda bugün sıra mavci hocamdaymış Rabbim cümle dualarımızı kabul buyursun inşallah.
Allah rızası için mavci hocamın niyet, için 100 ya mucib 129 ya latif 100 ya Tevvab 41 salat-ı tefriciye 10 salatı tuncina okuyacam. selam ve dua ile.
Allah rızası için mavci hocamın niyet, için 100 ya mucib 129 ya latif 100 ya Tevvab 41 salat-ı tefriciye 10 salatı tuncina okuyacam. selam ve dua ile.
**RaNa**, post: 1385951, member: 51820aynur bursa ablam seni açık görmek ne güzel hoş geldn :)
saol cnm teşekkür ederim çalışıyorumda işyerimden fırsat buldukça girebiliyorum ve dualarınıza ortak olmaya çalışıyorum :)
RABBENA ATİNA FİDDÜNYA HASENETEN VE FİL AHIRETİ HASENETEN VE KINA AZABENNAR Bİ RAHMETİKE YA ERHAMERRAHİMİN (AMİN)
10............. ihlas
10.............. fatiha
100.............tevhid
rabbim yardımcın olsun dualarımız kabul olsun (amin)
10.............. fatiha
100.............tevhid
rabbim yardımcın olsun dualarımız kabul olsun (amin)
RABBENA ATİNA FİDDÜNYA HASENETEN VE FİL AHIRETİ HASENETEN VE KINA AZABENNAR Bİ RAHMETİKE YA ERHAMERRAHİMİN (AMİN)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/76705-hergun-bir-kisiye-dua-edelim · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.