Dayımı Kaybettik,bir Fatiha okur musunuz?
18.072 görüntülenme · 291 yanıt
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj
Allah C.C. Bütün ölmüşlerimize rahmet etsin...
10 İhlas ,1 Fatiha ...İnşallah...
(Bu sayıları Bir bilen olarak ara sıra arz ettiğim...Seyyidlerden olan bir zattan ''sağlıklarında dahi kendi isimlerini ayan etmez kızarlardı'' bizzat işittim...sadece sizlere de arz etmemin yararlı olacağını düşündüğüm için yazmak istedim)
Birde efendim...Yıllar önce Babamı kaybetmiş ve çok üzülmüştüm...Acizane Babam öyle tüm ibadetlerini tam yapan biri değildi...Bu konuda Rahmetli biraz zayıftı ...bunu bildiğim için çok üzülüyordum...
Kendi kendime cahil biri olarak düşündüm nasıl yapmalıyım diye...sonra teselliyi Yasin suresini okumada buldum...
Tam üç yıl her akşam bir veya iki defa okudum...
Üç yıl sonra rüyada, babamın uçurumdan düşerken kenara tutunup kurtulduğunu gördüm...
Gene aciz biri olarak kendi kendime Allah 'ım Babamı af etti galiba yorumu yaptım ve devamlı okumayı bıraktım ancak arada gene okumaya çalışıyorum...
Aktarmak istedim...Hakkınızı helal edinin...
Selamlar...
10 İhlas ,1 Fatiha ...İnşallah...
(Bu sayıları Bir bilen olarak ara sıra arz ettiğim...Seyyidlerden olan bir zattan ''sağlıklarında dahi kendi isimlerini ayan etmez kızarlardı'' bizzat işittim...sadece sizlere de arz etmemin yararlı olacağını düşündüğüm için yazmak istedim)
Birde efendim...Yıllar önce Babamı kaybetmiş ve çok üzülmüştüm...Acizane Babam öyle tüm ibadetlerini tam yapan biri değildi...Bu konuda Rahmetli biraz zayıftı ...bunu bildiğim için çok üzülüyordum...
Kendi kendime cahil biri olarak düşündüm nasıl yapmalıyım diye...sonra teselliyi Yasin suresini okumada buldum...
Tam üç yıl her akşam bir veya iki defa okudum...
Üç yıl sonra rüyada, babamın uçurumdan düşerken kenara tutunup kurtulduğunu gördüm...
Gene aciz biri olarak kendi kendime Allah 'ım Babamı af etti galiba yorumu yaptım ve devamlı okumayı bıraktım ancak arada gene okumaya çalışıyorum...
Aktarmak istedim...Hakkınızı helal edinin...
Selamlar...
Dağ Çiçeği, post: 1376367, member: 83742Sevgili kardeşlerim..dün gece dayımı kaybettik.
Selahattin Dinler için bir Fatiha okursanız çok sevinirim.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.Okuduk allah kal eyleye...

Allah tüm okuyanlardan razı olsun..
Ölmüşlerinize rahmet eylesin.
3 İhlas,1 Fatiha,1 Ayet-el Kürsi okudum.
Rabbim kabul etsin
Ölmüşlerinize rahmet eylesin.
3 İhlas,1 Fatiha,1 Ayet-el Kürsi okudum.
Rabbim kabul etsin
Dağ Çiçeği, post: 1376367, member: 83742Sevgili kardeşlerim..dün gece dayımı kaybettik.
Selahattin Dinler için bir Fatiha okursanız çok sevinirim.
3 ihlas 1 fatiha okudum, allah kabul ederse inşallah. Başınız sağolsun, allah sabırlar versin.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/76066-dayimi-kaybettik-bir-fatiha-okur-musunuz · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.