Bildirimler Nasıl Açılıyor?
3.590 görüntülenme · 33 yanıt
Goldenrose
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Goldenrose
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Goldenrose, post: 1379180, member: 37970Şu bildirimler gitmiyor mu ? Gözüme batıyor :)
Kurtulamazsın canım bildirimlerden:)
Erkan abi'miz el atsa gider diye düşünüyorum ama tam da emin değilim:D
ibra, post: 1379184, member: 87466Benim niye birtane :( :)
işte bildirim facebook takinin aynısı gibi olacak ilerde sanırım :D
Yoksa siz beni sevmisiniz de dersin sen şimdi ibra:D
Pek azmış sende ya :D
Facebook'takinın aynısı derken nasıl aynısı :a01:(ne zamandır bu smileyide kullanmamışım:D)
smyyes, post: 1379220, member: 37970
5 oldu:)niye herkesin 5:)
Herkesin ki 5 sanıyorduk ama değilmiş
1. ve 2 ciler belli 3.cülük kime nasip olcak:D
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Goldenrose
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
şehadetgülü, post: 1379263, member: 102034Yoksa siz beni sevmisiniz de dersin sen şimdi ibra:D
Pek azmış sende ya :D
Facebook'takinın aynısı derken nasıl aynısı :a01: (ne zamandır bu smileyide kullanmamışım:D)
:a01: beni sevmisiniz :)
aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış :)
hani facebook ta biri beğenince yorum yapınca bildirim geliyor ya :) tıklayınca orası açılıyo heral öyledir :) yada like ye basınca facebook ta buradan bağlantı verip bu yorumu bu konuyu beğendi de diyor olabiler :D
İnsan beğenmez.
Goldenrose, post: 1379264, member: 49501ay tamam 5-4-3-8 fark etmez..........
Bence de!!!! Devlet meselesi haline geldi birimlerin azlığı çokluğu
Bende de Bildirimleriniz 1 yaziyor ama tikladigimda söyle bir açiklamayla karsilasiyorum;
Sayın gurbette, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yoktur. Bunun nedeni aşağıdakilerden biri olabilir:
Bu bölüm forumdan kaldırılmış olabilir.
Bu uyarıyı foruma ekli bir dosyaya tıkladığınızda aldı iseniz, foruma ekli dosyalar kaldırılmıştır.
Kullanıcı izinleriniz veya üyesi olduğunuz grubun izinleri, bu sayfayı görüntülemenize izin vermiyor. Yada admin ayarlarıyla uğraşıyor olabilirsiniz ve izniniz olmadığından bu sayfayı görüntüleyemiyorsunuz.
Veya girmek istediğiniz konu forumdan kaldırılmıştır.
Sayın gurbette, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yoktur. Bunun nedeni aşağıdakilerden biri olabilir:
Bu uyarıyı foruma ekli bir dosyaya tıkladığınızda aldı iseniz, foruma ekli dosyalar kaldırılmıştır.
Kullanıcı izinleriniz veya üyesi olduğunuz grubun izinleri, bu sayfayı görüntülemenize izin vermiyor. Yada admin ayarlarıyla uğraşıyor olabilirsiniz ve izniniz olmadığından bu sayfayı görüntüleyemiyorsunuz.
gurbette, post: 1385507, member: 105948Bende de Bildirimleriniz 1 yaziyor ama tikladigimda söyle bir açiklamayla karsilasiyorum;
evet abi bizde de aynı yazı çıkıyor.
sebebi konunuzun beğenilmesi imiş.
Rekor bende 35 adet bildirim var..
dediğiniz gibi yazdıklarınızın beğenilmesi ile ilgili bir şey
ALLAH a emanet kalın..
dediğiniz gibi yazdıklarınızın beğenilmesi ile ilgili bir şey
ALLAH a emanet kalın..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/76255-bildirimler-nasil-aciliyor · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bildirimler ve yetkiler Görüş- Öneri- İstek 1 cevap
- BİLENDEN Bildirimler...; Genel Konular 46 cevap
- Ohhh be okullar açılıyor Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 17 cevap
- Dua Nasıl Olmalıdır? Ediyoruz ama nasıl... Dini sohbet 9 cevap
- Kalbin Kararması Nasıl Belli Olur ve Nasıl Temizlenir? Dini sohbet 16 cevap
- türban nasıl olmalı ? tesettür nasıl olmalı ? Esad Çoşan hoca efendi Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.