Acil allah rızası için dua bekliyorum
1.617 görüntülenme · 8 yanıt
- Tepki
- 1.953
- Ödül
- 163
Mübarek Üye · 3.037 mesaj
tevbekarım
Yeni Üye · 0 mesaj
tevbekarım
Yeni Üye · 0 mesaj
nurmelek06, post: 1370267, member: 54443Din kardeşlerim anne yarısı teyzem iiçin sizlerden dua bekliyorum daha çok genç ve 3 çoçuk annesi ansızın bir hastalığı çıkdı 2 hafta içerisinde amiyat olacak çok riskli bir ameliyatı var dediler doktorlar dularınızla yardım edin bize selati tefriciye dağıtıyoruz veya başka dua okumak isteyen varsa allah rızası için dualarınızı bekliyorum.
nurmelek okuyabileceğim kadarını bildirdim sayı eksik fazla olmasın diye okumaya başlamadım sizden haber bekliyorum.
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Ve yeşfî sudûra kavmi’m-mü’minîne ve yüzhib ğayza kulûbihim.”
Meali: (Allah mü’minler topluluğunun gönüllerini ferahlandırsın, şifâ versin ve kalplerindeki ıztırabı gidersin.)
-“Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’lbe’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.”
(Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifa ver! Şifa veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifa ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Ve yeşfî sudûra kavmi’m-mü’minîne ve yüzhib ğayza kulûbihim.”
Meali: (Allah mü’minler topluluğunun gönüllerini ferahlandırsın, şifâ versin ve kalplerindeki ıztırabı gidersin.)
-“Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’lbe’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.”
(Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifa ver! Şifa veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifa ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)
nurmelek06, post: 1370267, member: 54443Din kardeşlerim anne yarısı teyzem iiçin sizlerden dua bekliyorum daha çok genç ve 3 çoçuk annesi ansızın bir hastalığı çıkdı 2 hafta içerisinde amiyat olacak çok riskli bir ameliyatı var dediler doktorlar dularınızla yardım edin bize selati tefriciye dağıtıyoruz veya başka dua okumak isteyen varsa allah rızası için dualarınızı bekliyorum.
ALLAH TEALA ACİL ŞİFALAR versin
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/75553-acil-allah-rizasi-icin-dua-bekliyorum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- acil acil acil yardımmmm Allah rızası için herkes baksın İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
- Allah rızası için dua bekliyorum sizden !! Görüş- Öneri- İstek 18 cevap
- Allah rızası için yardımlarınızı bekliyorum.. Görüş- Öneri- İstek 4 cevap
- Allah rızası için dualarınızı bekliyorum Dua Bölümü 20 cevap
- Allah rızası için bi yorum cevap bekliyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
- ALLAH(cc) RIZASI İÇİN DUALARINIZI BEKLİYORUM Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.