Cennetim Olur Musun ?

2.987 görüntülenme · 20 yanıt

Paylaş:
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

Çok güzel...
Şiddetle dinlemenizi tavsiye ediyorum.:a26:
Cennetim Olur Musun..?

Elini tutsam, dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin? bekle desem, dünyanın bir ucunda beni bekler misin?

Denizimde fırtınalar çıktığında limanım olur musun? karanlık bastırdığında deniz fenerim, hava açınca yıldızlarım olur musun; bulutlar göğü kapladığında pusulam olur musun?

Mihengim, turnusol kağıdım yüreğimin suyu bulandıkça onu durultacak iksirim olur musun?

Kapılar kapandığında kapım, yollar aşındığı vakit yolum, saklanmak istediğim de duvarım olur musun? özgürlüğüm ve mapusanemolur musun?

Üşürsem evim olur musun? yorganım, ana kucağım? çölümde vaha olur musun? vahamda hurma ağacım?

Dağın tavşanı, çölün ceylanı, gecenin hayalleri bağrına bastığı gibi beni bağrına basar mısın? şak şak yarılsa bile gökten umudunu kesmeyen kıraç tarlalar gibi umut bağlar mısın bana? gitmek istersem kanatlarım olur musun? kalmak istersem ayağımda prangam?

Hurilerim olur musun? soğanda sarımsakta gözüm yok, tih çölü sürgününde gözüm yok. ateş almaya gidersem, kırk vakit sonra dönsem de aynı yerde beni bekler misin?
Kavmim beni terk ederse ve ben kavmimden kaçarsam, bir kez arkana bakmadan arkamdan gelir misin?

Ot bitmeyen bir vadide yalnızca Allah (c.c)'a emanet edilip gidersem, sen de sende beni kınamaksızın O'na güvenir ve sa'y eder misin?

Ümidimi kaybettiğim anda ümidim, neş'emi kaybettiğim zamanda da coşkum, kalbim işgale uğrarsa rehberim olur musun?

Arkadaşım, yoldaşım, sırdaşım, huzûrum, sürûrum, nûrum, zînetim, nîmetim, cennetim olur musun?

.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Paylaşımın için teşekkürler. Allah razı olsun. Çok güzel bir paylaşımdı.

VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

muhteşemm tek kelimeyle, eyvallah can
gurbette

gurbette

Mübarek Üye · 2.850 mesaj

cok güzeldi tesekkurler
selametle insaALLAH
gurbette

gurbette

bir tanede benden hadi izleyelim;

VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

eyvallah abi
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

gurbette, post: 1383364, member: 87466bir tanede benden hadi izleyelim;

ALLAH Celle Celalühü razı olsun gurbette abi.
Birde sizi sürekli görsek tam olcak.
.....

NFK
gurbette

gurbette

Çeşm-i Bülbül, post: 1383375, member: 54443ALLAH Celle Celalühü razı olsun gurbette abi.
Birde sizi sürekli görsek tam olcak.

amin saolasiniz
önceki tanidiklarimizdanmisniz!
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

gurbette, post: 1383376, member: 103783amin saolasiniz
önceki tanidiklarimizdanmisniz!

Ah abi evet şehadetgülü ben
Unuttum bi an nick değiştiğimi:)
.....

NFK
gurbette

gurbette

Çeşm-i Bülbül, post: 1383377, member: 101714Ah abi evet şehadetgülü ben
Unuttum bi an nick değiştiğimi:)

tamam simdi oldu degerli kardesim,
bende diyorum bu yazilanlar bana tanidik geliyor diye
evet dedigin gibi bende surekli olmak istiyorum sitemizde ama eskisi gibi cevrimiçi fazla görünmek istemiyorum...
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

gurbette, post: 1383380, member: 103783tamam simdi oldu degerli kardesim,
bende diyorum bu yazilanlar bana tanidik geliyor diye
evet dedigin gibi bende surekli olmak istiyorum sitemizde ama eskisi gibi cevrimiçi fazla görünmek istemiyorum...

Hayırdır abi neden?
Sonra foruma girince okuyacak konu bulamıyorum abi.
.....

NFK
gurbette

gurbette

nedenini bende bilmiyorum ama bazilarinin paylasimlari maalesef beni siteden soguttu öyle diyelim:a24:

ikinci cümlen beni cok zorladi:a36:, Estagfirullah kardesim takip edebildigim kadariyla çok güzel paylasimlarda bulunan kardeslerimiz var:a35:
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Arkadaşım, yoldaşım, sırdaşım, huzûrum, sürûrum, nûrum, zînetim, nîmetim, cennetim olur musun?

Bu sözler özetliyor herşeyi :)

gurbette abi kısa ömrümüzün farkına vardık .

ALLAH razı olsun cümlemizden.
İnsan beğenmez.
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

gurbette, post: 1383388, member: 87466nedenini bende bilmiyorum ama bazilarinin paylasimlari maalesef beni siteden soguttu öyle diyelim:a24:

ikinci cümlen beni cok zorladi:a36:, Estagfirullah kardesim takip edebildigim kadariyla çok güzel paylasimlarda bulunan kardeslerimiz var:a35:

Abi inşaALLAH o bazıları içinde ben yokumdur. Paylaşımları da merak ettim.:)

Abi aslında tam demek istediğim;
Forum da herkesin yeri, paylaşımları ayrı tabi. Ama Sizde paylaşımlarını sevdiğim, güvenerek okuduğum bir abimsiniz.
Eskiden forum da daha çok paylaşıım oluyordu yada şimdi bana mı öyle geliyor bilmiyorum.
.....

NFK
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Çeşm-i Bülbül, post: 1383426, member: 3814Abi inşaALLAH o bazıları içinde ben yokumdur. Paylaşımları da merak ettim.:)

Forum da herkesin yeri, paylaşımları ayrı tabi. Ama Sizde paylaşımlarını sevdiğim, güvenerek okuduğum bir abimsiniz.
Eskiden forum da daha çok paylaşıım oluyordu yada şimdi bana mı öyle geliyor bilmiyorum.

eskiden çok konu açılıyordu :) herkez çok açıyordu sende çok açıyordun bende başkasıda :)
İnsan beğenmez.
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

ibra, post: 1383428, member: 110641eskiden çok konu açılıyordu :) herkez çok açıyordu sende çok açıyordun bende başkasıda :)

İşte sırayla bir sebepten dolayı gidilince forumdan forum sessiz kalıyor ibra.
.....

NFK
gurbette

gurbette

ibra, post: 1383423, member: 102034Arkadaşım, yoldaşım, sırdaşım, huzûrum, sürûrum, nûrum, zînetim, nîmetim, cennetim olur musun?

Bu sözler özetliyor herşeyi :)

gurbette abi kısa ömrümüzün farkına vardık .

ALLAH razı olsun cümlemizden.

insaALLAH degerli kardesim farkina varip yasayanlardan oluruz..

Çeşm-i Bülbül, post: 1383426, member: 3814Abi inşaALLAH o bazıları içinde ben yokumdur. Paylaşımları da merak ettim.:)

hayir hayir kardesim siz tabiki yoksunuz
paylasimlari merak etmene gerek yok mesela bir örnek adamlar birbirlerine olmadik hakaretler ediyorlar yada agiza alinmayacak sözler söylüyorlar bir iki dakika sonra bos ver unut gitsin ben öyle bisey söylemedim gibi bahaneler... bir de üstüne ayeti kerimeler hadisi serifler ve büyuklerimizin sözlerini paylasiyorlar insan ister istemez az önce söylediklerine bak simdikilerine bak diyor yani bir tezatlik olusuyr bu ÿuzden ve daha birçok sebepten ben ve benim gibi bir cok kardesimiz siteden sogumustur aslinda karsisindakilere karsi çok mahirane sözler kullanip kendilerini tertemiz zannedenler önce kendileri aynaya baksinlar...
ha bu demek degildirki sitede hiç mi iyi, faydali yararli paylasimlar yok kesinlikle var ve bizlerde faydalaniyoruz Allah Teala böyle samimi ve dürüst paylasimlarda bulunan kardeslerimizin yar ve yardimcisi olsun. amin
fazla uzatmak istemiyorum
selametle
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

gurbette, post: 1383472, member: 59734insaALLAH degerli kardesim farkina varip yasayanlardan oluruz..

hayir hayir kardesim siz tabiki yoksunuz
paylasimlari merak etmene gerek yok mesela bir örnek adamlar birbirlerine olmadik hakaretler ediyorlar yada agiza alinmayacak sözler söylüyorlar bir iki dakika sonra bos ver unut gitsin ben öyle bisey söylemedim gibi bahaneler... bir de üstüne ayeti kerimeler hadisi serifler ve büyuklerimizin sözlerini paylasiyorlar insan ister istemez az önce söylediklerine bak simdikilerine bak diyor yani bir tezatlik olusuyr bu ÿuzden ve daha birçok sebepten ben ve benim gibi bir cok kardesimiz siteden sogumustur aslinda karsisindakilere karsi çok mahirane sözler kullanip kendilerini tertemiz zannedenler önce kendileri aynaya baksinlar...
ha bu demek degildirki sitede hiç mi iyi, faydali yararli paylasimlar yok kesinlikle var ve bizlerde faydalaniyoruz Allah Teala böyle samimi ve dürüst paylasimlarda bulunan kardeslerimizin yar ve yardimcisi olsun. amin
fazla uzatmak istemiyorum
selametle

Hımm...
Anladım abi.
:)
.....

NFK
gurbette

gurbette

Çeşm-i Bülbül, post: 1383503, member: 87466Hımm...
Anladım abi.
:)

o zaman sorun yok insaALLAH
baska paylasimlarinida bekliyoruz kardesim
selam ve baki dua ile
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

TakeOne, post: 1383350, member: 14905Paylaşımın için teşekkürler. Allah razı olsun. Çok güzel bir paylaşımdı.

Beğendiğinize sevindim Değerli Kardeşim. Cümlemizden razı olsun inşaALLAH...
.....

NFK
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.