başörtüsü

22.818 görüntülenme · 33 yanıt

esmersevda

esmersevda

allah kısmet ederse bende kadir gecesinde kapancam ve pardesü giycem ama annem istemi kapanmamı ve abim babamgilde karşılar buna allah rızası için dua edin bana öyle istiyorum ki kapanmayı öyle bi heyecan ve mutlulk varki anlatamam şuan ezan okunuyo ezan şahid rabbim biliyo ben ne yaptım onlara ki namazıma baş örtüme karışıyolar dualarınızı bekliyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun amin
Goldenrose

Goldenrose

Selamun aleyküm.
Neden özellikle Kadir Gecesini seçtiniz kardeşim?
Mübarek gün olduğu için mi?
Oysa şimdi bu kararı verip şimdi hemen şimdi kapansanız Allah katında çok daha makbule geçiceğini biliyorsunuz değil mi?

Dualarım sizinle kardeşim. Allah yar ve yardımcınız olsun.
esmersevda

esmersevda

aleyküm selam neden mi çünkü şu anda okuyorum açıp örtünmek istemiyorum eğer örtünürsem kimse bir daha saçımın tek telini göremeyecek inşallah bir de mübarek gün olduğu için evde namazıma karışıyolar kapansam eğer baş örtüme de laf edecekler ama o frz kimsa umrumda olmicak dua edin ne olur allah sizden razı olsunnn kardesşlerim abilerim ablalarım
ayse64

ayse64

Allah cc yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle selam ve dua ile
Goldenrose

Goldenrose

esmersevda, post: 1369193, member: 109442aleyküm selam neden mi çünkü şu anda okuyorum açıp örtünmek istemiyorum eğer örtünürsem kimse bir daha saçımın tek telini göremeyecek inşallah bir de mübarek gün olduğu için evde namazıma karışıyolar kapansam eğer baş örtüme de laf edecekler ama o frz kimsa umrumda olmicak dua edin ne olur allah sizden razı olsunnn kardesşlerim abilerim ablalarım

Anlıyorum kardeşim. İmtihan dünyası işte. Kapanmayı istemeniz bile çok güzel birşey. Umarım yakın çevrenizde size zamanla bu konuda destek olurlar...
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
esmersevda

esmersevda

allah hepinizden razı olsun rabbbim gönlünüze göre versin dualarım sizinle biliyormusunuz ağlıyorumm kapalı birini görünceee...
esmersevda

esmersevda

aminn allah razı olsun hepinizden
_ilknur_

_ilknur_

canım kardeşim allah yardmcın olsun umarım en yakın zamanda ailen ve çevrendekiler bu farzı yerine getirmek zorunda olduğunun bilincine varrlar...dualarımdasınız
kardelele

kardelele

Allah yar ve yardımcınız olsun.
Dualarım sizinle olsun.selametle kalın.
esmersevda

esmersevda

allah hepinizden razı olsun mümin kardeşlerim...
esmersevda

esmersevda

allah hepinizden razı olsun dualarınız için.ramazan gelmeden gidip pardesümü alcam inşallah rabbim kapanmadan öldürmez inşallah kapanmadan ölmek istemiyorummm...
ibra

ibra

esmersevda, post: 1375520, member: 85566allah hepinizden razı olsun dualarınız için.ramazan gelmeden gidip pardesümü alcam inşallah rabbim kapanmadan öldürmez inşallah kapanmadan ölmek istemiyorummm...

Kardeşim bak seni soğutmak için demiyorum .
bende hep ramazan da namaza başlıyacam derdim başlayamazdım :(
normal zamanda başladım çok şükür, rabbim daim etsin hakkıyla bütün hepimize nasip etsin..
Belkide şeydan,iblis yada nefsim ramazanda yaparsın diyordu ramazandada yapamıyordum :(

Rabbim seni ve senin gibileri tez zamanda hakkıyla kapananlardan eylesin. :)
İnsan beğenmez.
esmersevda

esmersevda

allah razı olsun ama kadir gecesinde ben kapanmak istiyorum
smyyes

smyyes

esmersevda, post: 1376236, member: 107044allah razı olsun ama kadir gecesinde ben kapanmak istiyorum

inşaAllah tez zamanda kapanırsın hayırlısı ile kardeşim.
güzel haberlerinizi bekliyoruz.
nuuur

nuuur

esmersevda, post: 1375520, member: 85566allah hepinizden razı olsun dualarınız için.ramazan gelmeden gidip pardesümü alcam inşallah rabbim kapanmadan öldürmez inşallah kapanmadan ölmek istemiyorummm...

Canım kardeşim diyosun ya RABBİM kapanmadan öldürmez inşallah diye bi düşünsene bir saat sonrasının bir dakka sonrasının garantisi varmı düşün bi yok yani olmadıgını görürsün o yüzden hemen kalk başörtünü al ve tak şeytanın seni yenmesine izin verme sakın olurmu yarını dahi bakleme haytın garantisi yok hemen ölebiliriz ölüm kapıda bekleyen bir misafir gibidir ansızın geliyo bunu unutma geç kalmadan içinden yüreginden yapmak istediklerini yap olurmu kardeşim
esmersevda

esmersevda

allah razı olsun ama olmaz kadir gecesi ben kapanmak istiyorum. ölüm her saniye olabilir ama ne yapayım işte ben küçülüğümden beri hep derdim kapanırsam kadir gecesi kapanmak isterim rabbim inşallah kısmet eder.d ualarınızda beni de unutmassanız sevinirim.Annem kapanmamı istemiyor hatta baş örtülülere kırıcı laflar söylüyo bazen üzülüyorum ona dua edin anneme olurmu.
nuuur

nuuur

inşallah RABBİM annenide dogru yola sevk eder .
annen ismiyosa kapanmanı bilki sen RABBİM kısmet edince kapanırsan çook zorlu bir yol seni beklicektir ama RABBİNİN oldugunu sana bütün zorluklarda yardım ettigini ve sende bu inancından vazgeçmeyerek RABBİNE baglılıgını göstereceksin bunu unutma olurmu?
ALLLAH c.c izni ile kapanırsan burdan bizlere yazıp müjdeni verirs,n tamam mı?:)
arzu74

arzu74

Allah yardımcın olsun selam ve dua ile...
esmersevda

esmersevda

tamam kardeşim allah razı olsun.rabbim sıkıntı dert vermesin.
mina44

mina44

inşAllah en kısa zamanda farzını yerine getirirsin Rabbim yardımcın olsun Amin.. dualarımız tüm kapanmak istiyen kardeşlerimize ...

Giriş yap ve cevap yaz.