Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
6.900 görüntülenme · 74 yanıt
Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
Goldenroseyok ya :) bence bizden kaynaklanan bir sorun var ortada :)
bunlar bir neden olabilir ama hatice ablamız (şehadetgülü) 'ın bayan olduğunu bildiğim için samimi konuşunca ben ibrahim kardeşimizi de bayan sandım :) hem ilk olmaması bizim yanlış anlamamızın üstünü örtüyor :) şşştt :):)
Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
şehadetgülü, post: 1366837, member: 96566İbra yı bir buçuk senedir tanıyorum bu forumda ondan olsa gerek.
Çok değerli bir kardeşimdir.
Bi de hiç alınmaz :D
Kabak benim başıma patladı desenize.:)
eee87farkında değilmişim erkek çocuğu olduğunu ama böyle osmanlı işi daha çok yakışmış bence kardeşim:):):)
Goldenroseben sizi gülen bebekle benimsemiş ve sevmiştim ama bu avatarınıza alışmam biraz zaman alıcak :(
şehadetgülü, post: 1366837, member: 96566İbra yı bir buçuk senedir tanıyorum bu forumda ondan olsa gerek.
Çok değerli bir kardeşimdir.
Bi de hiç alınmaz :D
Kabak benim başıma patladı desenize.:)
Goldenrose, post: 1366901, member: 109367Estağfirullah Hatice ablacım.
Ben uzun zamandır tanıştığınızı tahmin ettim zaten :) Sizi görünce hep ne güzel kız kıza muhabbetleri var diye içimden geçiriyorumdur :)
Goldenrose, post: 1366901, member: 109367Estağfirullah Hatice ablacım.
Ben uzun zamandır tanıştığınızı tahmin ettim zaten :) Sizi görünce hep ne güzel kız kıza muhabbetleri var diye içimden geçiriyorumdur :)
Araz-
Yeni Üye · 0 mesaj
ibrane biliyim gerçek ten neden kız sanıyorlar ? :)
ibra:a11::a11:
nick den değil ibrahim yani bu nick in ne alakası var kızla :).
yakında ibra diye kız ismi çıkarsa hiç şaşırmam :)
nick denmi yoksa, sizlerle arkadaş gibi konuşuyoruz ondanmı ki :a11:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/75210-haydi-isimlerimizin-anlamlarini-yazalim · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.