Selamün Aleyküm
1.626 görüntülenme · 19 yanıt
tevbekarım
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Forum, işlemleri yazan kısımı tıkladığınızda orada profil düzenleme kısmı var oradan profilinizi düzeltebilirsiniz tam emin değilim ama msn filan vermek forum kurallarına aykırı diye biliyorum.birazdan yöneticilerimizden mesajı görenler size en kısa zamanda tam cevap verecektir kardeşim. Kolay gelsin
ve aleykum selam kardeşim
Hoş geldiniz....
Üyeliğiniz hakkınızda hayırlı olsun.
Profil resmi için kontrol panelini tıklayın , sol tarafta avatarı düzenle var oradan yapabilirsiniz. :)
Kardeşim siz öğrenmek istediklerinizi burdan sorun biz bildğimiz kadarıyla yardımcı oluruz.:)
Hoş geldiniz....
Üyeliğiniz hakkınızda hayırlı olsun.
Profil resmi için kontrol panelini tıklayın , sol tarafta avatarı düzenle var oradan yapabilirsiniz. :)
Kardeşim siz öğrenmek istediklerinizi burdan sorun biz bildğimiz kadarıyla yardımcı oluruz.:)
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
Sağ üst köşedeki kontrol panelinden profiliniz ile ilgili düzenlemeleri gerçekleştirebilirsiniz. Forumda güvenlik için alalade msn paylaşmayınız. Siz merak ettiklerinizi hangi konuda olursa olsun o bölümün altına yazınız. Görevli kardeşlerimiz yardıcı olurlar.
**RaNa**tmm çozdum zaten arkadaşlar yardımcı oldu Allah razı olsun ben sadece stenin kendisine ait msn si yokmu olurya genelde ondan sordum afedersiniz hakkınızı helal...
:)
Kardeşim yöneticiyle iletişim için sayfanın en altında ki iletişim butonundan ve ya
bilgi@islamiyet.gen.tr adresinden de ulaşabilirsiniz.:)
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
NFK
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/76439-selamun-aleykum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.