Mirac Kandiliniz Mübarek Olsun.

5.339 görüntülenme · 44 yanıt

Paylaş:
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Miraç, Peygamber Efendimizin Recep Ayı'nın 27. gecesi Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan semaya, ilahi huzura yaptığı hikmet yüklü yolculuğu ifade eder. Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, Efendimizin kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışalım. Ailemizin, komşularımızın, yakınlarımızın gönüllerini alalım, dualarımızla dünya üzerinde sıkıntı yaşayan kardeşlerimizin yanında olalım. Kandiliniz Mübarek Olsun.

NOT: Hepinizin Dualarınıza talibim.

huzur8

huzur8

Kıdemli Üye · 323 mesaj

ÖZÜR dileyerek yazıyorum bugun kandil mi ??
Hiç bi yerde duymadım okumadım ben : (
tevbekarım

tevbekarım

Yeni Üye · 0 mesaj

evet kardeşim bugün miraç kandili Rabbim yar ve yardımcınız olsun cümlemiz için hayırlara vesile olsun inşallah.Rabbim bu Miracı bizim manevi hayatımız içinde Miraç eylesin inşaallah... selam ve dua ile.
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Estagfurullah. Doğrudur kardeşim. Bugün mirac kandili. Hepimizin miracı olur inşAllah.

Dağ Çiçeği

Dağ Çiçeği

Mübarek Üye · 1.779 mesaj

Miraç Kandilimiz Mübarek Olsun
Hayırlı Kandiller Olsun İnşallah..
tevbekarım

tevbekarım

Yeni Üye · 0 mesaj

TakeOne, post: 1383759, member: 108766

Miraç, Peygamber Efendimizin Recep Ayı'nın 27. gecesi Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan semaya, ilahi huzura yaptığı hikmet yüklü yolculuğu ifade eder. Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, Efendimizin kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışalım. Ailemizin, komşularımızın, yakınlarımızın gönüllerini alalım, dualarımızla dünya üzerinde sıkıntı yaşayan kardeşlerimizin yanında olalım. Kandiliniz Mübarek Olsun.

NOT: Hepinizin Dualarınıza talibim.

Dualarımızdasınız her daim...Allah yar ve yardımcınız olsun...
huzur8

huzur8

Kıdemli Üye · 323 mesaj

Hayırlı kandillerimiz olsun inşallah...
Hepimizin mübarek olsun
Beautiful_1064

Beautiful_1064

Mübarek Üye · 951 mesaj

kandiLimiz mübarek oLsun hayrLı kandiLLer.. seLam ve dua iLe...
inci1

inci1

Üye · 41 mesaj

tevbekarım, post: 1383772, member: 101679Dualarımızdasınız her daim...Allah yar ve yardımcınız olsun...

Tüm Müslümanlarin Miraç Kandilimiz Mübarek Olsun !

Rabbim herkezin duasini kabul ettsin.
medahms

medahms

Mübarek Üye · 1.989 mesaj

Violin

Violin

Kıdemli Üye · 134 mesaj

huzur8, post: 1383764, member: 60391ÖZÜR dileyerek yazıyorum bugun kandil mi ??
Hiç bi yerde duymadım okumadım ben : (

Evet kardeşim bugün kandil :)
Müslümanlar için önemli olan bu günleri bilmek boynumuzun borcu!!. Takvimlerde mutlaka yazılı oluyor. Ordan yardım alabilirsiniz.
Allah'a emanet olunuz.
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

kandilimiz mübarek olsun dualarda buluşmak üzre;)
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Allahın aşkıyla yan bu gece ,mevlana gibi dön bu gece ,secdeye varıp huzura erice ,şu fakiride an bu gece....
Hayırlı kandiller diliyorum.
Allaha emanet olun.
Selametle kalın.
mürmüdük

mürmüdük

Mübarek Üye · 6.952 mesaj

İsrâ ve mirac olayının yıldönümü olan mübârek mirac gecesini ihyâ ederken Mescidi Aksâ’nın sesine de kulak verelim. Bu mübarek gecede o mübârek mabedin ızdırabını da analım. Bu mübârek gecede, o kutsal mabedi siyonist zâlimlere karşı savunan, onu yıkarak yerine Süleymân heykeli dikmeye uğraşan yahudilerin karşısında her türlü fedakârlığı göze alarak mücadele eden insanların seslerine de kulak verelim. İsrâ ve mirac gecesinde, isrâ ve mirac topraklarının mazlum, mağdur insanlarını da düşünelim. Onlarla beraber Irak, Afganistan,Doğu Türkistan,Çeçenistan,Keşmir, ve işgale uğramış diğer topraklarımızıda düşünelim...

Bu mübarek mirac gecesi o insanların davalarına tam bir ciddiyet ve samimiyetle sahip çıkmanın başlangıç gecesi olsun.İslam ümmetinin doğusundan batısına kadar bütünü ile İşgali yaşadığı günümüzde, ağlayan ve gözyaşı göken mazlumlar ve çocukların kurtuluşa ermesi duası ve ümidi ile Miraç Gecenizi tebrik ediyoruz...

Anadolu Haber Günlüğü
أحمد

أحمد

Yeni Üye · 0 mesaj

Mirac Kandilimiz Mübarek olsun İNŞALLAH...
mürmüdük

mürmüdük

Mübarek Üye · 6.952 mesaj

Kaim

Kaim

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.197 mesaj

dün online olamadım

şimdi Miracınızı kutlarım.

Allah hayırlar getire.
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.751 mesaj

Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.751 mesaj

Tüm islam aleminin Kandili Mübarek olsun.

Ama bazen Kandil semaya baktıklarında yıldızların değil mermilerin bol olduğu bir açık gecede ALLAH'a dua ederken.....
Bazen evimizin en dip köşesinde dökülen 2 damla gözyaşı
Bazen unuttukları sevdiklerini arayıp iki kelam edip mutlu olmak
Bazen camide hiç olmadığı kadar insanın toplandığı kalabalıktaki ALLAH'a olan yakarış
Bazen küslükleri bitiren güzel bir gün olarak hafızalara kazınır
Bazen de kuru bir tebriktir Kandiller
Bugün başlarına semadan mermi yağanlar için yalvarma günüdür
Bugün evinizin en dip köşesinde ALLAH'a yalvarırken gözyaşlarınızı tutamama günüdür
Bugün unutmak üzere olduğunuz yakınlarınızı arama günüdür
Bugün camilere akın etme günüdür
Bugün küslükleri ebediyete kadar bitirme zamanıdır
Bugün hiç olmazsa kuru bir tebrik günüdür
BUGÜN KUCAKLAŞIP SIMSIKI BİRBİRİMİZE TUTUNMA GÜNÜDÜR
_misal_

_misal_

Aktif Üye · 84 mesaj

Kandiliniz Mübarek olsun :)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.