Mihrace24, post: 1383607, member: 37970selamun aleykum kardeşim hayırlı geceler olsun daha önce yazdıklarınızı görmedim ama sanırım yavrunuzdan ayrısınız:(kardeşim meşhur bi söz vardır ya "Rabbine dönüp benim büyük bir derdim var deme,derdine dönüp benim çok büyük bi Rabbim var de"diye umutsuzluğa kapılma kardeşim Rabbimiz bana dua edin size icabet edeyim buyuruyor sabret ve daima içinde bulunduğun duruma şükret kardeşim beterin beteri var bu dünya imtihan dünyası biliyorum zor uzaktan konusmak kolaydır kimse kimsenin derdini yaşamadan anlayamaz biliyorum,Allah a sığın kardeşim ve samimi bi şekilde dua et Rabbim yardımcın olsun
hayirli geceler kardesim.
Benim yavurum yavrularim yanimda lakin büyük kizim beni benden etti, ben türkiyede kalmiyorum. Yurt disindayim.
Kizim bir kötülük yaptigi yok, cok akili zeki bir örenci on yedi yasinda, birine tutuldu hici mi hic uyugun görmüyoruz ben ve babasi...
Allah diyorum yavurum o kisiden sosun uzaklaskin bir sebeb yarap, bir sebeb yarat ki ondan nefet etsin cünki müslüman deyiiiiiiil benim güzel gül kokulu kizima laik deyil deyil deyil...
Hastayim; tansiyonum 200/170 hastanelik oldum bide Sarkoidoz (Akciger hastaligi) cikti, dört boyutu 1,2,3 ve en kötüsü 4 müs, ben ücteymisim. Bittim diyebilirim, dedim ya rabbime sindim el acip dua ediyorum artik