**RaNa**hemen ekliyorum :)
hergün bir kişiye dua edelim:)
35.209 görüntülenme · 531 yanıt
teşekkür ederim kardeşim bugun ki kardeşimiz için 100 Ya Gaffar 100 Ya Şafi okuyacağım inş.
Fırsat bulup yazamadım tek tek arkadaşlar ama Ayhan,kimkimdir,Hiç ablamız,Gülüm.se,Marifet,Tevhid duası ... kardeşlerime ayrı ayrı
100 Ya Gaffar
100 Ya Kadir
100 Ya Fettah
100 ya Latif okudum.Rabbim dualarınıza icabet etsin.Herkese hayırlı ramazanlar olsun.
100 Ya Gaffar
100 Ya Kadir
100 Ya Fettah
100 ya Latif okudum.Rabbim dualarınıza icabet etsin.Herkese hayırlı ramazanlar olsun.
Allahın takdir ettiğine boyun eymekten baska bi çare yok ama hiç olmazsa dualarımzın katkısıyla birilerinin şifa, huzur, evlatlarını doğru yolldan ayırmasın ve mutlul olmasına vesile olabiliyorsak ne mutlu bize.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
Can sıkıntısı ruh sıkıntısı olan arkadaşlara sesleniyorum, en önemli sermayemiz sıhhatimiz, ömür sermayesini de sıhhati bozacak kadar ruhu sıkarak harcamamalı, üzüntülerin sonu malesef hastalık... Kendimden biliyorum; Hayatım = (ergenlik çağında) Evlatlarım
Allah'tan tüm hastalara şifa dertlilere deva, sıkıntılıra huzur, aşsızlara aş diliyorum.
TÜM EL AÇIP YALVARANLARI MÜŞKÜL DURUMDA OLANLARI KAPINDAN ÇEVİRME YA ŞAFİ
Benide sıraya eklerseniz sevinirim.
Can sıkıntısı ruh sıkıntısı olan arkadaşlara sesleniyorum, en önemli sermayemiz sıhhatimiz, ömür sermayesini de sıhhati bozacak kadar ruhu sıkarak harcamamalı, üzüntülerin sonu malesef hastalık... Kendimden biliyorum; Hayatım = (ergenlik çağında) Evlatlarım
Allah'tan tüm hastalara şifa dertlilere deva, sıkıntılıra huzur, aşsızlara aş diliyorum.
inci1Allahın takdir ettiğine boyun eymekten baska bi çare yok ama hiç olmazsa dualarımzın katkısıyla birilerinin şifa, huzur, evlatlarını doğru yolldan ayırmasın ve mutlul olmasına vesile olabiliyorsak ne mutlu bize.
Allah razı olsun.
Ekliyorum inşaAllah :)
s.a. kardeşleri dün fısat bulupyazamadı dün kü kardeşimiz için 100 tane YA REZZAK 100 TANE YA GAFFAR okudum. bugun ki arkadaşımız için 100 YA REZZAK 100 tane YA ŞAFİ okudum
İlknur kardeşimiz için
100 Ya Kadir
100 Ya Fettah
100 Ya Şafi
100 Bari okudum.Rabbim dualarımıza icabet etsin..
100 Ya Kadir
100 Ya Fettah
100 Ya Şafi
100 Bari okudum.Rabbim dualarımıza icabet etsin..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/76705-hergun-bir-kisiye-dua-edelim · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.