tevbekarım
Yeni Üye · 0 mesaj
Esselamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü
Mirac yaklaşıyor dostlar...
düşününce içim kıpır kıpır oluyor Rabbim cümlemize en güzel şekilde değerlendirmeyi nasip etsin inşallah Rabbim cümlemize H.z Ebubekir sıddıkıyetiyle ''O söylemişse doğrudur Resullulah söylemişse doğrudur....Miracın mübarek olsun ya Resullah'' diyerek O'nun (sallallahu aleyhi vesselem ) yolunda olmayı nasip etsin.Miracını hayatımızda yaşayarak kabul etmeyi tasdik etmeyi nasip etsin inşallah.sizlerden bu konuda yardım bekliyorum dua kardeşlerim biz o güne nasıl hazırlanalım ruhumuzu halimizi bedenimizi miraca nasıl hazırlayabiliriz? o gece Cenabı Hakka el açacağımız zaman diyelim ki Rabbim rızanı kazanmak için Mirac gecesine senin yardımınla hazırlanmaya çalıştık,Mirac daha gelmeden namazlarımıza daha çok dikkat ettik ilk vaktinde eda etmeye çalıştık,bedenimizi nefsimizi Recebi şerif oruçlarıyla temizlemeye çalıştık,dilimizi gıybetten uzak tutmaya çalıştık,selamı yaymaya çalıştık,Kuran-ı Kerimi daha çok okumaya çalıştık.... dua kardeşlerim ahiret dostlarım şimdilik aklıma gelen bunlar sizlerinde katkısı olursa çok sevinirim ahirette rızai ilahiyi kazanmak için yardım edelim birbirimize.