B)
Dünyanın En Büyük Camisi
8.636 görüntülenme · 95 yanıt
RE: Dünyanın En Büyük Camisi
B)
B)
B)
B)
B)
B)
S.A.
MUSTAFA ABİ ALLAH RAZI OLSUN SENDEN DE CAMİİ İNŞA EDENLERDEN DE BEN BU KADAR GÜZEL BİR CAMİİ GÖRMEMİŞTİM HABERİM BİLE YOKTU VARLIĞINDAN HAYRAN KALDIM HAYRAN:o:o:o:D:D:D
S.A.
MUSTAFA ABİ ALLAH RAZI OLSUN SENDEN DE CAMİİ İNŞA EDENLERDEN DE BEN BU KADAR GÜZEL BİR CAMİİ GÖRMEMİŞTİM HABERİM BİLE YOKTU VARLIĞINDAN HAYRAN KALDIM HAYRAN:o:o:o:D:D:D
Güzel olmazmı Fatma hanım dış görüntüsü bi harika
Allah razı olsun
Allaha emanet olun
FATMA_ERGUN yazdı:
MAŞALLAH ÇOK GÜZELMİŞ.MUSTAFA BEYİNDE MAŞALLAHI VAR YANİ NERDEN BULUYORSA.EMEMGİNİZE SAGLIK SAGOLUN.
Güzel olmazmı Fatma hanım dış görüntüsü bi harika
Allah razı olsun
Allaha emanet olun
Bende bu güzelliğe az önce şahit oldum maşAllah rabbim inşAllah oralarıda ziyaret etmeyi nasip eder mustafa kardeşimede bu mükemmel görüntülü bilgi paylaştığı için çok teşekkür ederimB):p
Bende bu güzelliğe az önce şahit oldum maşAllah rabbim inşAllah oralarıda ziyaret etmeyi nasip eder mustafa kardeşimede bu mükemmel görüntülü bilgi paylaştığı için çok teşekkür ederimB):p
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
S.A. KARDEŞİM ÇOK HARİKA Bİ CAMİİ YA.TEBRİK EDİYORUM SENİ NERDEN BULUYOSUN BÖLE GÜZEL YERLERİ PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAHA EMANET OL ;)
S.A. KARDEŞİM ÇOK HARİKA Bİ CAMİİ YA.TEBRİK EDİYORUM SENİ NERDEN BULUYOSUN BÖLE GÜZEL YERLERİ PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAHA EMANET OL ;)
Ecmain zerrin kardeş
Sende Allaha emanet ol
zerrin yazdı:
B)B) ALLAH RAZI OLSUN. ALLAH A EMANET OL MUSTAFA ABİ.
Ecmain zerrin kardeş
Sende Allaha emanet ol
Allah razı olsun Muhammed kardeşim
Bende yeni öğrendim bu büyük ve güzel camiyi ve sizlerle paylaşmak istedim
İnşallah Rabbim izin verirde o güzel yerleri beldeleri ziyaret ederiz
Allaha emanet olun kardeşim
muhammed kutsal yazdı:
Allah razı olsun Muhammed kardeşim
Bende yeni öğrendim bu büyük ve güzel camiyi ve sizlerle paylaşmak istedim
İnşallah Rabbim izin verirde o güzel yerleri beldeleri ziyaret ederiz
Allaha emanet olun kardeşim
SELAM KARDEŞİM :o:o:o:oÇOK GÜZEL MUHTEŞEM BİR ESER İNŞAATINDA EMEGİ GEÇEN EMEKÇİLERDEN ALLAHU TAALA RAZI OLSUN SENDENDE RAZI OLSUN BÖYLE GÜZEL CAMİİ DEN HABERDAR ETTİGİN İÇİN RABBİM ORALARI GÖRMEYİ NASIP ETSİNB)
SELAM KARDEŞİM :o:o:o:oÇOK GÜZEL MUHTEŞEM BİR ESER İNŞAATINDA EMEGİ GEÇEN EMEKÇİLERDEN ALLAHU TAALA RAZI OLSUN SENDENDE RAZI OLSUN BÖYLE GÜZEL CAMİİ DEN HABERDAR ETTİGİN İÇİN RABBİM ORALARI GÖRMEYİ NASIP ETSİNB)
ve aleykümselam rahmetullahi ve berakatuhu
Allah razı olsun kardeşi dileklerin ve duan için
Bende hayran kaldım çünkü bende yeni öğrendim böyle bir caminin varlığını
ve sislerle paylaşmak istedim
serap bozkurt yazdı:
S.A.
ve aleykümselam rahmetullahi ve berakatuhu
Allah razı olsun kardeşi dileklerin ve duan için
Bende hayran kaldım çünkü bende yeni öğrendim böyle bir caminin varlığını
ve sislerle paylaşmak istedim
Allah razı olsun veys kardeşim
Allaha emanet olun
VEYS yazdı:
Gercekten cok guzel bi cami görmeiştim sayende gördük Allah razı olsun B)
Allah razı olsun veys kardeşim
Allaha emanet olun
Amin kardeşim ecmain
Allaha emanet olun
candy_seker yazdı:
Amin kardeşim ecmain
Allaha emanet olun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/7564-dunyanin-en-buyuk-camisi · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.