3 ocakta kaybettiğim babam için fatha okurmusunuz:(
39.665 görüntülenme · 560 yanıt
Bu gece tüm ölmüşlerimiz için 1 Yasin,1 Zilzal Suresi,3 İhlas,1 Fatiha,1 Ayet-el Kürsi,100 En Nur okudum.
Rabbim kabul etsin,kabirlerine Nur dolsun inşallah.
tevbekarım
Yeni Üye · 0 mesaj
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
3 İhlas,1 Fatiha,1 Ayet-el Kürsi okudum
Rabbim,kabul etsin inşallah.
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
Violin, post: 1384273, member: 37970Güzel annem hoşgeldin :) ben goldenrose :)hoş bulduk canım adını değiştirmişşin
Nasılsın?
canım ALLAH c.c. senden razı olsun şükür iyiyim biraz canım sıkıldı geçen kan alınmıştı bugün dr neticeyi söyledi kolosterin varmış ona sıkıldım yarın görüşeceğim inş önemli değildir onun hariçinde iyiyim bugün şemoya başladım 5 günlüğüne bakalım ALLAH c.c. hayırlısı canım sen nasılsın epeydir görüşemedik canım benim dünürüm vefat etti bugün konu açtım yasin okuya bilirmiisn mümkünse yarın defnedileçek tabi işin yoksa inş görüşmeye devam ederiz inş sende iyisindir hep aklımdasın
elifimbenim, post: 1384276, member: 58484hoş bulduk canım adını değiştirmişşin
canım ALLAH c.c. senden razı olsun şükür iyiyim biraz canım sıkıldı geçen kan alınmıştı bugün dr neticeyi söyledi kolosterin varmış ona sıkıldım yarın görüşeceğim inş önemli değildir onun hariçinde iyiyim bugün şemoya başladım 5 günlüğüne bakalım ALLAH c.c. hayırlısı canım sen nasılsın epeydir görüşemedik canım benim dünürüm vefat etti bugün konu açtım yasin okuya bilirmiisn mümkünse yarın defnedileçek tabi işin yoksa inş görüşmeye devam ederiz inş sende iyisindir hep aklımdasın
Geçmiş olsun annem. Nefes alman bile yaşamının geri kalanı için bir mutluluk. Başınız saolsun. Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun. Hemen bakıyorum konuya. Elbette okurum annem ne demek. Sen de benim hep aklımdasın iyiyim ben de hamdolsun.
tevbekarım
Yeni Üye · 0 mesaj
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.022 mesaj
ALLAH rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun inşaALLAH.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
ALLAH rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun inşaALLAH.
Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar...sizlerle paylaşım yapmaktan çok memnunum.Haftaya okul tatil olunca gaziantepe gideceğim.Ama şimdiden kendimi çok kötü hissediyorum.Babamın gitmesine alıştığım söylenemez.geceleri yoğun bakımdaki hali hiç gözümün önünden gitmiyor.Lütfen dualarınızı benden eksik etmeyin.Allahım hepinizden razı olsun.selamlar
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/76057-3-ocakta-kaybettigim-babam-icin-fatha-okurmusunuz · 30.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.