EMRULLAH COŞKUN (KARA YÜZÜM) KLİBİ
7.265 görüntülenme · 7 yanıt
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
İlahi Bid'attır.
Bid'at pislikten fenadır.Pislik iplik gibi akan su ile temizlenir.Bid'at ise kolaylıkla temizlenmez.
Bir Alim ki Hazret-i Rasullullahın vekilidir.Resullullah'a layık olmayan hiç alime layık olur mu?Kuran'ı okumak anlatmak varken ilahi,şiir okunur mu?Şiir okudugunuzda Kuran daralıyor,niçin? ''O mecliste ben okunsaydım ben tanınmış benim şerefim,kıymetim bilinmiş olacaktı insanlar beni okumaya ve benimle amel etmeye rağbet edeceklerdi.''demiş oluyor.
Kuran'ı kerim'i böyle gücendirmeye razı mısınız?
Bid'at pislikten fenadır.Pislik iplik gibi akan su ile temizlenir.Bid'at ise kolaylıkla temizlenmez.
Bir Alim ki Hazret-i Rasullullahın vekilidir.Resullullah'a layık olmayan hiç alime layık olur mu?Kuran'ı okumak anlatmak varken ilahi,şiir okunur mu?Şiir okudugunuzda Kuran daralıyor,niçin? ''O mecliste ben okunsaydım ben tanınmış benim şerefim,kıymetim bilinmiş olacaktı insanlar beni okumaya ve benimle amel etmeye rağbet edeceklerdi.''demiş oluyor.
Kuran'ı kerim'i böyle gücendirmeye razı mısınız?
İrşadü'l Müridin
Mahmut ustaosmanoğlu
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/7576-emrullah-coskun-kara-yuzum-klibi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- EMRULLAH COŞKUN-KARA YÜZLÜM... İlahiler ve Ezgiler 2 cevap
- emrullah çoşkun-kara yüzüm İlahiler ve Ezgiler 3 cevap
- Kara Yüzüm İlahiler ve Ezgiler 1 cevap
- Coşkun Arslan Şiirleri Edebiyat 1 cevap
- Salavat Klibi Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 1 cevap
- Hasret Gülleri - Bayram Tebriği Klibi (yeni klip) İlahiler ve Ezgiler 9 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.