Acil allah rızası için dua bekliyorum

1.617 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
nurmelek06

nurmelek06

Yeni Üye · 1 mesaj

Din kardeşlerim anne yarısı teyzem iiçin sizlerden dua bekliyorum daha çok genç ve 3 çoçuk annesi ansızın bir hastalığı çıkdı 2 hafta içerisinde amiyat olacak çok riskli bir ameliyatı var dediler doktorlar dularınızla yardım edin bize selati tefriciye dağıtıyoruz veya başka dua okumak isteyen varsa allah rızası için dualarınızı bekliyorum.
melankolik5288

melankolik5288

Mübarek Üye · 3.037 mesaj

Rabbim Ya Şafi isminin hürmetine şifa verir İnşallah. Tez zamanda sağlığına kavuşur İnşallah Allaha emanet olun selam ve dua ile
tevbekarım

tevbekarım

Yeni Üye · 0 mesaj

Yaradan Yarattığına herkesten daha merhametlidir.Allah büyüktür Allah şafidir. Rabbim hayırlı acil şifalar versin.salatı tefriciyenizi ne kadar sürede okutacaksanız o zamana yetiştirelim inşallah bilgi verirseniz çok iyi olur.Allah nasip ederse ben yarından başlayarak 5 gün boyunca salı gününe kadar günde 200 salatı tefriciye olmak üzere 1000 tane okuyacam Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
tevbekarım

tevbekarım

Yeni Üye · 0 mesaj

nurmelek06, post: 1370267, member: 54443Din kardeşlerim anne yarısı teyzem iiçin sizlerden dua bekliyorum daha çok genç ve 3 çoçuk annesi ansızın bir hastalığı çıkdı 2 hafta içerisinde amiyat olacak çok riskli bir ameliyatı var dediler doktorlar dularınızla yardım edin bize selati tefriciye dağıtıyoruz veya başka dua okumak isteyen varsa allah rızası için dualarınızı bekliyorum.

nurmelek okuyabileceğim kadarını bildirdim sayı eksik fazla olmasın diye okumaya başlamadım sizden haber bekliyorum.
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah.
Bende yardımcı olurum.allahın izniyle.
Selametle kalın.
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Cenabı allah iyilikte yarışanlarla beraberdir. Allah hepinizden razı olsun. Onu razı ettin mi. Her iş tamamdır.

leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Allah yar ve yardımınız olsun kardeşim Allah Ya şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Ve yeşfî sudûra kavmi’m-mü’minîne ve yüzhib ğayza kulûbihim.”

Meali: (Allah mü’minler topluluğunun gönüllerini ferahlandırsın, şifâ versin ve kalplerindeki ıztırabı gidersin.)

-“Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’lbe’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.”

(Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifa ver! Şifa veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifa ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
NDYZLF

NDYZLF

Mübarek Üye · 960 mesaj

Allah yar ve yardımınız olsun kardeşim Allah Ya şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Ve yeşfî sudûra kavmi’m-mü’minîne ve yüzhib ğayza kulûbihim.”

Meali: (Allah mü’minler topluluğunun gönüllerini ferahlandırsın, şifâ versin ve kalplerindeki ıztırabı gidersin.)

-“Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’lbe’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.”

(Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifa ver! Şifa veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifa ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)
ta-ha

ta-ha

Yeni Üye · 6 mesaj

nurmelek06, post: 1370267, member: 54443Din kardeşlerim anne yarısı teyzem iiçin sizlerden dua bekliyorum daha çok genç ve 3 çoçuk annesi ansızın bir hastalığı çıkdı 2 hafta içerisinde amiyat olacak çok riskli bir ameliyatı var dediler doktorlar dularınızla yardım edin bize selati tefriciye dağıtıyoruz veya başka dua okumak isteyen varsa allah rızası için dualarınızı bekliyorum.

ALLAH TEALA ACİL ŞİFALAR versin
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.