tesadüf olabilir mi

4.997 görüntülenme · 16 yanıt

Paylaş:
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

Onlar, Allah'ın dininden başkasını mı arıyorlar? Halbuki göklerde ve yerde ne varsa hepsi, ister istemez O'na boyun eğmiştir ve O'na döndürülüp götürüleceklerdir. (AL-İ İMRAN/83)

ERCİYES DAĞINDAN BİR GÖRÜNTÜ

ÇEÇENİSTANDAN BİR GÖRÜNTÜ

BUNCA VARLIKTA AYNI İSMİN YAZIYOR OLMASI SİZCE BİR TESADÜF MÜ?

İleride Biz onlara hem ufuklarda (kendilerinin bulunduğu Harem sınırları dışında), hem kendi nefislerinde delillerimizi öyle göstereceğiz ki, sonunda onun gerçek olduğu kendilerine açıkça belli olacak. Rabbinin herşeye şahit olması kafi değil mi?
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

tesadufmü bilmiyorum. Allah ın buyuklugudur bence Rabbim okadar yüceki hepsini yapabilir bunlarda bence dogrudur diye düşünüyorum

Allah razı olsun
tevbekarım

tevbekarım

Yeni Üye · 0 mesaj

smyyesOnlar, Allah'ın dininden başkasını mı arıyorlar? Halbuki göklerde ve yerde ne varsa hepsi, ister istemez O'na boyun eğmiştir ve O'na döndürülüp götürüleceklerdir. (AL-İ İMRAN/83)

ERCİYES DAĞINDAN BİR GÖRÜNTÜ

ÇEÇENİSTANDAN BİR GÖRÜNTÜ

BUNCA VARLIKTA AYNI İSMİN YAZIYOR OLMASI SİZCE BİR TESADÜF MÜ?

İleride Biz onlara hem ufuklarda (kendilerinin bulunduğu Harem sınırları dışında), hem kendi nefislerinde delillerimizi öyle göstereceğiz ki, sonunda onun gerçek olduğu kendilerine açıkça belli olacak. Rabbinin herşeye şahit olması kafi değil mi?

Subhanallah...Elhamdülillah...Allahu ekber....
smyyes

smyyes

**RaNa**tesadufmü bilmiyorum. Allah ın buyuklugudur bence Rabbim okadar yüceki hepsini yapabilir bunlarda bence dogrudur diye düşünüyorum

Allah razı olsun

tabiki de hiç birşey tesadüf değil.
Rabbimiz baktığımız her yerde varlığını tecelli buyurmuşken neden hala Allah ın varlığından şüphe duyanlar var.haşa
Rabbimiz herkese hidayet versin
cümlemizi dünyada ve ahirette saadet ve selamete ulaştırsın inşaAllah
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

smyyestabiki de hiç birşey tesadüf değil.
Rabbimiz baktığımız her yerde varlığını tecelli buyurmuşken neden hala Allah ın varlığından şüphe duyanlar var.haşa
Rabbimiz herkese hidayet versin
cümlemizi dünyada ve ahirette saadet ve selamete ulaştırsın inşaAllah

Allah razı olsun..
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Allahu ekber.........
Tevhid Davası

Tevhid Davası

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 349 mesaj

bu tür resimlerle Allah'ın varlığını kanıtlamak çok saçma ve tehlikeli...Sonradan bunların sahte fotoşop olduğu ortaya çıkınca imanı zayıf kişilerin kalbine şüphe düşebiliyor...Kur'an-ı Kerim bize yeter gerisi hikaye.
smyyes

smyyes

Tevhid Davasıbu tür resimlerle Allah'ın varlığını kanıtlamak çok saçma ve tehlikeli...Sonradan bunların sahte fotoşop olduğu ortaya çıkınca imanı zayıf kişilerin kalbine şüphe düşebiliyor...Kur'an-ı Kerim bize yeter gerisi hikaye.

haklısınız da ben buradA bu tür kişilerin olmadığını düşünerek ekledim.ve dağlar taşlar secde etmiş bunun fotoshop plmadığı belli.o koyun da zaten canlı yayında görüntülendi mesela.
melek4545

melek4545

Mübarek Üye · 3.460 mesaj

Allah razı olsun kardeşim
smyyes

smyyes

amin kardeşim
nicola

nicola

Yeni Üye · 6 mesaj

Arkadaşlar bunların hepsi dinsiz oyunu. Koskoca Allah'ın adının taşta hayvanda yazılı olduğunu göstermeye çalışıp Allahı aşağılıyorlar. O şekiller 3-4 çubuk ya da çizgiden başka birşey değil.
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

Iman tam oldugu yerde kanit aranmaz." demistir ustad. (: ALLAHU EKBER §
El-Endulusi

El-Endulusi

Kıdemli Üye · 376 mesaj

nicola, post: 1401391, member: 71721Arkadaşlar bunların hepsi dinsiz oyunu. Koskoca Allah'ın adının taşta hayvanda yazılı olduğunu göstermeye çalışıp Allahı aşağılıyorlar. O şekiller 3-4 çubuk ya da çizgiden başka birşey değil.

Koskoca Allah c.c. demekde hasa Allah c.c. bir mekan tayin etmek degilmdir? Bir kisiyi sen buyuksun yada koskocasin demek zitti olan kucuklukden uzaksin manasi degilmidir? Cenab-i Mevla buyukluk kucukluk sifatlarindan da munezzeh degilmdir kardesim?

Soyle desek Allah c.c. sen kendini nasil ovuyorsan sen oylesin desek daha dogru olmazmi?

Zira bunu bize Hz.peygamber s.a.v ogutledi. Miracda Rabbimiz ile gorustugunde soyle dedi.

Yâ Rabbi ben seni, hakkıyla methü sena (Ovmek) edemem. Sen kendini sena (Ovmek) ettiğin gibisin (Müslim: 1/352)

Eyvallah.
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

Selamun aleykum.
Tesaduflere inanmam -ki dinimizde de tesadufe yer yoktur-
Cok hos resimler, bazilarini daha once de gormustum, emegine saglik.
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Tesadüf diye bir şey yoktur :)

Her şey Allah'ın istemesiyle olur, bu güzel fotoğraflar da O'nun istemesiyle... :)
Margos

Margos

Aktif Üye · 78 mesaj

Selamun Aleyküm. Allah insanlara birçok şekilde ve birçok zaman kendisinin varlığını göstermektedir. Yoldan çıkmış kimselerin kalbinde bir yumuşamaya sebep olacak hertürlü şey güzeldir Allah katında. Allah bize gönderdiği işaretleri görmemizi nasip etsin inşaAllah.. Selametle..
ecthelion

ecthelion

Mübarek Üye · 531 mesaj

aklıma şu takıldı mesela üzerinden ALLAH yazan karpuz kesilip yenildi mi? ya da ALLAH yazan balığın durumu nedir? Arı peteği için de aynı şey?
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.