Akrepten dost olmaz!!!!

964 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

Bir gün bir akrep ırmagın kenarında dolaşıyordu. Birdenbire bir kaplumbaga akrebin yanına geldi, sordu "burada ne yapıyorsun akrep kardeş?"
Akrep, "Irmagın karşı yakasına geçmek için çare arıyorum, fakat bir türlü bulamıyorum.Çünkü butün yavrularım ırmagın öte yanında duruyorlar" dedi.
Kaplumbaga da sonunda bir anneydi. Şevkati harekete geçti.İçinden çaresiz ve yabancı birisine iyilik yapmak geçti.
"Gel" dedi, "sırtıma bin, seni karşıya, yavrularının yanına geçireyim."
Çok yakın bir akrabaymış gibi akrebi sırtına alıp su üzerinde yüzmeye başladı.
Tam ırmagın ortasına gelmişti ki, akrepte bir hareket başladı. İçinden sokmak arzusu uyandı ve kaplumbagnın sırtına iğnesini dokundurdu.
Kaplumbaganın canı yanmaya başladı "Ne yapıyorsun akrep kardeş?"
Akrep, "Bir şey yaptıgım yok" dedi."Ben sadece kendi hünerimi gösteriyorum. Sen bana bir iyilik yaptın, yarama merhem koydun.Ben de sana iğnemi batırıyorum.Benım gösterecegim şefkat de ancak bu kadar olur."
Bunun üzerine kaplumbaga hemen suya daldı.Akrep de boğulup gitti, Ettiginin cezasını buldu.
Alıntı
Selam ve dua ile...

TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Akrep işte, illaki sokacak. Cenabı Allah bizleri Akreplerin şerrinden korusun. Paylaşım için teşekkürler rana.

**RaNa**

**RaNa**

TakeOne, post: 1383207, member: 96895Akrep işte, illaki sokacak. Cenabı Allah bizleri Akreplerin şerrinden korusun. Paylaşım için teşekkürler rana.

Allah razı olsun abicim:)
gurbette

gurbette

Mübarek Üye · 2.850 mesaj

akrep bu onunla oyun olmaz..
önemli ve ibret dolu bir paylasim oldu tesekkurler kardesim
_ilknur_

_ilknur_

Kıdemli Üye · 349 mesaj

hikayede ki akrepler le dolu dünya allah bizi akrep huylu insanlardan korusun..
**RaNa**

**RaNa**

gurbette, post: 1384139, member: 87466akrep bu onunla oyun olmaz..
önemli ve ibret dolu bir paylasim oldu tesekkurler kardesim

ben teşekkür ederim Allah razı olsun...
**RaNa**

**RaNa**

_ilknur_, post: 1384142, member: 84894hikayede ki akrepler le dolu dünya allah bizi akrep huylu insanlardan korusun..

aminnn
Allah razı olsun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.